Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED UNITY (PS4) 13 KASIM 2014 (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
22
Favori
83.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Orijinalden alıntı: cihansalli0687

akşam eve geçince istek gönderiyim hocam. Teşekkürler.

Competition için yeni kan lazım çoğu bıraktı oyunu. 😊

Ben yeni başladım sayılır ama yıllardır pc'de ac oynuyorum. Tüm serileri oynadım. Artık multinin zevkine varmak istiyorum ama takım oyuncusuyum. Tek başıma pek zevk alamıyorum. Şimdi uygulamasını indirdim işyerinde nomad missions kasıyorum xD
  • quote:

quote:

quote:

Ben yeni başladım sayılır ama yıllardır pc'de ac oynuyorum. Tüm serileri oynadım. Artık multinin zevkine varmak istiyorum ama takım oyuncusuyum. Tek başıma pek zevk alamıyorum. Şimdi uygulamasını indirdim işyerinde nomad missions kasıyorum xD

Companion da hızlı ilerlemek için 5tlye Pro yap. Hızlı para kasıp yüksek lvl assasins alırsın yoksa uzun sürer altair i açman. Ben yaptımda bulmacalara takıldım. Haftasonu youtube kasıcam. 😊

Akşam gir multi bakarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Companion da hızlı ilerlemek için 5tlye Pro yap. Hızlı para kasıp yüksek lvl assasins alırsın yoksa uzun sürer altair i açman. Ben yaptımda bulmacalara takıldım. Haftasonu youtube kasıcam. 😊

Akşam gir multi bakarız.

biraz önce denedim alamadım 3g biraz sıkıntılı şu an. Akşam kesin oyundayım zaten ;)

• Gece 11 gibi oyuna giriyorum bende. Tea Party klübünde olanlar takılalım arkadaşlar. Birlikte oynayalım.
  • Killed by science görevi uplay sayfasında 20 uplay kredisi karşılığında alınmaya açılmış oyundan girip alın. Benim kutudan da çıkmıştı bunun kodu kullanmamıştım satarken bir artısı olur diye ya neyse. 😁

• Arkadaşlar dlc de leonu kurtardığım yerde feneri bi türlü yakamadım. Elime alamyorum feneri. Yarasaların ordan geçemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble

Arkadaşlar dlc de leonu kurtardığım yerde feneri bi türlü yakamadım. Elime alamyorum feneri. Yarasaların ordan geçemiyorum.

Fener yanmiyor mu nasıl alamiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble

Arkadaşlar dlc de leonu kurtardığım yerde feneri bi türlü yakamadım. Elime alamyorum feneri. Yarasaların ordan geçemiyorum.

L3 e bas çıkartır yanmazsa etraftaki küplerden gaz yağı doldurman gerek.

• Bu haftaki competition da tournament görevi var tek başına yapan nadir kişilerdenim sanırım 😊
    Medieval pantolon veriyor kesin almak lazım bunu kasalım arkadaşlar biraz.

• Turkce trophy arayan bir arkadas vardi mesajini bulamadim.

Aciklamali trophy isteyenler faydalanabilir.

http://www.playstationkupa.com/a/assassins-creed-unity-ps4-turkce-kupa-trophy.html

• Arkadaar bu oyun alınır mı ? Ben pek fazla güzel olmadığını duydum. Multiplayer modu uzun ömürlü mü ?

• Oyunu dün gece bitirdim, Dead Kings'i de bugün bitirim.

Genel olarak grafikler açık dünya bir oyun için mükemmel düzeyde. Son gelen yama ile fps sorunu diye bir şey kalmamış. Karakter özelleştirmeleri oyunu taktiksel hale getiriyor, üzerinize giyeceğiniz zırhların 4 özelliğinden hangisi size lazımsa onu giymeniz görevi kolaylaştırıyor. Kimi görevlerde kaba güç işe yararken, kimisinde gizlilik daha önemli. Görevleri bitirdikçe gelen puanlardan ise skill'lerininizi geliştiriyorsunuz.

Son yamaya rağmen hala bazı görevlerde ufak tefek bug'larla karşılaşıyorsunuz. Bu zamanlarda bölümü yeniden oynamak dışında yapabileceğiniz başka bir şey yok. Benim başıma oyun boyunca 2 defa geldi.

Oyunda o kadar fazla toplanabilir şey mevcut ki, bunların peşine düşünce ana hikayeden kopabilirsiniz. Toplanabilir şeyler bir tarafa single yan görevler ile multi yan görevler de bayağı bir fazla. Bu bir açıdan iyi, bir açıdan kötü. Bir oyun bu kadar karışık olmamalı bu noktada, en nihayetinde bir oyun oynuyorsunuz. Haritayı açınca insan ne yapacağını, nereye gideceğini şaşırıyor haliyle. Ama uzun ömürlü bir oyun olması açısından iyi bir özellik.

Hikayesi maalesef çok yavan kalmış. Oyun bildiğiniz üzere Fransız ihtilali sırasında geçiyor, temel olarak Arno ve Elise arasındaki çocukluktan itibaren başlayan aşk hikayesini anlatıyor. Ancak dönemin ana konusu olan Fransız ihtilali ile ilgili fazla bir şey de yok, bu açıdan senaryoyu beğenmedim.

Oyunu sevenler, türden hoşlananlar gönül rahatlığı ile alıp oynayabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 15 Şubat 2015; 8:47:37 >

• Tamam...

• Bu saatte işin gücün yok mu senin, gelip konuları trollüyorsun?

Bu işlerle uğraşacağına, Driveclup'ta gönderdiğim kapışmalarda beni geçmeyi denesen?
  • Pazar günü iş mi olur la, ben senin hakkını çoktan verdım oyunda yenilen pehlivan güreşe doymazmış derler.

• Paşam devamlı sonuncuydun, bir ara Burak'la yaptığınız bodoslamadan birinizin dalıp, diğerinin yarışma olayını saymıyorsan tabii Açık meydan okuma, güveniyorsan kendine bekliyorum kapışma davetine, yoksa sus...
  • Zamana karşı işim olmaz bileğıne guvenıyorsan gel bu akşam alayım aklını:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Zamana karşı işim olmaz bileğıne guvenıyorsan gel bu akşam alayım aklını:)

Benimle yarisabilmen icin once kapismalarda beni gecip bir ust tura cikman lazim. Yani bir nevi kalifiye olman gerekiyor. Acemilerle yarismiyorum canim

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Oyunu dün gece bitirdim, Dead Kings'i de bugün bitirim.

Genel olarak grafikler açık dünya bir oyun için mükemmel düzeyde. Son gelen yama ile fps sorunu diye bir şey kalmamış. Karakter özelleştirmeleri oyunu taktiksel hale getiriyor, üzerinize giyeceğiniz zırhların 4 özelliğinden hangisi size lazımsa onu giymeniz görevi kolaylaştırıyor. Kimi görevlerde kaba güç işe yararken, kimisinde gizlilik daha önemli. Görevleri bitirdikçe gelen puanlardan ise skill'lerininizi geliştiriyorsunuz.

Son yamaya rağmen hala bazı görevlerde ufak tefek bug'larla karşılaşıyorsunuz. Bu zamanlarda bölümü yeniden oynamak dışında yapabileceğiniz başka bir şey yok. Benim başıma oyun boyunca 2 defa geldi.

Oyunda o kadar fazla toplanabilir şey mevcut ki, bunların peşine düşünce ana hikayeden kopabilirsiniz. Toplanabilir şeyler bir tarafa single yan görevler ile multi yan görevler de bayağı bir fazla. Bu bir açıdan iyi, bir açıdan kötü. Bir oyun bu kadar karışık olmamalı bu noktada, en nihayetinde bir oyun oynuyorsunuz. Haritayı açınca insan ne yapacağını, nereye gideceğini şaşırıyor haliyle. Ama uzun ömürlü bir oyun olması açısından iyi bir özellik.

Hikayesi maalesef çok yavan kalmış. Oyun bildiğiniz üzere Fransız ihtilali sırasında geçiyor, temel olarak Arno ve Elise arasındaki çocukluktan itibaren başlayan aşk hikayesini anlatıyor. Ancak dönemin ana konusu olan Fransız ihtilali ile ilgili fazla bir şey de yok, bu açıdan senaryoyu beğenmedim.

Bitek bendemi fps dusuyor ya

Hic keyif almadim oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 15 Şubat 2015; 14:37:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Oyunu dün gece bitirdim, Dead Kings'i de bugün bitirim.

Dead Kings'in süresi ne kadar. Bir de ek paket ana oyundan ayrı mı? Yani menüden ayrıca seçip mi oynuyoruz yoksa ana oyun sırasında mı çıkıyor görevleri. Son olarak hikaye bakımından önce ana oyunu bitirmek mi gerekiyor beraber oynanabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.