Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY TÜRKÇE YAMA (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
18
Favori
133.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece biter büyük ihtimalle o zaman eger basladıysanız sımdı :)
  • Haber verdiğiniz için teşekkürler bu dlc baya büyükmüş ana oyundan sonra bu oyunu da Türkçe oynamak çok güzel olacak, kolay gelsin.
  • AdszBiri kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Bu dlc baya uzunmuş 7-8 saat sürüyormuş ana oyundan sonra iyi olacak bunun çevrilmesi.
  • Güncelleme: Test ilerlemesi 400/731 dakika oldu.

Küçük bir ekran görüntüsü de paylaşayım. Çok kısa sürse de oyunda en sevdiğim yer burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 4 Şubat 2015; 15:32:08 >
  • Çok iyi dediğim gibi hafta sonuna kadar biter bu yama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de merak ettiğim birşey var bu oyun diğer ac serilerine göre uzunluğu nasıl bayadır bu yamayı bekliyoruz oyunun hemen bitmesini istemem

• Beklemedeyiz! Elinize sağlık :)
  • İnstant-gaming de oyun yaklaşık 67 liraya denk geliyor alıyımmı sizce key silinmesi gibi bir durum söz konusu olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Güncelleme: Test ilerlemesi 400/731 dakika oldu.

Küçük bir ekran görüntüsü de paylaşayım. Çok kısa sürse de oyunda en sevdiğim yer burası.

Aynen kardeş Bütün hikayenin Nazilerle olduğu bir assasin serisi yapılsa keşke Ama otomatik silahlar bozar bizim asasinleri Hİtmen'e döner oyun

• Test bitti artık galiba ? :)
  • quote:

Güncelleme: Test ilerlemesi 400/731 dakika oldu.

Muhteşemsin hocam. Bugün bitirebilirseniz minnettar oluruz. Oyunu herşeyi hazırladım sizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 4 Şubat 2015; 19:50:00 >

• PS 4'e Türkçe yama kurulmuyor değil mi?

• Biraz ara vermiştim ama şimdi tam gaz devam ediyorum 515/731 oldu. Sonlara doğru video süresi uzasa da içerik az. Çünkü görevler çok zor geldiği için defalarca baştan başladığım oldu. Karakteri geliştirmekle vakit kaybetmedim çünkü.
  • quote:

Biraz ara vermiştim ama şimdi tam gaz devam ediyorum 515/731 oldu. Sonlara doğru video süresi uzasa da içerik az. Çünkü görevler çok zor geldiği için defalarca baştan başladığım oldu. Karakteri geliştirmekle vakit kaybetmedim çünkü.

az bir süre kalmış sizce yarına kadar bitermi test ?
  • ooo çok iyi ya :) bu gidişle yarına çıkacak :)
  • oyunu yükledim beklemedeyim
  • 610/731 oldu. Yalnız test bittikten sonra bir aşama daha var. Yama kurulumu hazırlanacak ve dosyalar paketlenecek. Bu işi ben yapmayacağım, daha önceki çevirilerimizde olduğu gibi Ömer Öz abimiz yapacak. Çok süren bir işlem değil zaten. Sadece test bittiği anda çıkacak diye bir beklentiye sokmak istemediğimden söylüyorum.
  • quote:

610/731 oldu. Yalnız test bittikten sonra bir aşama daha var. Yama kurulumu hazırlanacak ve dosyalar paketlenecek. Bu işi ben yapmayacağım, daha önceki çevirilerimizde olduğu gibi Ömer Öz abimiz yapacak. Çok süren bir işlem değil zaten. Sadece test bittiği anda çıkacak diye bir beklentiye sokmak istemediğimden söylüyorum.

o kadar bekledik biraz daha bekleriz
  • Elinize sağlık.
    Yeri değil ama oyunun optimizasyonu hakkında bilgisi olan var mı? Yamalar işe yaradı mı? Gtx660m ekran kartım var verim alabilir miyim?

• arkadaşlar skidrow kendi sitesinde 1.4 için bir çalışma yapmış, bir göz atın derim.

said, hocam kolay gelsin, elinize emeğinize sağlık. yaptığınız kolay bir iş değil, helal olsun yani. umarım bu gece yama çıkarda oynamaya bir an önce başlarız. sabırsızlanıyorum artık oyuna girmek için :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.