Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity - Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MiQelangelo

    eğer 60$ ödediğimiz bir oyunda hem görsel hemde oyununuzu baltalayan hatalarla karşılaşıyorsak bu oyun bu puanı hak ediyor demektir.o zaman çıktığı gibi sorunsuz şekilde oynadığımız oyunlara haksızlık etmiş oluruz.(Shadow of Mordor gibi) eğer Ubisoft bu kadar eleştirilmek istemiyorsa oyunu yarım yamalak çıkarmasınlar.oyun basınından mikro ödeme seçeneklerini gizlemeleri,çıkış gününden önce inceleme yayınlama ambargosu ve oyunu oynamanı engelleyen hatalar...bence yüksek bile almış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ubi artık olayı sağlam oyun yapıp hakkı olan parayı kazanmaktan sıyırtıp ortaya hatalarla dolu bir oyun sunup mikro ödeme dlc vs şekilde oyuncuları somurmeye çevirdi ben şahsen ubiye güvenimi yitirmekle kalmadım artık sövmeye de başladım oyun çıkarmadan zaten bişey veremeyecek yorumuna gidiyorum bsc işleyişine gelince oyun hakkındaki yorumlarına güveniyorum tek sıkıntı özellikle alkan beyde goruyordum bunu;teknige pek deginmeyip hikaye anlatılıyor eski toprak editörler hala sağlam inceleme yapıyor.inceleme süresi kısaldı puan veriliyor ama ne için veriliyor anlayamıyorum eskiye alıştık çünkü çok iyilerdi tmm bu inceleme güzel olmuş hoşuma gitti ama bu sekilde heba edilen çok inceleme var en çokda infamous second son incelemesi tepkimi çekmişti neyse sözlerimi ubi ubi ubi diyerek bagliyorum :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir inceleme olmuş elinize,emeğinize sağlık.
    Bu tamamlanmamış yarım oyun için 7,4 bile çok.
    Oyun ile alakalı bu kadar inceleme ve oyuncu
    yorumu varken hala oyuna toz kondurmamaya
    çalışanlar var,çok komik:) Güneş balçıkla sıvanmaz..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • AC : Zühtü Edition
  • Ilk izlenim videosundan sonra cok daha nesnel bir inceleme olmus bence. Tek eksik kalan sey yan gorevlerden hic bahsedilmemis olmasi olmus. Bildiginiz dedektiflik gorevleri falan var, ilginc olmus gercekten. Cinayeti cozuyorsun milleti hapse tiktiriyorsun falan. Ayrica Nostradamus gorevlerinde bulmaca cozuyorsun ki cidden zor, bunlarin hepsini oyuna yenilik getirelim diye yapmislar sanirim.. ama bunlar ufak tefek seyler tabii. Ben cok basarili buldum oyunun incelemesini... Tesekkur ediyoruz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC'nin 6 verdiği bir inceleme oldu mu? Sanki puan verirken biraz çekingen davranıyorsunuz Alkan Abi. 7,4 puan demek benim gözümde çok başarılı bir yapım oluyor.
    Fiyat/ kalite meselesi de önemli. Bu oyunu 249 liraya satıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 20 Kasım 2014; 11:20:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yine çok ile vermişsiniz oyun doğru düzgün çalışmıyor bile yok hikayesi şöyle hikayesi böyle ne yapayım ben hatalardan geçilmeyen oyun da hikayeyi 6.5 yeter bu oyuna hatalar olmasa ne olurdu bence en fazla 7. olurdu durmada aynı oyunu yap yap dur sadece arka plan değişiyor başka da ir hikayesi yok

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft ne zaman kendine gelecek çok merak ediyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yani benim anlamadığım ve anlamaya zorlandığım kısım şu ki bu oyunun birinci oyundan son çıkan oyuna kadar bir "HİKAYE"si var! Bu her oynadığınız oyun ilk oyunun hikaye devamı niteliğinde. Yani bi oyun ne kadar kötü olursa olsun hikayesini benimsemiş beğenmişsen oynamaya devam edersin. Bu söylediklerim ben oyunu Revolution'dan sonra bıraktım diyenlere. Yani bunları söyleyenler benim gözümde oyunu oynamak için oynayan oyuncular ve bunların söyledikleri nedense (ki nedenini yukarıda anlatmaya çalıştım) bana çok komik geliyor. Yani bu oyun bir cod değil ki alıp senaryosunu 1-2 kez bitirip sonra multiplayerda saatlerce oynayasın. Bu hikaye tabanlı bir oyun sen bu oyunun bikaçını oynayıp son çıkanını neden eleştiriyosun ki? Senin işin zaten bitmiş seriyle boşver cod oynamaya devam et :)
    Ben incelemeyi yeterli bulmadım çünkü yeterli değil. Bi kere Arno bir fransız ama ingiliz aksanıyla konuşuyor. Samanlıkla dalga geçip seslendirme kısmında buna değinmeden seslendirmeler iyi fakat kalabalıkta sırıtıyora atlamanız da dikkatsizliğin başka bir örneği.
    Bir kere oyundaki bugları patchlerle düzeltmeye çalışıyorlar buna da değinmemeniz oyun sanki böyle gelmiş böyle gidecek havası oluşturmuş.
    Dövüş sistemi çok iyi değil ama iyi. Bu oyunla diğer oyunlar ayrı tutulmalı. Bugüne kadar uzun tutulan hangi seride bir anda herşeyin değiştiğini gördünüz ki bunlar da yapsın. Bir anda yaparsa bütün değişikliği bir sonraki oyunda değiştireceği bişey kalmaz. O yüzden yavaş yavaş yapacak ki her çıkan oyunda yeni bişeyler olsun. Bunun böyle olduğunu bildiğinizi belli ederek ( ki hiç öyle gözükmüyor :) eleştiri yapmanız daha hoş olurmuş
    Bir de oyun serisini zaten benimsememiş birine bu oyunu inceletmek zaten bana göre başından yanlış. Bu incelemede (aynısı Rogue için de geçerli) firmanın eksikliklerinden zaten baymış, oyun serisini Eziodan sonra bırakmış "ya nasılsa her sene aynı oyun çıkıyor" bakış açısıyla anlatılmış bi inceleme olduğu için çok da beğenmedim açıkcası. Yani bu oyunu incelerken ubisoft ubisoft eski oyunlar eski oyunlar kısımlarına sürekli vurgu yapılıyor da bu oyunda ne var ne yok detaylandırılmıyor. Yani oyun serisi büyük, fiyatı büyük insanlar sizin incelemenize bakıp para verecekler yada vermeyecekler ki verecekleri para da bi oyun için yüksek olduğu için bu şekilde büyük ve pahalı oyunları daha ayrıntılı incelemenizi tavsiye ederim. Bir de şu samanlık konusuna gelince aynı şekilde metal gear solid'in son oyununda da hala bir anda kutuya girip kutu üzerindeki saçma sapan resimlerle düşmanları şaşırtıyoruz. Bu oyun da aynı şekilde gayet başarılı bir hikayeye ve kurguya sahipken aynı şekilde gerçekçiliği baltalayan saçma sapan gereksiz bir olay. Demek ki bu sadece bu oyuna özgü bişey değil oyun geliştiricileri hala böyle saçma şeylere takık. Belki de bunun gerçek değil bir oyun olduğunu bu gibi detaylarla bizlere belli etmeye çalışıyorlar?

    Daha bunlar gibi yazabileceğim cidden çok şey var ve amacım laf sokmak değil net ve anlaşılır konuşmak. Uzun lafın kısası :) Ezio ne için uğraşıyosa Arno da onun için uğraşıyor. Oyunun bir hikayesi var sonuçlar neticeler sonraki oyunlar vs birbiriyle bi şekilde bağlantılı olduğu için oyunu yarım yamalak oynayıp yorum yapmaya gerek yok çünkü zaten senin işin o seriyle bitmiş. Bu tür oyunların incelemelerinin detayları gerçekten çok önemli çünkü oyunları incelemelere göre alanlar var. Eski sisteme göre grafik oyun oynanabilirlik vs diye başlıklar açarsanız biz de artık kaytarıyolar demeyiz :)))




  • İlk defa seriye başlayanlar oyunu çok sevecektir ama seriyi başından beri takip edenler Ezio'nun hikayesinden sonra oyunun yerinde saymaya başladığını görecektir. Tamam güzel çalışan bir sistem ama yenilik her zaman iyidir, serinin hayranlarını da düşünmek lazım.

    Ek olarak ben grafikleri pek yeni nesil bulamadım doğrusu. Sistemi zorlayan sadece ortadaki kalabalık gibi duruyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Daha öncede dediğim gibi bu ubisoft watch dogstan bu yana baya bi şımardı o yüzden almayın bu adamların oynunu arkadaşlar.
    Adamlar bize para verdirip kapalı betada oyun oynatıyor.Daha yapım süreci bitmemiş oyunları bize satıp sonradan düzeltmeye çalışıyorlar.
    Ulan dice bu işler hep senle başladı seni gören sana uydu...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bernhard

    Puanlarımız diğer oyun otoritelerinkine yakın olunca onlara özenmiş oluyoruz. Puanlarımız onlarınkinden çok farklı olunca ise "dünyadaki siteler şu puanı vermiş, siz nasıl düşük verirsiniz" eleştirisi geliyor. Yani kaç puan verirsek verelim başkalarına göre davrandığımızı düşünen veya bu işten anlamadığımızdan dolayı oyuna farklı puan verdiğimizi düşünenler oluyor. O nedenle bence siz böyle düşünerek önyargılı yaklaşıyorsunuz. Oyunun kaç puanı hak ettiğini düşündüysem onu verdim. <br>7.4 ise hiç de kötü bir puan değil bence. Oyunun hak ettiği puan da bu diye düşünüyorum.<br>Dövüş animasyonları iyi, ama bu dövüşleri sıkıcı olmaktan kurtarmıyor malesef. Düşmanlara "zerre" saygı duymuyorsunuz. Eğer ben dövüştüğüm düşmanları ciddiye almıyorsam, o oyundan da zevk almıyorum. Örneğin farklı türde olsalar da Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, Ninja Gaiden (1), Demon's Souls veya ilk Devil May Cry oyunu zevkli savaş-dövüşlere sahip oyunlara örnek olarak verilebilir. <br><br>Şu oyunun dövüşleri son dönemlerde çıkan Shadow of Mordor'daki kadar eğlenceli olsa oyunun kalitesi kat kat artardı. Ama malesef öyle değil. Dövüşler eskisine nazaran daha iyi olsa da "hala" sıkıcı.<br><br>Yani ben eleştirilerinize katılmıyorum. Eleştiriniz için de teşekkür ederim, fikir alışverişi yapıp, bazı noktaları açıklama fırsatı buldum.


    Bence puanı bayağı yerinde vermişsin. Konsolda bile kasan bir oyuna bu puan çok bile. Bana kalsa Ubi den uzunca bir süre oyun almayın derdim, biraz para yerine elindeki işi yapmayla uğraşsınlar. İnceleme için teşekkürler Alkan Abi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Oyuna "Sanat ve Tasarım" gibisinden bir ödül verilebilirmiş aslında @BSC @alkanadakaner
    gerçekten güzel görünüyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Puan fazla bile ...

    Söyleyebileceğim tek şey o Paris'e yazık etmişler. Sanki bütün bütçeyi oyunun tasarımına harcayıp daha oyun olmadan piysaya sürmüşler. Yazık olmuş. Bir daha bu kadar detaylı tasarlanmış bir şehir-detay işçiliğini kolay kolay göremeyiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Abi videoları sizin kadar iyi bitiren bir kanal ya da kişi görmedim.
  • Insan sondaki trailer gibi sahneler gerçeklik bekliyo keşke öyle olsa nedense bunuda hep Ubisoft yapıyo .. yinede kötü değil beğendim
  • Bütün oyunlar ayn puanı veriyosunuz hee,herşey iyi hoşta(aslında değil)şu inceleme işini becerebilen biri yok şu bsc de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 20 Kasım 2014; 13:43:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir inceleme olmuş tebrikler...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence oyuna 2-3 arası bir puan verilmeli çünkü bitmemiş haliyle konsolda bile kasarken 250tl yi hiç mi hiç haketmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezio'dan bu yana en iyi AC oyunu kesinlikle...hem hikaye hem karater olarak...sırf korsanlık eğlenceli,gemi savaşları zevkli diye AC:4 'ü övdük...ama suikastçilikle uzaktan yakından alakamız yoktu...bir suikastçi hikayesi izlemedik...Jack Sparrow'culuk yaptık...Connor'a gelirsek serinin en itici karakteri değil miydi...sonra babası sonra dedesi,tüm sülalesi bi güzel kaktırıldı...en saçma dövüşlere sahip oyun o değil miydi...şu an beğenmediğimiz dönemin basit dövüş sistemi oyunda akıcı animasyonlara ve yer yer hardcore'culara olamasa da zorlayıcı bi seviyede...söyleyip de yapmadıkları bir durum yok...Ezio'dan sonraki en iyi suikastçiyle karşı karşıyayız...Paris ise muhteşem...şu ana kadar oyun tarihi içindeki en güzel atmosferlerden birine sahip...mimarisiyle,atmosferiyle kuru kuruya yapılmamış kalabalığıyla etkileyici...İtalya'ya da bu yönüyle en yakın ve sanki İtalyanın yeni nesil versiyonu gibi...tüm bunları oyundaki kafa yedirten (2 yerde de ilerleyişi engelleyen) bug'lara rağmen söylüyorum...en basit oynanışa sahip eski AC oyunlarını her zaman hikayesi ve yarattıkları dünya için sevdik...o zaman dövüşlere bu kadar takılmadık...şimdi Arno'ya haksızlık yapmayalım...tamam ellerinde oyun dünyası için şahane bi İP var...ilk 3 oyun dışında boku da çıkarılmıştır... ama mikro ödemesi (ki mikro falan değil) bug'ları bahane ederek güzel yapılan bir oyunu öldürmeyelim...Ubi çok büyük hatalar yaptı yapıyor...ama şirkete düşmanlığı oyuna da göstermeyelim...büyük bi güncelleme yolda...o çıkana kadar yan görevlerle kolektibıllarla oyalanalım...olmadı oyun yağmuru yaşanan şu günlerde kafa dağıtmalık başka oyunlara kayalım...herkese iyi oyunlar...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.