Teşekkür ederim hocam ben de öyle yapayım sağolun. Level kasmak yorsa da gerçekten oynarken keyif alıyorum, oynamayı düşünüp tereddütte olan varsa kaçırmasın. Evet oyun uzun belki benim gibi evli olup çok vakit ayıranlar için ideal değil ama yine de mahrum kalmayın bu oyundan. |
ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (56. sayfa)

-
-
merhaba arkadaşlar. daha önce hiç AC oynamadım. bu oyununda PS5 versiyonu olduğu için alıp denesem mi acaba diye kararsızım. tavsiye eder misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrhyldrmmerhaba arkadaşlar. daha önce hiç AC oynamadım. bu oyununda PS5 versiyonu olduğu için alıp denesem mi acaba diye kararsızım. tavsiye eder misiniz?
Tavsiye ederim, aksiyon RPG tarzı seviyorsanız witcher 3,ghost Of Tshushima bunu da seversiniz tek eksiği oyna oyna bitmiyor ama keyifli bir oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de ilk defa uzun süreli AC serisine bu oyunla başladım. Origins yüklemiştim ama dünyası beni pek sarmadığı için oynamadım. Eğer ki İskandinav mitolojisi seviyorsanız Valhalla sizi hiç üzmez. Ayrıca diğer AC oyunları gibi hızlı dövüş mekanikleri yok. Viking olduğumuz için balta dövüş mekanikleri gayet yerinde ve yavaş oluyor. Yalnız ingilizce diyalog aşırı fazla onu bilerek alın alacaksanız. Grafikleri olsun müzikleri olsun zaten uçmuş gitmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Assassin's Creed Valhalla Haziran Güncellemesi Yayınlandı
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla için oyuncuların Wrath of the Druids DLC genişlemesini oynarken karşılaşabilecekleri sinir bozucu bir sorunu ele alan bir düzeltme yayınladı.
Düzeltme sayesinde, DLC'nin Into the Fog ana görev dizisindeki patrona zarar vermenizi engelleyen hata ortadan kalktı. Yani artık Puca ile karşı karşıya kaldığınızda onu yenebilme şansınız bulunuyor.
Wrath of the Druids, Valhalla'nın lansman sonrası iki genişleme paketinden ilkidir. Kahraman katil bir druid grubunun ülkeyi ele geçirmesini engellemek için İrlanda'ya gönderilir. İkinci genişleme paketi The Siege of Paris, 2021 yazında çıkması planlanıyor.
Assassin's Creed Valhalla Haziran Düzeltme Yama Notları
Düzeltilen Sorunlar:
- Into the Fog'daki Puca artık öldürülebilir. Eğer bu sorunu hala yaşıyorsanız aşağıdaki adımları izleyin:
- Manuel kaydetme oluşturun.
- Oyunu kapatın ve yeniden başlatın.
- Daha önce oluşturduğunuz kaydetmeyi yükleyin.
-
Oyunu yeni bitirdim 80-90 saatlik bir çöpten ibaret.2 saatlik kıytırık bir senaryoyu 80-90 saat oynayrak görebiliyosunuz anca.Sonuda birşeye benzese bari fix ubisoft işte başka ne beklenebilirdiki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 4 Haziran 2021; 17:55:5 > -
Assassin's Creed Valhalla - Ubisoft Forward Haziran 2021
-
Xbox da 17gb güncelleme var bu nedir yav? Psde de var mı , ne getirdiler bu kadar
edit: sadece xbox da bu kadarmış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 21 Haziran 2021; 17:59:43 > -
Arkadaşlar, yiğenimin ubisoft plus lı hesabından gfnow üzerinden valhalla yı yarıladım. Yiğen hesabı uzatmayacak, ben ps4te valhalla yı alıp o ubisoft hesabıyla giriş yaparak oyuna ps4 üzerinden devam edebilir miyim ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903Arkadaşlar, yiğenimin ubisoft plus lı hesabından gfnow üzerinden valhalla yı yarıladım. Yiğen hesabı uzatmayacak, ben ps4te valhalla yı alıp o ubisoft hesabıyla giriş yaparak oyuna ps4 üzerinden devam edebilir miyim ?
Ubisoft Club üzerinde bulutta save kayıtlıysa devam edebilir belki. Ben oyunu PC'de başlayıp sonra PS5'te oynamıştım. Ancak oyuna sıfırdan başladığım için sorduğuna net cevap veremiyorum. Ama PS5'te buluttaki PC kayıtlı dosyalar görünüyordu. Bir de Reda'dan opal ile aldığım eşyalar aynen PS5'teki oyunda envantere geldi (başlangıç görevlerini yaptıktan sonra).
-
Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim hocam. Ubisoft un sitesinde de cloud save ile devam edilir diyor ama destek sayfasında save görmeme hatası alan oyuncuların ş
şikayetlerıni görünce tereddüt ettim.. Bir de ubisoft hesabı bir platforma link edilirse başkasına link edilemez diye bir uyarı mevcut. Sanırım ps ve xbox hesaplarına link atmaktan bahsediyor. Tekrar teşekkürler. Özellikle Valhalla yı devam ettirmek istiyorum. Forumdan oyunu kiralayıp deneme yapayım diyorum ama bu defa da o hesaba link atarsam sonra kendi psn hesabıma link atamamak da olası o uyarıya göre..
-
EPİK SİLAHLAR ve THOR'UN ZIRH SETİ NASIL ALINIR?
• Oyunun en iyi silahlarından biri olan EXCALIBUR'u alma rehberi:
Uyarı: Öldürmeniz gereken tarikat üyeleri için en az 210 level olmanızı tavsiye ederim.
Arekkz Gamingyoutube
Assassins Creed Valhalla | How To Get EXCALIBUR + All Tablet Locations Guidehttps://www.youtube.com/watch?v=2oIMAZoBwIA&feature=youtu.be
• Thor'un ÇEKİCİ ve ZIRH setini elde etme rehberi:
Uyarı: Öldürmeniz gereken 3 adet cadı zorlayıcı, bu işe kalkışmanızı minimum 310 level olduktan sonra tavsiye ederim. Thor'un setini alamadan, yani bu cadıları vs. öldürmeden Çekici de alamıyorsunuz.
Arekkz Gamingyoutube
Assassins Creed Valhalla | How to Get Thor's Hammer 'Mjolnir' & Full Thor Armor Location Guidehttps://www.youtube.com/watch?v=fDq_Kif0kek&feature=youtu.be
• Odin'in Mızrağını elde etme rehberi:Arekkz Gamingyoutube
Assassins Creed Valhalla | How To Get Odin's Legendary Spear! Gungnir Location Guidehttps://www.youtube.com/watch?v=VC5czaJ2j_4&feature=youtu.be
Edit: Skill ağacından "Heavy Dual Wield" adlı yeteneği edinirseniz, normalde 2 el ile oynanan büyük baltalar veya mızrakları tek el ile kullanmaya başlıyorsunuz, yani, bu yetenek ile hem EXCALIBUR'u, hem de Thor'un Çekicini aynı anda kullanabilir ve güç fantezisi yapabilirsiniz, veya Odin'in Mızrağını da bir elinize alabilirsiniz, sizin tercihinize bağlı :)
Yeteneği daha kolay bulmanız açısından görselde bırakıyorum:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 21 Temmuz 2021; 21:1:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Oyun bayağı uygun fiyata düştü daha tam olarak oynamadım orta İngilizce ile oynamayı düşünüyorum önerir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valhalla kimi zaman hiç sevmediğim, kimi zamanda saatlerce başından kalkmayı istemediğim bir oyun.
Bu yüzden kolay önerilecek bir oyun değil, sadece Viking temasına ilgiliyseniz, Origins veya Odyssey'i oynayıp sıkılmamışsanız tavsiye edebilirim.
Valhalla çok uzun soluklu bir oyun, hikayesi veya dünyası içine çekmezse oyunu bitirmekte, hatta oynamakta zorlanırsınız. Şahsen Assassin's Creed serilerine hayran birisiyim ama ben bile aylardır oyunu bitiremedim.
Oyunu yetersiz denilebilecek İngilizce bilgimle oynuyorum, yine de az çok olayları vs. anlıyorum, belli bir seviyede İngilizce bildiğine göre bu konuda da pek sıkıntı yaşamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 21 Temmuz 2021; 22:17:31 >
Hocam nasıl düştü ben store da bir indirim göremedim?
Dijital kardeşlik konusunda pri hakları uyguna bulunabiliyor hocam
Oyuna 27 temmuzda level scaling özelliği gelecek, yani biz ne kadar güçlenirsek düşmanlarda o oranda güçlenecekler.
-
-
İngiltere haritasından sonra oyun açılıyor fakat Odyssey gibi uçuk kaçık dövüş mekanikleri, gündüz gezme keyfi beklemeyin bundan. 90 saatim var Valhalla’da, fakat benim oyunu aşırı sevmemin sebebi İskandinav mitolojisini ve Viking tarihini sevmem. Herkese hitap eden bir oyun değil maalesef. Ama 15-20 saat arası dayanırsanız oyunda hikayeler açıldıkça keyfi de artıyor bir nebze
Karakter poposunu zor kaldırıp tırmanıyor zaten hocam öyle uçtu kaçtı beklemiyorum da oyun çok boğdu hep kar kış. 8. Saatte İngiltereye geldim de yeşillik falan az topladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X