Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gamepad f 710 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Ben de askere gidiyorum yav

Son oyunlarımızı oynuyoruz tertip iyi değerlendirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

sanırım dizüstü kullanıyorsunuz bilgisayarınız nedir? sorun yalnızca ram ise 4 gb takviye ile oynayabilirsiniz.

masaüstü hocam, işlemci ekran kartı kurtarıyor ama ram yetersiz

Bende de aynı şekilde ekran kartı işlemci kurtarıyor , ram 4 gb sıkıntı çıkaracak gibi akşam deneyip size de söylerim buradan sonucu.Olmazsa gidip bi 4 gb ram daha alacağım ben yeni nesil oyunlarda problem olacak belli.

cevabınızı bekliyorum hocam, ben de ona göre ram alabilirim

Evet 4 Gb RAM'i olup da merak eden arkadaşları böyle alalım
    Sistemim bu : FX-8320/ R9 270 Dual-X 2 Gb/ 4 Gb RAM , Ayarlarım şu şekilde
    Çözünürlük : 1440 X 900
    Environment Quality : Very High
    Texture : High
    Shadows : High
    Ambient Occlusion : HBAO+
    Anti Aliasing : FXAA
    Bloom : On

Frapsla birkaç ekran görüntüsü almıştım ancak fps değeri çıkmayınca resimlerde koyma gereği duymadım , FPS değeri gezerken mekana göre 28-40 arası değişiyor.Arada bir saniyelik takılma oluyor sanırım oyundan kaynaklı.Bide ara sahnelerde fps 16 ya kadar düşebiliyor bu da oyundan kaynaklı herhalde.AA'yı 2x yapmak bile 10 fps ye maloluyor.Ram kullanımı arka planda 1.4 GB.Merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.

Edit: Çok fazla ani FPS düşüşü oluyor oyundan mı kaynaklı sistem mi yetmiyor anlamadım.

ana belleğin düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir ani takılmalar.

Bunu nasıl kesin olarak anlayabiliriz, şu an oyunu açtım alt tab'a aldım görev yöneticisinde ACU.exe 2.1 gb yer kaplıyor toplam bellek kullanımı 3.3/4 Gb (%83).Alien Isolation'da çok rahat anlamıştım çünkü oyun birkaç saat oynadıktan sonra şişiyor 0-10 fps aralığına düşüyodu bellek kullanımıda %99'du.

Bende de 8320,7850,8gb ram var ama oyunu denemedim. Alt tab yaptığında vs masaüstüne dönmekte gecikme yaşıyor isen ram yetmiyor demektir. Kodlamaya göre de değişir.

Bu oyuna sahip 8gb rami olan birine sorabilirsin ne kadar kullanılanıldığını.

Ama iyi sayılacak bir sistem kurmuşsun o sisteme 4gb az. Bu oyuna yeter mi bilmiyorum ama yetmeyeceği oyun mutlaka olacaktır. 4gb ramin sistemi yavaslatmasına izin verme. Bir şekilde 8 yap onu.

Pamuk eller cebe gidecek gibi o zaman .Bu kadar kıvranmamın sebebi bir ay sonra askere gidecek olmam aslında karar veremedim bir türlü alsam mı almasam mı diye.

8 Gb ramle oynayan arkadaşlar görev yöneticisinden bakıp söyler misiniz ne kadar ram tükettiğini?

Ben low ayarda oynuyorum hocam oyun yaklasik 5.25 gb ram kullaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dwdark

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

sanırım dizüstü kullanıyorsunuz bilgisayarınız nedir? sorun yalnızca ram ise 4 gb takviye ile oynayabilirsiniz.

masaüstü hocam, işlemci ekran kartı kurtarıyor ama ram yetersiz

Bende de aynı şekilde ekran kartı işlemci kurtarıyor , ram 4 gb sıkıntı çıkaracak gibi akşam deneyip size de söylerim buradan sonucu.Olmazsa gidip bi 4 gb ram daha alacağım ben yeni nesil oyunlarda problem olacak belli.

cevabınızı bekliyorum hocam, ben de ona göre ram alabilirim

Evet 4 Gb RAM'i olup da merak eden arkadaşları böyle alalım
    Sistemim bu : FX-8320/ R9 270 Dual-X 2 Gb/ 4 Gb RAM , Ayarlarım şu şekilde
    Çözünürlük : 1440 X 900
    Environment Quality : Very High
    Texture : High
    Shadows : High
    Ambient Occlusion : HBAO+
    Anti Aliasing : FXAA
    Bloom : On

Frapsla birkaç ekran görüntüsü almıştım ancak fps değeri çıkmayınca resimlerde koyma gereği duymadım , FPS değeri gezerken mekana göre 28-40 arası değişiyor.Arada bir saniyelik takılma oluyor sanırım oyundan kaynaklı.Bide ara sahnelerde fps 16 ya kadar düşebiliyor bu da oyundan kaynaklı herhalde.AA'yı 2x yapmak bile 10 fps ye maloluyor.Ram kullanımı arka planda 1.4 GB.Merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz.

Edit: Çok fazla ani FPS düşüşü oluyor oyundan mı kaynaklı sistem mi yetmiyor anlamadım.

ana belleğin düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir ani takılmalar.

Bunu nasıl kesin olarak anlayabiliriz, şu an oyunu açtım alt tab'a aldım görev yöneticisinde ACU.exe 2.1 gb yer kaplıyor toplam bellek kullanımı 3.3/4 Gb (%83).Alien Isolation'da çok rahat anlamıştım çünkü oyun birkaç saat oynadıktan sonra şişiyor 0-10 fps aralığına düşüyodu bellek kullanımıda %99'du.

Bende de 8320,7850,8gb ram var ama oyunu denemedim. Alt tab yaptığında vs masaüstüne dönmekte gecikme yaşıyor isen ram yetmiyor demektir. Kodlamaya göre de değişir.

Bu oyuna sahip 8gb rami olan birine sorabilirsin ne kadar kullanılanıldığını.

Ama iyi sayılacak bir sistem kurmuşsun o sisteme 4gb az. Bu oyuna yeter mi bilmiyorum ama yetmeyeceği oyun mutlaka olacaktır. 4gb ramin sistemi yavaslatmasına izin verme. Bir şekilde 8 yap onu.

Pamuk eller cebe gidecek gibi o zaman .Bu kadar kıvranmamın sebebi bir ay sonra askere gidecek olmam aslında karar veremedim bir türlü alsam mı almasam mı diye.

8 Gb ramle oynayan arkadaşlar görev yöneticisinden bakıp söyler misiniz ne kadar ram tükettiğini?

Ben low ayarda oynuyorum hocam oyun yaklasik 5.25 gb ram kullaniyor

Oha o neymiş öyle benim sistemde resmen can çekişiyomuş haberim yok ben de hala kurtarır mı diye düşünüyodum . Çok teşekkürler bu arada.

• guru3d de yeni çıkan patch kullanıcıların fps leri 2 ye katlamış falan gibi laflar dolaşıyor.

bu arada..
    Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]

hiç değilse amd coular esk iac oyunundaki gibi aşırı dökülmediler.. ama yine 8350 ye bakın yine yapmış yapacağını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 15 Kasım 2014; 14:58:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

guru3d de yeni çıkan patch kullanıcıların fps leri 2 ye katlamış falan gibi laflar dolaşıyor.

Bu da var ama.

http://www.guru3d.com/news-story/assassins-creed-unity-not-running-well-on-amd-hardware.html

3. yamayı beklemek lazım bence:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 15 Kasım 2014; 15:15:34 >

• yeni gelen patch fps artışı yapmadı bende..aynı oyun düşe kalka oynuyoruz.sequence 2 baya güzeldi bu arada max payne'in halüsinasyon kısımlarını hatırlattı :)

arkadaşlar bu arada sequence 3 ten itibaren coop oynanıyormuş.oynamak isteyen arkadaşlar uplayden ekleyebilir. id :regujohn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 15 Kasım 2014; 15:02:10 >
  • İzlediğim videolardan gördüğüm kadarı ile grafik dışında diğer ac serilerindne pek de farklı bir oyun yok karşımızda...?
  • 5.25 gb sadece oyunun ram kullanımı mı yoksa toplam sistem ram kullanımı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

5.25 gb sadece oyunun ram kullanımı mı yoksa toplam sistem ram kullanımı mı?

Yok hocam oyunun kendisi bende 5.25 GB RAM harciyor

• 6.7GB ram tüketimi (toplam) olduğunu gördüm. Düzgün bir yama çıkana kadar da oynamayı düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

guru3d de yeni çıkan patch kullanıcıların fps leri 2 ye katlamış falan gibi laflar dolaşıyor.

hiç değilse amd coular esk iac oyunundaki gibi aşırı dökülmediler.. ama yine 8350 ye bakın yine yapmış yapacağını..

AMD işlemciler bu tür oyunlar için uygun değiller, testde SLI kullanılmış ama tek kartda da sonuç değişmez darboğaz kaçınılmaz.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Ve hangi ayarlarda?
  • Asrın en bug dolu oyunu işleri baya zor kesinlikle epic fail.

Seriyi sevdiğim için alıp oynuyorum ama cidden bu kadar kasmasını geçtim; bu kadar bug dolu olması çok sinirimi bozdu.

Co-op takılıyorum o kadar saçma sorunlar ile karşılaşıyoruz ki komedi resmen. Ubi bu sefer kolay, kolay wd olduğu gibi bu sorunları geçiştirmesi zor.

Ama esas benim garipsediğim olay, oyun bu kadar sorunlu olsada hala bu oyuna destek verenler neyse.

• cato16 kullanıcısına yanıt
    Oynamak denirse 1080p Ultra, her şey sonuna kadar açık. FPS değişmediği için bu şekilde.

• bütün kanallardaki bütün unity videoları 360p yada 720p başka seçenek yok

oyuna özelmi bu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Oynamak denirse 1080p Ultra, her şey sonuna kadar açık. FPS değişmediği için bu şekilde.

hocam orjinal mi oyun değilse hangi sürüm acaba,bendede öyle ayarları açsamda kıssamda aynı fps alıyorum.
  • Kürekle denemeden orjinal almam. İyi de yapmışım bence. 1.2.0 sürümü yüklü.

• quote:

Kürekle denemeden orjinal almam. İyi de yapmışım bence. 1.2.0 sürümü yüklü.

aynen hocam bende de 1.2.0 yüklü ara sahnelerdeki kasmalar giderilmiş fakat oyun içindekiler hala duruyor yeni bi güncelleme daha gelirse böyle oynanabilir hale gelir zannımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran b

quote:

Kürekle denemeden orjinal almam. İyi de yapmışım bence. 1.2.0 sürümü yüklü.

aynen hocam bende de 1.2.0 yüklü ara sahnelerdeki kasmalar giderilmiş fakat oyun içindekiler hala duruyor yeni bi güncelleme daha gelirse böyle oynanabilir hale gelir zannımca

dediğin gibi oyun içinde anlık ani kasılmalar var ... inşallah bir an önce o da çözülür
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.