Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar server kiralamayı düşünüyorum türkler olarak bir arada turlayabiliriz buluşma noktası olur hem.Eğer katılımcı çok olursa lig'de kurabiliriz.Şimdilik sadece eğlencesine gazlamak için türk serveri açıcağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur4670 -- 7 Kasım 2014; 21:57:48 >
  • beyler son patch'den sonra nord. pistine giremeyenler olursa şu değerleri değiştirin

Steam\SteamApps\common\assettocorsa\system\cfg\assetto_corsa.ini

[ASSETTO_CORSA]
    SLEEP_TIME=-1
    WARNINGS_AS_ERRORS=0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur4670

Arkadaşlar server kiralamayı düşünüyorum türkler olarak bir arada turlayabiliriz buluşma noktası olur hem.Eğer katılımcı çok olursa lig'de kurabiliriz.Şimdilik sadece eğlencesine gazlamak için türk serveri açıcağım.

Valla Çok iyi olur düzgün server bulmak çok zor zaten. Hatta şifre de koysanız iyi olur bence.
  • Eyvallah dostum teşekkürler bilgi için, bu performans ı veriyorsa fazlasına gerek gerçekten sonuçta simciyiz ultra da battlefield 4 falan oynamayacaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozgur4670 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olur hocam ben de adam akıllı server bulamadığımdan online oynamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Videoda server nasıl açılacağı anlatılmış ben yaptım connet failed dedi becerebilen donanımhaber diye açsın bitane :))
  • Sanırım modemde birşeyler ayarlamak gerekiyormuş :(( hiç anlamam...

• Arkadaşlar assetto corsa son sürümü kaç acaba? Bende 1.0.1 rc sürümü var. Bundan yenisi varmı?
  • rpdstar R kullanıcısına yanıt
    Zaten 2500 hz le işim yok. 120 fps civarı oynuyorum 120hz de alabilsek nasıl olur onu bir tecrübe etmek için bağlamıştım yoksa 3 lü monitör yapmayı düşünüyorum.
    Samsung parlak görüntüler falan beni hiç etkilemedi. Şuan g50 den inanılmaz menunum. Alırken karşılaştırdım daha canlı doğal görüntü verenini görmedim. Tv şahane.
    Ayarları bidaha bağlarsam denerim tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3dman

Arkadaşlar assetto corsa son sürümü kaç acaba? Bende 1.0.1 rc sürümü var. Bundan yenisi varmı?

1.0.8 var ama çok fark yok 1.0.1 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Zaten 2500 hz le işim yok. 120 fps civarı oynuyorum 120hz de alabilsek nasıl olur onu bir tecrübe etmek için bağlamıştım yoksa 3 lü monitör yapmayı düşünüyorum.
    Samsung parlak görüntüler falan beni hiç etkilemedi. Şuan g50 den inanılmaz menunum. Alırken karşılaştırdım daha canlı doğal görüntü verenini görmedim. Tv şahane.
    Ayarları bidaha bağlarsam denerim tekrar.

120 hz görürsen bi daha bırakamazsin
    Bulaşıcı dır ona göre :-)
    Müptezel olursun 120 ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adogadarko A kullanıcısına yanıt
    İşte sırf bu söylemden dolayı merak edip bi denemek görmek istiyorum. Nedir bu 120 144 hz in olayı diye ama yok yapamadım gitti bi türlü
  • Kullanmış olduğun tv ile goremezsin monitör şart
  • Arkadaşlar server'ı hollanda'dan kiralamış bulunuyorum.Kurulumu yapılıyor şu an.

Server ismi [TURK] BULUSMA NOKTASI.

32 Slot açtım ip geliyor az sonra
    Hadi hayırlısı :)
  • Arkadaşlar server açık.Server ismi aratarak bulabilirsiniz.

server adı= [TURK]
    şifre= bulusma

Şimdilik server ayarlarıyla boğuşuyorum slotlarda sorun yaşadım araç ekleyip çıkarmak bir dert imola'da pagani açabildim doluşun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur4670 -- 8 Kasım 2014; 22:34:12 >

• paganiyi hiç kullanmadım ama sunucuyu deneme amaçlı giriş yapayım.
  • bende server görünmüyor dns ayarlarımdanmıdır acaba?

tamamdır buldum kilitli olmayanlara bakıyormuşum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 8 Kasım 2014; 22:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

bende server görünmüyor dns ayarlarımdanmıdır acaba?

Önceki postumdaki resimdden server süzgeç ayarlarını yap yeter

yeniden açtım serveri.
    server güzel fakat pist değil :)) spa,monza,nord snop , nurburring gp bunlar olsa daha güzel olur . imolayı ben sennanın vefatından dolayı hiç dolaşmadım dolaşmakta pek istemiyorum :((
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.