Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KimiJuan

teşekkürler cevaplar için, 350 TL ye kadar tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı ?

belirttiğiniz fiyatın üstü ama DFGT ile G27 dışında çok alternatif yok.DFGT ucuz olan,G27 850'den aşağı yoktur.Temiz bir 2.el DFGT'yi ancak 250 civarına bulabilirsiniz

http://www.kliksa.com/urun/logitech-driving-force-gt-direksiyon-konsolu-941-000021/900120325
  • quote:

teşekkürler cevaplar için, 350 TL ye kadar tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı ?

Ben Logitech Driving Force GT kullanıyorum fiyatına göre bence gayet iyi bir direksiyon, bunu tavsiye edebilirim.

Piyasada 400 TL'ye satan yerler var, ikinci ele daha uygun fiyata bulabilirsiniz ama sıfır almak isterseniz, bu siteden fiyatlara bakabilirsiniz:

http://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-logitech-driving-force-gt-941-000101-fiyati,2834634.html

Diğer arkadaşlar farklı direksiyon tavsiyelerinde bulunabilir ama bence bu direksiyon hayli hayli işini görecektir.

• quote:

logitech dfgt alabilirsin hatta forumdan temiz ikinci el bulabilme şansın var
  • Bence de o fiyata Logitech dfgt alınabilecek en iyi direksiyon hem de 900 derece dönüş açısı var daha aşağısına iyi birşey bulamazsın zaten 70 tl daha ver sıfır dfgt yi al bence
    Direksiyon larda ikinci el pek tavsiye etmem, potansiyemetreleri aşınmış olabilir ama temiz ve az kullanılmış olduğundan emin olabileceğiniz birşey bulursanız 2.el de olur tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan arkadaşımın göndermiş olduğu linktekini alıcam hayırlısıyla, baya idare eder sanırım herkese teşekkürler.

http://www.kliksa.com/urun/logitech-driving-force-gt-direksiyon-konsolu-941-000021/900120325
  • KimiJuan K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hoş geldin aramıza. Simülasyonu bir klavye ile kullanman çok zor. Need for speed gibi düşünme. İdareten alacağın bir direksiyon seti de seni idare etmez ( kastettiğim Snopy ya da bu sınıfta olan setler ). Henüz kafanda bu işi kalıcı bir hobi olarak oturtmadıysan yüksek fiyatlı direksiyon seti alman demek, gittigidiyor.com'da birini memnun edecek olduğu anlamına gelir. Bu işler için en uygun fiyatlı ve optimum derecede sana keyif verecek direksiyon seti Logitech MOMO'dur. Fiyatı 50-100 lira arasındadır. Tabii 2. el. Ama genelde insanlar bu direksiyon setlerini alıp bir hevesle 1-2 kullanımdan sonra kaldırırlar. Bu yüzden 2. ellerinde pek sorun olmayan teknolojik aletlerdir. AC'da MOMO için destek olduğunu göz önünde bulundurursan maliyetsiz ama işe yarar bir seçim yapmış olursun. Eğer hobi olarak bu iş hoşuna giderse zaten ondan sonra üst düzey bir direksiyon seti alman için seni kimse tutamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Selvi

Öncelikle hoş geldin aramıza. Simülasyonu bir klavye ile kullanman çok zor. Need for speed gibi düşünme. İdareten alacağın bir direksiyon seti de seni idare etmez ( kastettiğim Snopy ya da bu sınıfta olan setler ). Henüz kafanda bu işi kalıcı bir hobi olarak oturtmadıysan yüksek fiyatlı direksiyon seti alman demek, gittigidiyor.com'da birini memnun edecek olduğu anlamına gelir. Bu işler için en uygun fiyatlı ve optimum derecede sana keyif verecek direksiyon seti Logitech MOMO'dur. Fiyatı 50-100 lira arasındadır. Tabii 2. el. Ama genelde insanlar bu direksiyon setlerini alıp bir hevesle 1-2 kullanımdan sonra kaldırırlar. Bu yüzden 2. ellerinde pek sorun olmayan teknolojik aletlerdir. AC'da MOMO için destek olduğunu göz önünde bulundurursan maliyetsiz ama işe yarar bir seçim yapmış olursun. Eğer hobi olarak bu iş hoşuna giderse zaten ondan sonra üst düzey bir direksiyon seti alman için seni kimse tutamaz.

Momo bir ara desteklemiyordu bu oyunu,900 derecelik direksiyonları destekliyordu AC,almışken iyisini alsın zaten :)

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Para cepten çıkmadığı zaman tavsiyeler ağızdan çok kolay çıkar.:P
    Benim ortak MOMO kullanıyor AC'da, o yüzden biliyorum. Bir sorun yaşamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Selvi

Para cepten çıkmadığı zaman tavsiyeler ağızdan çok kolay çıkar.:P
    Benim ortak MOMO kullanıyor AC'da, o yüzden biliyorum. Bir sorun yaşamadı.

350 dediğine göre 420 çok koymayacaktır :)
  • aArkadaşlar kısmet se bu pazar bunu yapacağım
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adogadarko -- 11 Kasım 2014; 16:54:26 >

• Racedeparment tan indirdiğim setup'ı çok az değiştirerek ile bu dereceyi yaptım.

http://rivalitempo-softgrip.rhcloud.com/leaderboard/planet_earth/ferrari_458_gt2/spa/slick_supersoft?highlight=54405280eb01d92401a4769e

Bir de ilk virajı kötü almama rağmen bu süre geldi. Sonraki turlarda ilk virajdan 0.2 saniye daha iyi çıkabildim ama o düzlükten sonraki virajları önceki geçtiğim gibi geçemedim.

(ha bide rivalide benim üstümdeki adam klavyeyle yapmış gözüküyor o süreyi, anlam veremedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire17 -- 11 Kasım 2014; 17:50:59 >

• Arkadaşlar nissan ile bir anlaşma söz konusumu öyle bir söylenti geldide

• quote:

Orijinalden alıntı: adogadarko

aArkadaşlar kısmet se bu pazar bunu yapacağım

vay vay h olsun güzel duruyo. odamda yer yok, olsa böyle bişe bende yapabilirim aslında

• adogadarko A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun doğacım set çok güzel görünüyor
    Bende kendi kokpitimi yapmışım
    Tabi bu setler beni çekmez 130 okka adamım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun arkadaşlar bide ucuz yollu koltuk bulursam mevzu tamam :)
    2 haftaya da TH8RS'imiz geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogadarko

saolun arkadaşlar bide ucuz yollu koltuk bulursam mevzu tamam :)
    2 haftaya da TH8RS'imiz geliyo.

benim kokpitde bu
    küçük bir pc masasına takviyeler yaparak mdf ile kendim yaptım oyun bittimi
    koltuğu geri alıp kapağı kapatıyorum yerde kaplamıyor
    gerçi oda bana ait yer sorunum yok çok şükür
    zaten ben olmadımmı odamın kapısı kilitli olur
    temizliğini bile ben yaparım odamın kimse giremez çünkü kablolar dolu her yer
    masamda notlar aldığım kağıtlarım vardır
    çünkü eve misafir geliyor çoluk çombak odama dolsun istemiyorum
    bilmediği elektronik ürünleri kurcalıyıp bozuyorlar kolay alınmıyor bu ürünler

• Arkadaşlar server'ı bulamıyorum yok mu yardım edecek? Arama kısmında arama yapmaya çalıştım hiçbir şey olmadı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ üstteki filtrelerden en soldaki boş, onun yanıdaki 3 tane işaretli , geri kalanlar da bo şolacak şekilde ayarlayıp, aramaya turk yaz çıkıyor
  • Arkadaşlar taner arkadaşımızla konuştuk birşeyler yapmaya karar verdik haftalık funrace + gt serisi ve open wheel serisi.Umarım destek verirsiniz.

Herşeyi tam oturtana kadar server'ı sadece practice moduna alıyorum.

Belki yapabilirsem bu süre zarfında server'a bir nord yükleyip size bir hediye vermek isterim.
  • Ozgur4670 kullanıcısına yanıt
    Ne demek! tabi destek veririz, özellikle açık kokpit serilerinde ki 125 exos s1 favori aracım, en başta yer alırım. (ama sadece hafta sonu)
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.