|
Hızınıza güveniyorum. Umarım kısa zamanda çıkar. 2 sene bir yama beklemek istemiyorum artık. İngilizce oynayabilirim fakat kendi dilinde oynamak gerçekten ayrı bir zevk veriyor. |
|

|
Hızınıza güveniyorum. Umarım kısa zamanda çıkar. 2 sene bir yama beklemek istemiyorum artık. İngilizce oynayabilirim fakat kendi dilinde oynamak gerçekten ayrı bir zevk veriyor. |
|
Unity den sonra Hype yaptığım yeni ac oyunu Valhalla. Viking dönemi çok güzel olacak gibi. Özellikle hidden blade gelmesi bile çok çok güzel oldu benim için. 😂 Ama kelime sayısına bakarak 2 3 ayda bitmesi çok zor. Üstelik şuanda 2 çevirmen var :) 4 5 ayda bitmesi bile çok çok muhteşem olur. Bende tabi ki ücretli çevrilip 1.5 senede çıkan bir yama beklemek istemeyen birisiyim. Bu yamaninda mümkün olan en kısa sürede çıkması için çevirmenler her şeyi yapacaktır. 2 3 günde yayınlanan translate çeviri ile bence oyun zevkinizi baltalamayin derim ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu yolda başarılar dilerim ekibe. Anlaşılır kaliteli çeviriler ile oyun oynamanın verdiği zevkin ne olduğunu translateci arkadaşlar eninde sonunda anlayacaklardır. Ekibinizi de fazla büyütmeyin derim ben çünkü ekip büyüdükçe kontrol zorlaşıyor ve çeviri ile alakalı da bir takım hatalar olabiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 9 Kasım 2020; 0:39:2 > |
|
Bi ara qnoops ceviri gruplarinin korkulu rüyasiydi şimdi de sen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
|
|
Azminiz var çeviri için başarılar diliyorum ve 2'nizede kolay gelsin diyorum kolay bir iş değil çok büyük sabır işi |
|
|
Çeviri ekipleri çevirmek istese de bazı oyunlar bazı ekiplerle özdeşleştiğinden 'etik olmadığı' gerekçesiyle o çeviriye girişmiyor. Zaten bir elin parmağı kadar ekip ayakta kalmışken olması gereken bu tabii ki lâkin sizin gibi bağımsız çevirmenlerin çıkıp böyle büyük projelere el atması lazım ki rekabet ortamı oluşsun. Tam da öyle bir projeye kalkışmışsınız, ikinize de kolaylıklar diliyorum. Şimdiden size ve diğer destek vereceklerin emeğine sağlık. |
|
Çeviriyi bekliyorum, elinize sağlık. Dilerseniz bağış da yapabilirim. |
|
hocam düşünceleriniz güzelde en az 7 ,8 ay yamayı beklemekte zor geliyor sizde haklısınız ama gpt %100 Türkçe yama bir hafta içinde çıkarsa büyük çoğunluk oynar ki bende mafiayı gpt çevirisi ile oynadım hiç o kadar kötü değildi tabi bir insan çevirisi gibi kusursuzda değildi ama burada önemli olan maalesef hayat kısa kimse beklemeye dayanamaz... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 9 Kasım 2020; 14:4:59 > |
Kolay gelsin merakla bekliyorum. Umarım hiçbir sıkıntı yaşamadan sorunsuz bir şekilde bitirirsiniz. |
|
Arkadaşlar oyunun dil dosyalarını açmayı başardık, şimdilik oyunda yaklaşık olarak 60K satır bulunuyor. Önümüzdeki günlerde tahmini olarak ne zaman bitirebileceğimizi paylaşacağız, bu yüzden translate yamaya başvurmanıza gerek kalmayabilir. Güzel haberler vereceğimizi düşünüyoruz, beklemede kalın! Proje hakkında daha fazla detay öğrenmek isterseniz, Discord sunucumuza hepinizi bekliyoruz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın https://discord.com/invite/WP9BNb9rYr< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xGannicus -- 9 Kasım 2020; 0:45:29 > |
|
@reasoncs Hocam kolay gelsin, çalışmanızda başarılar, yama ücretsiz mi olacak acaba ? |
|
Kolay gelsin hocam. Umarım kısa sürede bitirirsiniz. Daha önceki kaliteli işlerinizi biliyorum, yamanın kalitesinden şüphemiz yok o yüzden. Sadece umarım malum grup bu oyuna el attı diye yarım bırakmazsınız. Bu seri onlara ait değil. Kendi tekellerinde değil. Başarılar diliyorum |
|
|
Şimdiden kolay gelsin, iyi çalışmalar. Bundan sonra da RDR2 çevirseniz ücretsiz bir şekilde yayınlasanız 10 numara olur. |
|
|
|
harikasınız, takipteyiz |
|
|
Güzel gelişme zamanında siz gönüllüler için büyük kavgalar verdik... |
|
l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240 l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz) l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7 l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim... |