Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaa şu oda işini çözebilen var mı? Akşamları donanim haber yada benzeri bir topluluk oluşturup buluşup yarışsak.
  • adogadarko A kullanıcısına yanıt
    Arabasına göre force feedback gücü değişiyor, mesela mazda da hafifken cadillac ta ağırlaşıyor direksiyon ama haklısın ac ye göre geride ff tepkileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

Yaa şu oda işini çözebilen var mı? Akşamları donanim haber yada benzeri bir topluluk oluşturup buluşup yarışsak.

Güzel olur aslında hocam bir ara yapalım, gerçi benim sistem kaldirmayabilir ama bi upgrade yapar öyle katılırım ben de aranıza

• arkadaşlar dün dikkatle dinleyince oyun oynarken
    bir şeye şahit oldum benim laptopun fanı yağmur yağıyormuş gibi
    acaip hızla çalışıyordu bu AC yi oynarken acaba işlemciyi çokmu
    yoruyor bu oyun anlamadım normalde fanım bu kadar çalışmaz

intel R Core TM İ5 3210 M CPU@ 2.50 GHz 8 GB Ram işlemcili 64 bit
    Nvidia Ge Force GT 630 M ekran kartım var
  • MR_TÜRKEL M kullanıcısına yanıt
    hocam 1 tane alsak yetmezmi? birde marka model öneriniz varmı? bizim evde sorun olmaz. müzisyen olduğum için komşular alışkın :)
  • 145mb güncelleme geldi bakalım neymiş
  • O laptopta oyun oynanmaz abi, işlemci ısı değerlerini kontrol et mutlaka, bende de aynı özelliklere sahip bir laptop var. Deneme amaçlı bir oyun yüklediğimde sıcaklığı 90 dereceye kadar çıkmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

arkadaşlar dün dikkatle dinleyince oyun oynarken
    bir şeye şahit oldum benim laptopun fanı yağmur yağıyormuş gibi
    acaip hızla çalışıyordu bu AC yi oynarken acaba işlemciyi çokmu
    yoruyor bu oyun anlamadım normalde fanım bu kadar çalışmaz

intel R Core TM İ5 3210 M CPU@ 2.50 GHz 8 GB Ram işlemcili 64 bit
    Nvidia Ge Force GT 630 M ekran kartım var

Hocam laptop ların havalandırması sınırlı olduğu için yük altında masaüstü pc lere göre daha çok ısınır ama masaüstü lere göre de ısıya daha dayanıklı donanımlar kullanılır. Arkadaşın dediği gibi oyun esnasında cpu ve gpu sıcaklığını kaydeden bir programla kontrol et en az yarım saat 45 dakika oynadıktan sonra, 90 derecelere kadar sıkıntı olmaz 70-80 derecelerde geziyorsa normaldir.

• Beyler şimdi laptop deyince ac yi laptop a da kurayim diyorum i7 işlemcili güçlü bir pc muhtemelen masaüstümden daha iyi performans verir.

Bunun için tekrar download etmeden hangi dosyaları taşımam gerek yardımcı olur musunuz

• evet işte aklıma geldi
    ben bir tane laptopun diyotlarını yaktım böğle ana kartındaki işlemciside bütündü
    kaldırıp çöpe attıydım lenova y 739 muydu neydi artık bilmem kaçtı bundan 6 sene önceydi
    aklıma geldi o zaman ben bu laptop yerine kendime gülbağdan bir masa üstü topluyum

çok böyle aşırı bir şey değilde bu AC ve İRacing i kaldıracak tarzda bir masaüstü toplasam
    sadece kasa bunu tv me bağlayabilirmiyim hdmı çıkışından yani ekran olarak smart tv mi kullanmak
    istiyorum
    birde sırf bu yarış oyunlarını kaldıracak masa üstü bana kaça mal olur
    yani böyle aşırı cod futbol şu bu oyun oynamıyacağım sadece bu saydığım
    2-3 tane yarış oyunu oynayacağım
  • arkadaşlar şu linkdeki masa üstü pc bu dediğim yarış oyunlarında bnim işimi görürmü
    teşekkürler

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/super-8-cekirdek-2-gb-256-bit-ek-8-gb-ram-750-gb-133140053

birde şu ürün var

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/uygun-fiyatli-oyun-bilgisayari-arayanlara-ozel-133522816

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 5 Kasım 2014; 21:19:02 >

• amlodis @ steamde yedekleme var. Yedekleme yapıp flash ile diğer pc ye aktarıp oradanda yedekten al gibi bir seçenek olacak.

Troçki @ imzamdaki pc ile 35 fps civarı alıyorum ultra ayarlarda. Ona göre bi fikriniz olur kafanızda. Açıkçası bence bana yetmiyor AC için bu sistem.
  • amlodis A kullanıcısına yanıt
    Laptop'da işlemcinin oyun için çok bir katkısı olmaz eğer grafik işlemcisi düşük ise.

Laptopunuzun ekran kartı nedir ? Steam üzerinden oyunu yedekleyip daha sonra o yedeği usb belleğe atarak laptop'a yükleyebilirsiniz çok basit.
  • Abi biliyorum uğraştırmasın diye hazır bilgisayar almak istiyorsun ama Vatan bilgisayardan falan kendin PC toplasan bence daha iyi olur.

Verdiğin linkteki bilgisayarları da soracak olursan ben ikinci olanı tercih ederdim çünkü ekran kartı daha yeni, biraz daha iyi ve 70-80 Watt kadar daha az güç harcıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

amlodis @ steamde yedekleme var. Yedekleme yapıp flash ile diğer pc ye aktarıp oradanda yedekten al gibi bir seçenek olacak.

Troçki @ imzamdaki pc ile 35 fps civarı alıyorum ultra ayarlarda. Ona göre bi fikriniz olur kafanızda. Açıkçası bence bana yetmiyor AC için bu sistem.

arkadaşım sağolasında benim yukarda linkde verdiklerim senin pc den altmı üst mü
    benim kafamda oluşması önemli değil
    uzman sensin ben sana soruyorum ben öğrenci sayılırım bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Abi biliyorum uğraştırmasın diye hazır bilgisayar almak istiyorsun ama Vatan bilgisayardan falan kendin PC toplasan bence daha iyi olur.

Verdiğin linkteki bilgisayarları da soracak olursan ben ikinci olanı tercih ederdim çünkü ekran kartı daha yeni, biraz daha iyi ve 70-80 Watt kadar daha az güç harcıyor.

alp kardeşim şimdi ben aşırı bir oyun oynamayacağım için sırf yarış oyunlarında kullanıcam bu pc yi
    onun için ben hazır almıycam bu ürünleri topluyacağım gidip gülbağından mecidiyeköyden topluycam
    bana bir ön fikir olsun diye bu sistemleri koydum bana uzman olarak bir fikir verin diye şimdi sizler daha
    uzmansınız bu konuda ben yıllardır diz üstü kullanıyorum nerdeyse 11 senedir masa üstünü bıraktım artık
    bu adamın 1600 tl koyduğunu ben 1100-1200-tl ye toplarım oradan asıl spot yeri orası merkezi
    vatan falan daha kazık

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    alp bide ben ayrıyeten ekran almıycam yani monitör
    direkt bu kasayı smart tv me takabilirmiyim monitör yerine tv yi kullanıcam
    olur değilmi tv lerin pc giriş yerleride var
  • Tabii, hdmi kablosuyla TV'ye bağlayıp oynayabilirsin.

Alacağın ekran kartı için;

AMD tarafında R9 270'den daha düşük

Nvidia tarafında GTX 660'dan daha düşük ekran kartı almanı da tavsiye etmem, zaten daha ucuza toplarım diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Tabii, hdmi kablosuyla TV'ye bağlayıp oynayabilirsin.

Alacağın ekran kartı için;

AMD tarafında R9 270'den daha düşük

Nvidia tarafında GTX 660'dan daha düşük ekran kartı almanı da tavsiye etmem, zaten daha ucuza toplarım diyorsun

ekran kartı
    nvidia mı yoksa ati redeonmu alıyım ati kalmadı asus oldu
  • Yok abi Asus olmadı

Ati Amd oldu. Asus da Gigabyte, Sapphire, Msi gibi bir marka, kendi grafik işlemcisini üretmiyor.

Amd mi yoksa Nvidia mı dersen ben Nvidia derim, kendim de bilgisayarımda Nvidia ekran kartı kullanıyorum GTX 660 Tİ var bende. Amd alsan da seni üzmez ama.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.