Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi olur olmasına hiçbir sorun olmaz da yalnız tv lerde input lag denilen yani görüntüde hafif gecikmeler olur 50 60 milisaniye kadar ortalama. Bu offline oynarken sorun olmaz ama online oynarken belki sorun yaratabilir. Monitör lerde bu 10-20 ms kadardır en fazla.
    Tv den tv ye değişir miktarı bu sorunu en aza indirmek için de smart tv lerde hdmi girişinin birinde pc,dvi gibi ibareler olur, bu girise baglarsan input lag ı minimize etmiş olursun. Bazı tv lerde yine bağlantıyı yaptığın hdmi girişinin ismini pc olarak değiştirmeyi öneriyorlar tv nin ayarlarindan , samsunglar da yapıyorlardı galiba.
    Ama şimdi gözün korkmasın çok da büyük bir problem değil daha çok online shooter oyunlarında sıkıntı oluyor, araba yarışında belki de hiçbir ayar yapmadan bile sıkıntı olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adogadarko A kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 tane 4K monitor alıyorsanız gpu fiyatını neden dert ediyorsunuz :D Oculus daha iyi bir yatırım olacaktır fakat piyasaya çıkan bir ürünü bekleyip almak lazım Developer versiyonunu değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz laptopu tv ye bağlamamışmıydınız zaten kasa yı da bağlasanız aynı sonuç tabi laptobu bağladığınızı varsayıyorum
  • adogadarko A kullanıcısına yanıt
    200 hz sony ile bildiğim kadarıyla oyunda 200 hz alınmıyor benim de anlam veremediğim konu bu monitör kullanmıştım 120 hz vsync açık sabit 120 fps alabiliyoken şu an kullandığım plazma yada 200 hz kullanılan led de bu değerler alınamıyor
  • rpdstar R kullanıcısına yanıt
    İşin o kısmına girdin mi iş değişir. Gerçeklik de zaten algıladığın kadardır :)
    İnsan gözü 60 fps den sonrasını algılamaz gerçek hayatı da zaten 24 fps olarak gördüğümüzü biliyorum. falan felan wiki miki konu uzar gider...
    Ne viraj dönerken nede fps oyunlarda kafa yönü nereye olursa olsun hareket ederken 50 hz lik bi tv ile 200hz nin hakkını veren tv leri yanyana koyduğunda
    Eskiden biz buna nasıl bakıyormuşuz oluyorsun,50 hz de sen iyi ekran kartı ile 60 fps alıyorsun fakat aksiyon sahnesi başladımı 50 hz nin yönetmeni kaçıyo :)

Gene yanlış anlaşılmasın tv monitörle aynıdır yada iyidir demiyorum,
    Arkadaşda var 144 hz monitör bende ki Tv ile akıcılık aynı şekilde farkı anlayamadık sadece masaüstünde fare gezdirdiğinde fare gölgesi benden biraz daha az.

Online oyun kısmına bişeey demiyorum ping ler 15-25 de gezindiği sürece sen 1-2 ms i nasıl görüyorsun o konuda ayrı tartışılır.
    Ghost reconda Tetiğe bastımmı 140-150metredeki adam anında ölüyo koşan adamlarda öyle.

Uzun lafın kısası ister monitör olsun ister 200hz yi yazılımsal değil donanımsal veren ürün olsun görüntüleri akıcıdır.
    Muazzam keyif alırsın ben büyük monitör seviyorum o yüzden buna bağlı pc.

• quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

200 hz sony ile bildiğim kadarıyla oyunda 200 hz alınmıyor benim de anlam veremediğim konu bu monitör kullanmıştım 120 hz vsync açık sabit 120 fps alabiliyoken şu an kullandığım plazma yada 200 hz kullanılan led de bu değerler alınamıyor

Blur buster ın sitesine girhttp://www.blurbusters.com/overclock/120hz-pc-to-tv/ .panel hızı gerçek 120hz veya üstü olan tv leri pc ile kullanırken 120hz e nasıl ayarlayacağını anlatıyor. bu şekilde ayarlarsan monitörden çok daha fazla keyif alabileceğin bir televizyonun olmuş olur. daha kaliteli renk paneli, monitöre eşdeğer inputlag(tv den tv ye değişebilir) değeri ve 60hz e göre çok daha düşük ghosting.

• Dostum sen 650 ti ile online ve offline da kaç fps alıyorsun, yani bu kart yetiyorsa 750 ti düşünüyorum ben de, fiyatı uygun 760 lara falan çıkmayalım şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

Hocam 3 tane 4K monitor alıyorsanız gpu fiyatını neden dert ediyorsunuz :D Oculus daha iyi bir yatırım olacaktır fakat piyasaya çıkan bir ürünü bekleyip almak lazım Developer versiyonunu değil.

Tavsiyen için teşekkür ederim fakat Alırken kazanacaksın derler bilmem bildinmi arkadaşım :)
    Bak 4k yada çıkar çıkmaz atlasaydık Walla yatmaya yerimiz olmazdı şimdi, Acelesi olan birisi değilim sadece.

Sabır iyidir önceki direksiyonum bozuldu shift2 den başka araba yarışı oynamadım bakmadım direksiyon modelleride öyle
    geçen ay bi bakayım dedim piyasa da ne oldu ne oyun çıktı ne direksiyon çıktı diye,
    Millet kaç senedir AC nin oturmasını bekliyo Pcars keza öyle bu T300 GTE de yeni çıkmış, ben bütün o bekleme kısmını atlamış oldum dondurucuya girmek gibin yani,

Mal da yalan Mülk de yalan
    Gel birazda sen oyalan...

• vermiş olduğun link 720p için 120 hz vaadediyor anladım kadarıyla 1080p de başarılı olmamış yinede saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rpdstar -- 6 Kasım 2014; 23:52:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

vermiş olduğun link 720p için 120 hz vaadediyor anladım kadarıyla 1080p de başarılı olmamış yinede saol

Hayat matematik de
    bence bizler matematiğe bukadar takılmamalı.
    Bu matematikler ar-ge deki mühendislerle satışdaki pazarlama hilecilerinin oyunu sadece sen gördüğüne bak mutlumusun bitti gitti
    Ha cehalet mutlulukdur diye de bi söz var :)
    Ben mutluyum
    İyi geceler arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

Bazı TV'lerde tepki süresinden kaynaklı bir problem çıkabilir. Onun dışında fark etmez, tv de monitör de aynı şey :D

Teşekkürler arkadaşım

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    Mesaj alınmıştır koray kardeşim teşekkürler

• rpdstar R kullanıcısına yanıt
    Tamam dır sağolasın dostum evet laptopun yerine kasayı bağlıycam şimdide

• K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    Bende de 42" Panasonic plazma var. 42GT50 serisi. Canavar gibi bir tv. Renkler falan çok canlı. Dedim kasayı bağlayıp bir deneyim yaşayayım. 2500 HZ.
    Ancak 22" 60 hz samsung monitörden daha kötü görüntü verdi plazma. Ve tam ekranda yapamadım. Sağdan soldan boşluk oldu. Ekrana tam oturmadı görüntü yani.
    Ekran ayarlarına falan baktım bilgisayardan 60 hz gösteriyor ve 1920-1080 seçili.
    Verdiğin link Türkçe olmadığından anlamadım.
    Ben nasıl bağlarım ve ne yapmam gerekiyor.
    Ekran kartım
    AMD R9 280X
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    50gt30 sonrasında yani şimdi 50st50 ile kullanıyorum pc yi ayarları yapamamışsınız 16/9 resim üstü tarama var onu kapalı konuma getir ayarlar-ileri ayarlar bölümünden görüntü modunu oyun a al kullan ancak 2500 hz alamayacaksın tabiki 60 fps en fazla vsyn açık şekilde ama oyunlarda başarılı samsungun bir de anlamsız parlaklığına çok hayransan zaten plazma monitör kötü gelir dediklerimi yap olmazsa ben nvdia kullanıyorum ati kısa bir süre kullanmıştım onun ayarlar kısmındanda bi ayar olabilir deneme yanılma ile bulursun onuda
  • Güncellemeler ile neler geldi bilginiz varmı arkadaşlar?
  • Ford lisansı alınmış fakat gelecek modeller hakkında bilgi verilmemişti.

İlk açıklanan model 2015 Mustang oldu

• amlodis A kullanıcısına yanıt
    online en düşük 80-90 fps veriyor dahada yükseliyor altına düşmüyor. serverda lag girmediği sürece problem yok normal 25 araba full olunca lag giriyor başka bi problem yaşamadım. bencede okadar fazla para vermeye gerek yok kartta normal modda 120-140fps veriyor . ben grafik seçimimi nvdia experience bırakıyorum bazen kısık gelip yüksettiğimde oluyor.Daha hiç bi oyunda fps düşüşü yaşamadım. Kendi biladerim de donanıma düşkündür (ben okadar değil) hard bi pc yaptı onda denedim kart falan almış kendi kartımla arada öyle ahım şahım bi fark göremedim ben çok detaylı ve biraz uçuk olmak lazımki o fark için o para verilsin:) Ben 70 fps ile oynarken ultrada o 75-80 fps ile oynuyor onun kartı fiyat olarak bu kartın 3 katı .. gerek varmı bence yok :)

sanırım kartı bu ama bu fiyata almamıştı 1.300 tl falan demişti

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-ti-gaming-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 7 Kasım 2014; 20:01:18 >

• 1700-tl ekran kartı
    valla helal olsun 1 sene sonra ne oluyor bu kart
  • Forzadaki araçları buraya mod olarak çevirebilirlerse diğer oyunlara yaptıkları gibi mükemmel olur
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.