Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
322.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    süpersin teşekkürler dostum
  • amlodis A kullanıcısına yanıt
    güzel bilgi, tşkler
  • arkadaşlar, iracing topiğinde görmüştüm ama adını unuttum. bir aparat vardı yarış esnasında koltuğunuza monte ediyorsunuz yoldaki sarsıntıları ff olarak size veriyor yani forcefeedback olayı ile direksiyon gibi koltuğunuzda titriyor ve sürüş esnasında gerçekçi bir his oluşturuyordu. adı neydi hatırlayan varmı acaba? eğer bulabilirsen g27 ile birlikte bu aparatıda almak isterim.
  • twona77 kullanıcısına yanıt
    buticker mi ne pıtıkermi öğle bir ismi vardı tuna
    bizim matkap dışardan getirtmişti matkap hüsnü varya iracingde
  • twona77 kullanıcısına yanıt
    Buttkicker adı dostum ama türkiye de bulanabilir mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twona77

arkadaşlar, iracing topiğinde görmüştüm ama adını unuttum. bir aparat vardı yarış esnasında koltuğunuza monte ediyorsunuz yoldaki sarsıntıları ff olarak size veriyor yani forcefeedback olayı ile direksiyon gibi koltuğunuzda titriyor ve sürüş esnasında gerçekçi bir his oluşturuyordu. adı neydi hatırlayan varmı acaba? eğer bulabilirsen g27 ile birlikte bu aparatıda almak isterim.

http://www.youtube.com/watch?v=QrYFNtxXzfc

Sitesine girip fiyata kendiniz bakın
    Arkadaşlar

• butt kicker bass effectlerini titreşim olarak veriyor bordürlerde vites değiştirirken effectler harika koltuğa biri tekme atıyor gibi oluyo makinalı el bombası effectlerinde çok daha iyi ben türkiyeden bulup almıştım çok keyifli bi sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: adogadarko

quote:

Orijinalden alıntı: twona77

arkadaşlar, iracing topiğinde görmüştüm ama adını unuttum. bir aparat vardı yarış esnasında koltuğunuza monte ediyorsunuz yoldaki sarsıntıları ff olarak size veriyor yani forcefeedback olayı ile direksiyon gibi koltuğunuzda titriyor ve sürüş esnasında gerçekçi bir his oluşturuyordu. adı neydi hatırlayan varmı acaba? eğer bulabilirsen g27 ile birlikte bu aparatıda almak isterim.

http://www.youtube.com/watch?v=QrYFNtxXzfc

Sitesine girip fiyata kendiniz bakın
    Arkadaşlar

bu kokpit süperde bizi aşar doğacım
    hem benide taşımaz bu kokpit 140-okka adamım kırarım valla bu butickeri

• Logitech g27 kullanıyorum yarıştaykem adeta direksiyonla güreşiyorum ben viraja giriyorum mesela sağ tarafa kırıyorum direksiyon sola doğru kuvvet uyguluyor kendi kendine müdahale ediyor drift modunda aracın arkası kayınca ben müdahale etmeden kendi kırıyor direksiyonu

• direksiyonun driverlerini pc ne yükleyip ayarlarını yapsana
    force fadbackı damperi falan düşür biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

direksiyonun driverlerini pc ne yükleyip ayarlarını yapsana
    force fadbackı damperi falan düşür biraz

Abi logitech gaming software var pcde ordan ayar yapıyorum ama başka bir programda mo gerekiyor çünkü ordan ne yaptıysam olmuyor direksiyonla güç yarıştırıyorum nerdeyse

• oyun içindede ayarları var onlarıda yap

bu arada 2 resim atayım chavrolet gt

• Abi ayarlar zaten yapılıydı gain 0 yapınca düzeliyor ama bu sefer direksiyon çok hafif ve hissizleşiyor gaini arttırınca tam istediğim gibi oluyor bu seferde kendi kendine müdahale ediyor
  • bide şöyle dene

banada doğa vermişti bayağı güzel oldu

gain-----100

damping-----20

kerb--------150

road effect------100

slip effect------150
  • oyuna başlamadan yani pit durumundakeyn araç ayarlar kısmından force feedback kısmı var orası başlangıç %100 oluyor 30-50 arası yap direksiyon yumuşar :)

genel profilleri ve gain leri falan kurcalama oyun içinden ayarlıcaksınız kısacası. :)
  • ufak ufak gelişmeler

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky

oyuna başlamadan yani pit durumundakeyn araç ayarlar kısmından force feedback kısmı var orası başlangıç %100 oluyor 30-50 arası yap direksiyon yumuşar :)

genel profilleri ve gain leri falan kurcalama oyun içinden ayarlıcaksınız kısacası. :)

Sağolun hocam deniyicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Abi ayarlar zaten yapılıydı gain 0 yapınca düzeliyor ama bu sefer direksiyon çok hafif ve hissizleşiyor gaini arttırınca tam istediğim gibi oluyor bu seferde kendi kendine müdahale ediyor

senin sorunun başka aygıtlar yazıcılar kısmına gir direksiyon'a sağ tıkla oyun kumandası ayarlarıan tıkla özelliklere tıkla sonrada settinge tıkla acılan pencerede centering sipring ayarı var onu 40 veya 50 ye getir düzelir sorunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

oyuna başlamadan yani pit durumundakeyn araç ayarlar kısmından force feedback kısmı var orası başlangıç %100 oluyor 30-50 arası yap direksiyon yumuşar :)

Sağ olun hocam ff damper değeri ile oynamama gerek varmı sizce en ideal değerler nedir
  • MR_TÜRKEL M kullanıcısına yanıt
    demek adı butt kicker mış. 600 dolarada var, 199 dolarada. acaba hangisi iş görür? tavsiye edeceğiniz bir marka yada model varmı hocam?

bu arada bu kockpit sizinmi
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.