Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.552
Cevap
76
Favori
323.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    istanbul park bende çalışıyor.
    Kusurları;
    -Zaman turlarını hatalı tutuyor,
    -Replay modunda kameralar hatalı pozisyonda duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

arkadaşlar merhaba
    458 gt2 nord haritasında yüksek hızdan düşük hıza dü-şmem gereken virajlarda arkayı kaybediyorum ve kendimi bariyerlerde buluyorum frene basmamla beraber arka kopuyor bunu hangi ayarlara dokunarak giderebilirim

Fren oranın % 60 in altında olmasın bir de çok erken vites düşürüyor olabilirsin motor devri indiğin vitesi karşılayacak kadar yavaslamalisin, bir de vites düşürürken gaz ver ara gazi gibi bas bırak hemen ki motor devri ile seçili vitesdeki şanzıman devri eşitlensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amlodis -- 2 Kasım 2014; 13:08:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 1-2 aydır oynamıyorum ve bu araçta hangi ayarların olduğunuda bilmiyorum ama varsa öncelikle fren dengesini öne al.Ön arb yi arttır ve arka arb yi azalt.Kanat ayarı varsa arkayı arttır...
  • quote:

arkadaşlar merhaba
    458 gt2 nord haritasında yüksek hızdan düşük hıza dü-şmem gereken virajlarda arkayı kaybediyorum ve kendimi bariyerlerde buluyorum frene basmamla beraber arka kopuyor bunu hangi ayarlara dokunarak giderebilirim

çok ani vites düşürürsen arka lastikler kitler g27-g25 heel-toe shiftting ile vites küçültürsen arka bırakmaz kendini .. zaten oyunun simulasyon olmasının en büyük artısı aracı durdurabilmek ve viraja düzgün açı ile girebilmek :)) genelde abs+traction kapalı oyunu oynarsan birsüre sonra alışırsın ve traction+abs açık gitmekten daha hızlı gitmeye başlarsın böylelikle araca hükmetmeye başlarsın.. ben düzlük ve viraj çıkışı tam gaz yapmıyorum&yapamıyorum .. ayrıca bankentlerin üstündeyken kesinlikle gaza veya frene basma direkt kıçı başı atar arabanın.. banketlere çok yaklaşma özellikle gt araçlarıyla araç zıplar durur :) birde yarışlardan önce assist kısmında tyre blankets diye bir şeçenek var bunu on konumuna getirirsen bu yarıştan önce lastiklerinin sıcak kalmasını sağlar. daha iyi yol tutuşu almış olursun.. yoksa 1-2 warm uplap yaparakta ısıtırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Oyunu 1-2 aydır oynamıyorum ve bu araçta hangi ayarların olduğunuda bilmiyorum ama varsa öncelikle fren dengesini öne al.Ön arb yi arttır ve arka arb yi azalt.Kanat ayarı varsa arkayı arttır...

Daha detaylı olarak vermiş arkadaşımız ama dikkat et biraz fazla understeer karakterli olur bu şekilde araba biraz daha sürüşünü yumusatmayi deneyebilirsin

• Pist ve araç modlarını Oyunun kurulu olduğu yerde Yani Steam/SteamApps/common/assettocorsa/content klasöründe araçsa cars pistse tracks klasörlerine koy büyük ihtimal çalışıcaktır.
  • şöyle lastik sıcaklığı (tire temperature) app olsa güzel olucak g kuvvetini eklemişler gereksiz eklentiler çok 2 tane fakrlı gösterge var araç içi kullandığımdan bi işe yaramıyor..map bide lap app kullanıyorum telemetriden bişey anlamıom :D

şunu buldum bakalım sağlıklımı

http://simhqmotorsports.com/forum/ubbthreads.php/topics/3701436/Nice_little_tire_temp_app.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 2 Kasım 2014; 14:44:31 >
  • işe yarıyor :))) modu ekledikten sonra general ayarlardan eklentiye onay verip görülebiliyor ..iyi oldu bu
  • erolkoroglu kullanıcısına yanıt
    ben tarcks dosyasın atıyorum ama malesef çalışmıyor. sadece tracks dosyasına atmak yeterlimi yoksa başka bir ayar dahamı yapmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

quote:

arkadaşlar merhaba

çok ani vites düşürürsen arka lastikler kitler g27-g25 heel-toe shiftting ile vites küçültürsen arka bırakmaz kendini .. zaten oyunun simulasyon olmasının en büyük artısı aracı durdurabilmek ve viraja düzgün açı ile girebilmek :)) genelde abs+traction kapalı oyunu oynarsan birsüre sonra alışırsın ve traction+abs açık gitmekten daha hızlı gitmeye başlarsın böylelikle araca hükmetmeye başlarsın.. ben düzlük ve viraj çıkışı tam gaz yapmıyorum&yapamıyorum .. ayrıca bankentlerin üstündeyken kesinlikle gaza veya frene basma direkt kıçı başı atar arabanın.. banketlere çok yaklaşma özellikle gt araçlarıyla araç zıplar durur :) birde yarışlardan önce assist kısmında tyre blankets diye bir şeçenek var bunu on konumuna getirirsen bu yarıştan önce lastiklerinin sıcak kalmasını sağlar. daha iyi yol tutuşu almış olursun.. yoksa 1-2 warm uplap yaparakta ısıtırsın

yardımlar için teşekkürler arkadaşlar
    hocam traction+abs şekilde oynuyorum bu şekilde bile zorluyor beni kapatırsam oyunu uninstall ederim sanırım bu arada en son derecem 7:08:771 ufak ufak gelişiyorum fazla agresif ve map ide tam bilmedigimden pist dışı ziyaretlerim fazla oluyor .

• Oculus Rift DK2 desteği de hoş görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

Sesler daha da gelişecektir dostum, şu anki hali bile oyunun eksik yönleri arasında aslında örneğin gt araçlarında transmisyon sesinin daha da baskın olması gerekir. Zamanla yeni araçlar ve pistler eklenir diye düşünüyorum, ana sayfada yakında gelecek diye yazan birkaç marka vardı toyotayi kesin hatırlıyorum mesala, ford un da lisansı alınmış yukarıda bir arkadaş haber linkini vermişti. Ayrıca resmi eklentiler dışında zamanla çok kaliteli modlar da çıkacaktır mutlaka.

onu bunu bilmem bu oyundan keyif almaya başladım
    inşallah dediğin eklemelerde olursa tadından yenmez

peki arabalarada gt deki gibi ayrı ayrı ayar yapabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Pist ve araç modlarını Oyunun kurulu olduğu yerde Yani Steam/SteamApps/common/assettocorsa/content klasöründe araçsa cars pistse tracks klasörlerine koy büyük ihtimal çalışıcaktır.

teşekkürler arkadaşım dediğin yere attım şimdi deneyeceğim

birde bu oyunda araçları otomat,k vites kullanmak için nasıl ayar yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

quote:

Pist ve araç modlarını Oyunun kurulu olduğu yerde Yani Steam/SteamApps/common/assettocorsa/content klasöründe araçsa cars pistse tracks klasörlerine koy büyük ihtimal çalışıcaktır.

Bu sayfada Custom 'a tıkla

Bu sayfada automatic gearbox 'a tıkla . Parlaksa automatic matsa manuel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 2 Kasım 2014; 16:57:28 >

• quote:

quote:

quote:

Bu sayfada Custom 'a tıkla

Bu sayfada automatic gearbox 'a tıkla . Parlaksa automatic matsa manuel.

çok teşekkürler kardeşim pistleri de dediğin yere atınca çıkmaya başladı

bir soru daha soracağım ekran ayarları olarak hangi mod da oynuyorsunuz genellikle
    hani şu 1024x720-50 hz yazan yerler var ya

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Oculus Rift DK2 desteği de hoş görünüyor.

oculus la ilk burda tanıştım :))) kendi sitesinde 350$ dolar diyor çıkınca gönderirlermi acaba .

https://www.oculus.com/order/

• Benim monitör 27 inc 1920x1080 çözünürlük 60 hz de oynuyorum.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    benim laptop 13 inc 1024x780 59 hz de oynuyorum
  • quote:

benim laptop 13 inc 1024x780 59 hz de oynuyorum

Ekran büyüklüğünden ziyade ekranınızın doğal çözünürlüğü ne ise onu kullanın hocam, oyun otomatik seçiyor olması lazım.
    Edit: Ayrı ayrı ayar da yapılabiliyor yalnız her aracın izin verdiği ayar çeşitliliği farklı gt sinifindakiler en kapsamlı ayara sahip her pist için save edip daha sonra yukleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amlodis -- 2 Kasım 2014; 18:43:09 >
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    parlaksa dediğin vitesleri gösteren yerin içi kırmızı olursa otomatik oluyor değilmi
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.