Şimdi Ara

###Assassinlerde Combo & Minor Taktikleri###(Son Güncelleme 3 Ağustos 2008) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
305
Cevap
2
Favori
61.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okcudan asasa dönüyorum hemen cok ii bir acıklama olmuus

SORDUKMU

bunları zaten biliyorus noobmusn ya

Beyin herkesde var ama önemli olan kullanabilmek.
  • Ordaki r lerden birisi vuruş diğeri attack stoptur attack stop etmenin ne anlamı var diceksin ancak spike ı vurup dmgi verdikten sonra bıçak sallamasını beklememelisin charın ve r ye basıp atağı kesmeli ve gene r ye basıp yeni bir r+skill combosu başlatmalısın...

mage rougeden hızlı kosamdıgı için takıla takıla gider o yüzden r ye habire basmaya gerek yok die düşünüorm taby warrior ve priesttede işe yarar.
  • Şu w+r skill işi adam kovalarken epey işe yarıo hele warriorların peşine takılınca1vs1 gibi kombo yapma şansı doğuyor.Ama diğer tarafdan bu topici pek sevmedim sırlarımızı ortaya çıkardınGerçi ne kadar sırlığını kaldıya o da ayrı mesele
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Foruma sadece dc olunca uğrayan arkadaşların topicleri yüzünden up diyorum kusura bakmayın...
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

quote:

Orjinalden alıntı: shinnok

teşekkürler çok güzel bi yazı .. yalnız artık skill e aynı anda minor basılamıyo.. arada canımız çok düşünce skill vurmayı bırakıp minora abanmak zorundayız :(

Ben ona şöyle bir çözüm ürettim..
    rr+skill rr+skill yaparken
    elim minorda hazır oluyor ve r ye basıp 8888888 yani minor yapabildiğim yadar yapıp tekrar r ye basıorum r888rskill888rskill gibi bişe ortaya çıkıyor

güsel taktik

• quote:

Foruma sadece dc olunca uğrayan arkadaşların topicleri yüzünden up diyorum kusura bakmayın...

çok iyi yapıyosun bu arada benim comboda en çok zorlandığım şey şu : Lf mouse nin sağ tuşunda bu şekilde kolayca Lf vermeyi seviyorum fakat combo yaparken adamda önümden kaçıyosa malum lf çabuk btiyo tekrar LF vemek için sağ elimi fareye götürüyorum ve bu arada comboyu bozuyorum çoğu zaman :( ... iki elimle klavyeden comboyu çok rahat yapıyorum ama tek el yani sol elle beceremiyorum.. çalışırsam belki olur zamanla ama sizin öneriniz var mı bu konuda ? biraz karışık anllattım özür.. ama şöyle özetliyeyim.. Combo illaki çift el klavyeden mi yapmak lazım yoksa tek sol elle yapılabiliyo mu? yoksa Lf ti de skill bara mı koysam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok -- 10 Eylül 2006; 23:43:22 >

• emeğine sağlık üstat

• quote:

quote:

Foruma sadece dc olunca uğrayan arkadaşların topicleri yüzünden up diyorum kusura bakmayın...

çok iyi yapıyosun bu arada benim comboda en çok zorlandığım şey şu : Lf mouse nin sağ tuşunda bu şekilde kolayca Lf vermeyi seviyorum fakat combo yaparken adamda önümden kaçıyosa malum lf çabuk btiyotekrar LF vemek için sağ elimi fareye götürüyorum ve bu arada comboyu bozuyorum çoğu zaman :( ... iki elimle klavyeden comboyu çok rahat yapıyorum ama tek el yani sol elle beceremiyorum.. çalışırsam belki olur amanla ama sizin öneriniz var mı bu konuda ? biraz karışık anllattım özür.. ama şöyle özetliyeyim.. Combo illaki çift el klavyeden mi yapmak lazım yoksa tek sol elle yapılabiliyo mu? yoksa Lf ti de skill bara mı koysam acaba

Yoo ben genelde tek elle yaparım sadece 1vs1 lerde minor yapmak için 2 elimi klavyede kullanırım normal pk modunda tek elimle rr+skill ya da sr+skill ya da w ya basık tutarak rr+skill tek elimle yaparım zor gibi gelebilir ama alışınca kolay oluyor.
    Ayrıca skill diziliminden kaynaklanıyor olabilir tüm vuruşları 1 sayfaya uzun uzun koyma derim başlarda bende böyle yapıyordum ancak r7 r6 basmak baya bir zor oluyor ve 1 skill açıkta kalıyor bu yüzden ben şöyle skill diziyorum ama tabi nasıl rahat ederseniz öyle yapın sadece benden tavsiye şu:
    1.HP Pot
    2.Spike
    3.Trust
    4.Pierce
    5.Cut
    6.Mana Pot
    7.Mana pot
    8. Minor
    (mana potu bazen tutturamam bu yüzden 6-7 olarak koyarım ama minor şaşmaz)
    f2.
    1. Hp pot
    2. Stab
    3. Jab
    4. (adını unuttum bi vuruş daha)
    5. Spike
    6. Mana
    7. mana
    8. Minor
    f3.
    1.hp
    2.sw
    3. wolf
    4. cure
    5. stealth
    6. Lupine
    7. illuzion
    8. minor
    f4.
    1. vampiric
    2. blood drain
    3. safety
    4. evade
    5. cats eye
    6. mana
    7. mana
    8. minor
    Benimki böyle ve halen eksiklerim war özellikle kaçarken minor + pot yaparken pot basamıorum bazen elim başka yerlere gidiyor ama genede iyi oluyor böyle

• quote:

quote:

quote:

çok iyi yapıyosun bu arada benim comboda en çok zorlandığım şey şu : Lf mouse nin sağ tuşunda bu şekilde kolayca Lf vermeyi seviyorum fakat combo yaparken adamda önümden kaçıyosa malum lf çabuk btiyotekrar LF vemek için sağ elimi fareye götürüyorum ve bu arada comboyu bozuyorum çoğu zaman :( ... iki elimle klavyeden comboyu çok rahat yapıyorum ama tek el yani sol elle beceremiyorum.. çalışırsam belki olur amanla ama sizin öneriniz var mı bu konuda ? biraz karışık anllattım özür.. ama şöyle özetliyeyim.. Combo illaki çift el klavyeden mi yapmak lazım yoksa tek sol elle yapılabiliyo mu? yoksa Lf ti de skill bara mı koysam acaba

Yoo ben genelde tek elle yaparım sadece 1vs1 lerde minor yapmak için 2 elimi klavyede kullanırım normal pk modunda tek elimle rr+skill ya da sr+skill ya da w ya basık tutarak rr+skill tek elimle yaparım zor gibi gelebilir ama alışınca kolay oluyor.
    Ayrıca skill diziliminden kaynaklanıyor olabilir tüm vuruşları 1 sayfaya uzun uzun koyma derim başlarda bende böyle yapıyordum ancak r7 r6 basmak baya bir zor oluyor ve 1 skill açıkta kalıyor bu yüzden ben şöyle skill diziyorum ama tabi nasıl rahat ederseniz öyle yapın sadece benden tavsiye şu:
    1.HP Pot
    2.Spike
    3.Trust
    4.Pierce
    5.Cut
    6.Mana Pot
    7.Mana pot
    8. Minor
    (mana potu bazen tutturamam bu yüzden 6-7 olarak koyarım ama minor şaşmaz)
    f2.
    1. Hp pot
    2. Stab
    3. Jab
    4. (adını unuttum bi vuruş daha)
    5. Spike
    6. Mana
    7. mana
    8. Minor
    f3.
    1.hp
    2.sw
    3. wolf
    4. cure
    5. stealth
    6. Lupine
    7. illuzion
    8. minor
    f4.
    1. vampiric
    2. blood drain
    3. safety
    4. evade
    5. cats eye
    6. mana
    7. mana
    8. minor
    Benimki böyle ve halen eksiklerim war özellikle kaçarken minor + pot yaparken pot basamıorum bazen elim başka yerlere gidiyor ama genede iyi oluyor böyle

ben o zaman biraz daha çalışayım şu tek elle yapmam lazım comboyu :D senin dizilim de güzel ama benim tavsiyem sana şu hp pot, minor ve mana pot art arda olsun.. bak hp ve minor aynı anda yapmak mükemmel ananında hp fulleniyo senin hp pot ve minor yerlerin çok uzak yan yana koymanı tavsiye edrim.. 0000000 da öle yapıyo .. ve bence bu sayede 10 kişinin arasından ölmeden kaçabiliyo... hp pot ve minor yan yana olmalı hatta mana da bunlara bitişik olmalı ki minor kesilmesin :D .... bu arada benim klavye de F1 F2 bölümleri aktif deil kafayı yicem skill bar deiştirmeyi de mouseyle yapıyom durum çok vahim bi de yeni klavye alıcam

• Acilen bir klavye al bence
  • 000 ın videolarında ki skill dizilişi gibi bişi sölemişsin ama ben öle yapamıyom yaa senelerdir alışmışım sağ tuşta minöre

ben düzeltemiyom ama yeni başlayanlar böle alıştırsın kendini daha sağlam bi skill dizilişi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondo

way be 2 ay oynamıs bize laf salatası yapıo bunları bilmeyen adam varmı

evet var

minor combo yapmıyordum.
    zor geliyordu.
    öğrendim.
    Teşekkürler...

Gözünüzü dört açın artık, Matrix diye bir şey yok,
    Superman öldü, SperMan var artık moruk,
    Batman’i kankası Ronin’le gömdük.
    Amerika kökenli kahramanlar, cümleten yalan lan,
    Gerçek kahraman Anıtkabir’de, Ankara’da yatan lan !
  • ben dönünce 55 lvl arc dan asas a şöle dizicem 0000000 de buna yakın bişe yapıyodu

f1
    spike
    trus (bundan sonrakiler önemsiz o yüzden x koydum siz karışık koyun adı ezberlemedim
    x
    x
    x
    x
    hp pot
    mana pot

bu sayfa minorsuz o yuzden kalabalıkken kullanın ama ne olursa olsun bu safayı kullanırsınız

f2

minor
    hp pot
    mana pot
    x
    x
    light feet (sağ tık yapın)
    vampiric
    blood drain

ilk safayı ağırlıklı olarak adam kovalarken 2. safayıda ağırlıklı olarak kaçarken kullanırdınız bu arada o %10 %5 vuruşlar dm yada herhengi bosssss keserken çok lazımmm

bende bu kadar trko indirecembakalım çalışıyomu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.