Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.915
Cevap
42
Favori
195.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orası beni ilgilendirmiyor, performans ve bug yaması olsa zaten sesimiz çıkmaz ama ben oyunu herkese tek ata ata bitirdim yapay zeka zaten aptal neden 2 ay patch gelmesini bekleyeyim ki dengeleme için? Cyberpunk ertelenmese indirimde alacağım bir oyundu zaten çıkana kadar vakit geçsin diye almıştım.
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt

Oyuna update geliyor diye kızanı da ilk defa görüyorum cidden

Ubisoft oyunlarını oynadığında zaten eksik bir oyun oynadığını, anca 2 3 ay sonra updateler ile adam olacağını bilirsin. Yani bunu bile bile alırsın alıyorsan. Yani oyunu düzgün oynayayım, eksik olmasın, hata olmasın diye bekliyorsan çıkışta oynamayacaksın. Bunun doğru, dürüst bir şey olduğunu söylemiyorum sadece Ubisoft'un bu konularda vasat bir firma olduğunu söylüyorum. Yani bu durumdan rahatsızsan oyunu erkenden almakla hatayı sen yapmışsın, almama gibi bir hakkın da vardı

• Kızmakla ne alakası var hocam ben ne diyorum sen ne anlıyorsun. Basit bir dengeleme için neden bekliyoruz oyunu bitirenlerin suçu ne diyorum çünkü oyunun tekrar oynanabilirliği yok gelecek dlcler hariç. Yapay zekayı baştan yazmadılar sonuçta level artırımı yaptılar sadece. Yan görevleri yapıp exp kastıkça düşük level kalıp aşırı basit kaçıyordu her şey. Yoksa patch gelsin milleti zorlasın daha çok zevk alsın bu beni ne ilgilendirir. Ben kendi deneyimim için konuşuyorum.
  • Güncelleme geldi mi dostlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Güncelleme geldi mi dostlar ?

15.00 itibariyle geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef odsessy hariç şu lv scaling olayını neden en baştan koymuyorlar şaşıyorum, sağda solda dolaştım %100 biliyorum gelecek çünkü diğer oyunlarda da oluyor mesela The witcher 3 lv scaling özelliği baya sonradan geldi ama Horizon zero dawn very hard zorluğu sonradan geldi, ghost of thusima zevkli hale getiren zorluk sonradan geldi ve hep bilerek yavaştan oynarım oyunları çünkü ilk 1 ay illaki düzenleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

15.00 itibariyle geldi.

Alıntıları Göster

Sağolun düzelme var mı sıkıntılar da acaba?

• Yardım ederseniz çok sevinirim büyük birkaç sorun yaşıyorum ve oyunun yüzdesini ne yaparsam yapayım yüzde 94 ü aşmıyor. 1.sorun oyunun ilk zamanlarında oyunu keşfedeyim derken klanımızdaki büyücü kadının içirdiği mavi iksir var ya 30 tane Ymir’s Tear Stones denen şeyden topluyoruz ben onun bir tanesini al sat yaparken yanlışlıkla sattığımı farkettim bulamıyorum :( bunun bir çözümü var mıdır arkadaşlar? 2.sorun ise her görevi yaptım arıyorum hiçbir şey de bulamıyorum oyun niye yüzde 94 te kalmış olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 15 Aralık 2020; 17:14:58 >
  • Valla bende sadece indirmesini yaptırdım. Mesai bitince akşam deneyeceğim bakalım performans farkı var mı

• Update'i yaptım, şöyle bir denemek adına da oyuna bir girdim lakin bahsi geçen Yule festivali yoktu. Büyük ihtimal birkaç gün içinde etkinliği başlatacaklardır. Oyunu bitirdiğim içinde hatalar gerçekten düzeltildi mi bir şey diyemem ama optimizasyon daha pürüzsüz olmuş.

• oyun ucretsiz mi oldu şuan benmi yanlış anladım

• Origins, Oddysey'de olduğu ana oyun çok değişik gelmiyor. Dlclerle apayrı şekilde özeniyorlar. Oddysey Dlc leri Ana oyundan 1000 kat daha güzeldi. Yeni düşmanlar, silahlar, skiller resmen yeni oyun gibi çıkmıştı.

Klasik ubisoft, bu oyunda da dlclerle oyun çok daha iyi olacaktır. Dlc sattırmak için herşeyi yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 15 Aralık 2020; 18:20:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Sen yanlış anladın hocam, oyun ücretsiz değil

• Update ile optimizasyon biraz daha düzelmiş 4k karışık ayarlarda %80 scale ile oynuyordum %90 yaptım sorun olmadı düzelmiş biraz
  • Bu oyun güzel keyifli oynaması ama şu sandiklarin sürekli key istemesi ve arkadan kilitli olması durumu sinirimi bozuyor gerçekten güya puzzle koymuşlar her sandık aynı şekilde
  • Son 3 oyundur yaşadığım sıkıntı görevleri sırasıyla yapamamak.adam 2.bölüm... 5.bölüm diye gidiyor ben 7.bölümle balayıp 1 .bölümle oyunu bitiriyorum bazen yanlışlıklı bir eşya satarken alırken bölümümün biri de bu yüzden tamamlanmadı .30 olması gerekirken 29 da kaldı sorun bölümü var mı arkadaşlar bu oyunla ilgili?

• Cyberpunk 2077 çıktı diye bırakmıştım kenarda bu oyunu, aslında başladım çokta ilerlemedim bıraktım.
    Deli gibi Cyberpunk 2077 oynuyorum, daha doğrusu oynuyordum. Ama bırakıcam. Oyun herşey güzel on numara ama, malum bug ve optimizasyon sıkıntısı var acil düzelmesi gereken o yüzden Valhalla’ya dönüş yapıcam.
    Son güncelleme ile fark varmı Fps artışı filan deneyen oldu mu?
    Onu soracaktım. Aslında Valhalla sağlam çıktı sorunsuz bir sıkıntısı yok gayet akıcı bir şekilde oynuyorum 2k’da..

• güzel felan değil şu cyperpunk bırak şimdi

• ulaaaa kullanıcısına yanıt

Oynadınmı bilmiyorum ama, Hikaye zaten güzel, Grafiklerde iyi ama tek sıkıntısı optimizasyon ve bug’lar.

Neyse bu konuda başka oyun tartışmayalım yeri değil, ben gelen 5gb’lık güncellemede oyunda ki değişiklikleri sormak istedim performans artışı varmı oyunda onu öğrenmek istedim gelen patch’i yapıp test eden oldu mu?

Çünkü bu oyunda da Sahneye göre yer yer Fps Drop söz konusuydu!

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.