Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
133.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu tek bilgisayarda 2 kişi oynama şansımız var mı önceki oyunlarda 3 er tane kayıt bölümü vardı kardeşim de oynamak istiyor bi çözümü var mı mesela farklı oturum açmak gibi diğer oyunlarda kardeşimin oturumunda benim kayıtlarım benim oturumumda kardeşimin kayıtları gözükmüyordu ama oturumunu kapattı tek oturumda kullanıyoruz eğer olabilirse tekrar bi oturum açarız
  • Arkadaşlar oyunu uygun fiyata alabileceğim bir site önerebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

Elinize sağlık.
    Yeri değil ama oyunun optimizasyonu hakkında bilgisi olan var mı? Yamalar işe yaradı mı? Gtx660m ekran kartım var verim alabilir miyim?

Valla bende Gt650m var yani seninkinden bile düşük diye biliyorum. Ama çatır çatır oynuyorum. Update 1.4 den sonra fazla bir problemi kalmadı oyunun
  • Peki tahminen kac surer siteye yuklemenize..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

İnstant-gaming de oyun yaklaşık 67 liraya denk geliyor alıyımmı sizce key silinmesi gibi bir durum söz konusu olurmu?

Bugün ubinin sildiği keyleri tekrar aktif hale getirdiği ile ilgili bi haber okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
  • bu konuya yazdığım kadar çok heralde başka hiçbir konuya yazmamışımdır elinize sağlık. bugün çıkar inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

bu konuya yazdığım kadar çok heralde başka hiçbir konuya yazmamışımdır elinize sağlık. bugün çıkar inşallah

aynen
  • bugün çıksada oynasak
  • Test bitti arkadaşlar. Ömer abinin kurulum dosyasını hazırlamasını bekliyorum sadece.
  • Harikasınız gerçekten! Bu kadar kısa sürede çevirip daha da kısa sürede testini bitirmeniz olağanüstü bi özverinin ürünü.. Tebrik ediyorum ellerinize sağlık... Türkçe yamanın hatrına oynayacağım bu oyunu
  • Elinize sağlık. Bekliyoruz.
  • yama nerden paylasılacak
  • pardon .. ömer abi şuan mı hazırlıyor kurulumu acaba ??
  • oyuna başlıcam bekliyorum açıp açıp kapatıyorum heyecan yaptım
  • valla ilk defa bir türkçe yamada bu kadar heyecan yaptım ya :D kız olmama ragmen :D ellerinize saglık sabırsızlıkla bekliyoruz..
  • Bugün çıksın artık. Sabırsızlanıyorum. Ellerinize sağlık tüm emekleriniz için şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonymousEnvoy

Bugün çıksın artık. Sabırsızlanıyorum. Ellerinize sağlık tüm emekleriniz için şimdiden.

aynen bugün çıksa müthiş olur ben oyunu bitirdim ama gene bitiricem türkçe oynayıp hikayeyi anlamak daha keyifli olur :D
  • akşama oynamaya başlarız sanırım :)
  • Ya ALLAH sizden razı olsun süpersiniz en geç yarına biter herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zico_14 -- 5 Şubat 2015; 15:54:31 >
  • Bitti demek helal olsun.

Yamada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Geriye yayınlanması kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.