Şimdi Ara

###Assassinlerde Combo & Minor Taktikleri###(Son Güncelleme 3 Ağustos 2008) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
305
Cevap
2
Favori
61.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: interloper

ben dönünce 55 lvl arc dan asas a şöle dizicem 0000000 de buna yakın bişe yapıyodu

f1
    spike
    trus (bundan sonrakiler önemsiz o yüzden x koydum siz karışık koyun adı ezberlemedim
    x
    x
    x
    x
    hp pot
    mana pot

bu sayfa minorsuz o yuzden kalabalıkken kullanın ama ne olursa olsun bu safayı kullanırsınız

f2

minor
    hp pot
    mana pot
    x
    x
    light feet (sağ tık yapın)
    vampiric
    blood drain

ilk safayı ağırlıklı olarak adam kovalarken 2. safayıda ağırlıklı olarak kaçarken kullanırdınız bu arada o %10 %5 vuruşlar dm yada herhengi bosssss keserken çok lazımmm

bende bu kadar trko indirecembakalım çalışıyomu

Öncelikle sana bir öneri....
    Zero(0000000) ya özenme!
    Kendisini hiç sevmemekle birlikte eskiden kalma el alışkanlığı olarak minoru 8 e koyarım ancak bu pek iyi değil açıkçası zero 8 e koymasının sebebi onun faresinin üstüne num pad olması ve 8 e sağ eliyle fare üstünden basmasıdır yani o klavye mouse takımı bendede olsa bende öle kusursuz minor + combo yaparım ama şimdilik microsoft la idare ediyoruz
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• peki şu nasıl önerilerinizi bekliyorum

1.spike
    2.thrust
    3.price
    4.cut
    5.stab
    6.minor
    7.hp pot
    8.mana pot

f2
    1.evade
    2.wolf
    3.LF
    4.sw
    5.80sn görünmezlik
    6.hide
    7.lupine
    8.cat eyes

f4'e de diğer atack skillerini koyuyorum.
  • bence cok gerekli bi topic <emeğe saygı>

• quote:

Orjinalden alıntı: _Beramus_

peki şu nasıl önerilerinizi bekliyorum

1.spike
    2.thrust
    3.price
    4.cut
    5.stab
    6.minor
    7.hp pot
    8.mana pot

f2
    1.evade
    2.wolf
    3.LF
    4.sw
    5.80sn görünmezlik
    6.hide
    7.lupine
    8.cat eyes

f4'e de diğer atack skillerini koyuyorum.

Bu dizilimde 2 adet vuruş skilli eksik bunla skillerin dolmasını çok beklersin sadece r vurarak bence yanlış diğer 2 skillde son derece gerekli çünkü...
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • açıkçası bnm skil dizilimim
    f1:
    1.spıke
    2.thurst
    3.pierce
    4.cut
    5.lf
    6.heal pot
    7.minor heal
    8.mana pot
    f2
    1.shock
    2.asasain bölümünün ilk skli adını unuttum
    3.stab
    4.spıke
    5.thurst
    6.heal pot
    7.mana pot
    8.evade bundan sonra kalan skillerde karşık bi sırayla durmakta ben böyle çok rahat ediyorum
    ben böle diziyorum manayı sağ clicke alıyorum her zaman 3.cü sayfa açık olarak gidiorum gördüüm yerde ilizyon atıp hemen 1.ci sayfadan combo yapiorum bu arada nedense tek elle combo yapiorum tek elle kullaniorum ama r skill yaparken çok sık r yapiorum artık yavaş yavaş mouseyi bırakmaya çalışıyorum zaten asasla oynayışımı görseniz ne kadar tecrübeli olduğumu anlarsınız

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

quote:

Orjinalden alıntı: shinnok

quote:

Foruma sadece dc olunca uğrayan arkadaşların topicleri yüzünden up diyorum kusura bakmayın...

çok iyi yapıyosun bu arada benim comboda en çok zorlandığım şey şu : Lf mouse nin sağ tuşunda bu şekilde kolayca Lf vermeyi seviyorum fakat combo yaparken adamda önümden kaçıyosa malum lf çabuk btiyotekrar LF vemek için sağ elimi fareye götürüyorum ve bu arada comboyu bozuyorum çoğu zaman :( ... iki elimle klavyeden comboyu çok rahat yapıyorum ama tek el yani sol elle beceremiyorum.. çalışırsam belki olur amanla ama sizin öneriniz var mı bu konuda ? biraz karışık anllattım özür.. ama şöyle özetliyeyim.. Combo illaki çift el klavyeden mi yapmak lazım yoksa tek sol elle yapılabiliyo mu? yoksa Lf ti de skill bara mı koysam acaba

Yoo ben genelde tek elle yaparım sadece 1vs1 lerde minor yapmak için 2 elimi klavyede kullanırım normal pk modunda tek elimle rr+skill ya da sr+skill ya da w ya basık tutarak rr+skill tek elimle yaparım zor gibi gelebilir ama alışınca kolay oluyor.
    Ayrıca skill diziliminden kaynaklanıyor olabilir tüm vuruşları 1 sayfaya uzun uzun koyma derim başlarda bende böyle yapıyordum ancak r7 r6 basmak baya bir zor oluyor ve 1 skill açıkta kalıyor bu yüzden ben şöyle skill diziyorum ama tabi nasıl rahat ederseniz öyle yapın sadece benden tavsiye şu:
    1.HP Pot
    2.Spike
    3.Trust
    4.Pierce
    5.Cut
    6.Mana Pot
    7.Mana pot
    8. Minor
    (mana potu bazen tutturamam bu yüzden 6-7 olarak koyarım ama minor şaşmaz)
    f2.
    1. Hp pot
    2. Stab
    3. Jab
    4. (adını unuttum bi vuruş daha)
    5. Spike
    6. Mana
    7. mana
    8. Minor
    f3.
    1.hp
    2.sw
    3. wolf
    4. cure
    5. stealth
    6. Lupine
    7. illuzion
    8. minor
    f4.
    1. vampiric
    2. blood drain
    3. safety
    4. evade
    5. cats eye
    6. mana
    7. mana
    8. minor
    Benimki böyle ve halen eksiklerim war özellikle kaçarken minor + pot yaparken pot basamıorum bazen elim başka yerlere gidiyor ama genede iyi oluyor böyle

bu söylediğin skilleri dizmek zaman alır bende her seferinde düzenliom artık gına geldi oyundan çıkıom bi daha girdiğimde bakıyom eskisi gibi olmuş deli oluom o yüzden sade f1 ile f2 ye en gerekli skilleri koyuyom

• quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shinnok

quote:

Foruma sadece dc olunca uğrayan arkadaşların topicleri yüzünden up diyorum kusura bakmayın...

çok iyi yapıyosun bu arada benim comboda en çok zorlandığım şey şu : Lf mouse nin sağ tuşunda bu şekilde kolayca Lf vermeyi seviyorum fakat combo yaparken adamda önümden kaçıyosa malum lf çabuk btiyotekrar LF vemek için sağ elimi fareye götürüyorum ve bu arada comboyu bozuyorum çoğu zaman :( ... iki elimle klavyeden comboyu çok rahat yapıyorum ama tek el yani sol elle beceremiyorum.. çalışırsam belki olur amanla ama sizin öneriniz var mı bu konuda ? biraz karışık anllattım özür.. ama şöyle özetliyeyim.. Combo illaki çift el klavyeden mi yapmak lazım yoksa tek sol elle yapılabiliyo mu? yoksa Lf ti de skill bara mı koysam acaba

Yoo ben genelde tek elle yaparım sadece 1vs1 lerde minor yapmak için 2 elimi klavyede kullanırım normal pk modunda tek elimle rr+skill ya da sr+skill ya da w ya basık tutarak rr+skill tek elimle yaparım zor gibi gelebilir ama alışınca kolay oluyor.
    Ayrıca skill diziliminden kaynaklanıyor olabilir tüm vuruşları 1 sayfaya uzun uzun koyma derim başlarda bende böyle yapıyordum ancak r7 r6 basmak baya bir zor oluyor ve 1 skill açıkta kalıyor bu yüzden ben şöyle skill diziyorum ama tabi nasıl rahat ederseniz öyle yapın sadece benden tavsiye şu:
    1.HP Pot
    2.Spike
    3.Trust
    4.Pierce
    5.Cut
    6.Mana Pot
    7.Mana pot
    8. Minor
    (mana potu bazen tutturamam bu yüzden 6-7 olarak koyarım ama minor şaşmaz)
    f2.
    1. Hp pot
    2. Stab
    3. Jab
    4. (adını unuttum bi vuruş daha)
    5. Spike
    6. Mana
    7. mana
    8. Minor
    f3.
    1.hp
    2.sw
    3. wolf
    4. cure
    5. stealth
    6. Lupine
    7. illuzion
    8. minor
    f4.
    1. vampiric
    2. blood drain
    3. safety
    4. evade
    5. cats eye
    6. mana
    7. mana
    8. minor
    Benimki böyle ve halen eksiklerim war özellikle kaçarken minor + pot yaparken pot basamıorum bazen elim başka yerlere gidiyor ama genede iyi oluyor böyle

bu söylediğin skilleri dizmek zaman alır bende her seferinde düzenliom artık gına geldi oyundan çıkıom bi daha girdiğimde bakıyom eskisi gibi olmuş deli oluom o yüzden sade f1 ile f2 ye en gerekli skilleri koyuyom

İmzama tıkla onunda çözümü war

• güzel yazmıssın kardeş rr+skill+rr+skill cok dogru ve ne hızlı nede yavas burda amac atak yenilemek buna cok dikkat edin arkadas cok iyi anlatmis tekrar tebrikler...
  • ya beyler mınor combo sadece sızdemı kalktı ben hala rahat bı sekılde mınor combo yapabılıyorum moausenın sag tusu nu mınor yapıyom hem serı bı sekılde mınor basabılıom hemde kombomu cok rahat bı sekılde yapabılıom.bence hersey el cabukluguna baglı . dıyosunuzkı mınor basınca skıll basamıyom yok bole bısey ben hala yapabılıom o ısı.ben hıcbı zman mınora arkın dedıgı gıbı 888888 dıye basmam mousenın sag tusuna al cokm rahat bı sekılde mınor combo yapabılırsın ve skıllerde cok rahat faıled olmadan kullanabılırsın

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: aytaCh___

asasinle oynamayı bilmeyenlere yeterince öğretici bir açıklama olmuş.

bencede

burası çok eğlenceli

vaaaay nolamazda burdaymış

• OYNAMADIGIM BI 55 LVL ASASSIN VAR SKILLERINI SOLE DIZIOM
    F1
    1-HP POT
    2-MANA
    3-MINOR
    4-SPIKE
    5-THURUST
    6-PIERCE
    7-CUT
    8-STEALTH

F2
    1-HP
    2-MANA
    3-MINOR
    4-SAFETY
    5-SPIKE
    6-WOLF
    7-LUPIN
    8-LF(SAG TUS)

F3
    1-HP
    2-MANA
    3-MINOR
    4-SPIKE
    5-JAB
    6-YINE BI VURUS SKILLI
    7-YINE VURUS
    8-THURUST

way be 2 ay oynamıs bize laf salatası yapıo bunları bilmeyen adam varmı

asıl burda sen laf salatası yapıyorsun arkadaşımız bilmeyenler için boyle yararlı bir topic açmış senin konuştuğun lafa bak asıl sana ve senin gibilere

Galatasaray SK

GaziOsmanPaşa

• Hobba aslında ii

1.Spike
    2.Thrust
    3.Pierce
    4.Cut
    5.Can pot
    6.Mana pot
    7.Stehal
    8.Minör

F2

1.Shock
    2.Jab
    3.Stab
    4.Spike
    5.Cure Curse
    6.Cure Disease
    7.Wolf
    8.Light feet sağ tuş

cahilligeme vurunda bi cvp yazın
  • _____________________________
  • Ya ben 1vs1 ler de Çok Heyacan Yapıyorum tuşlar ellerim birbirrine dolanıyo sizce napmalıyım arenamı takılsam az
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.