Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubi okuduğum kadarıyla aynı tas aynı hamam devam ediyor. Bir karta o kadar para yatırmaktansa konsol almak daha mantıklı gibi gözüküyor.
  • axeles kullanıcısına yanıt
    metacritic hep yüksek diğer firmaların vereceği puan bakarım
    www.gamespot.com 5 yıl dır takip ederim firmayı

bütün yorum optimizasyon çekilmesi yönünde
    gtx690 15-30 fps veren bir oyundan 8.0 puan nasıl alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Ubi okuduğum kadarıyla aynı tas aynı hamam devam ediyor. Bir karta o kadar para yatırmaktansa konsol almak daha mantıklı gibi gözüküyor.

Oyun konsolda 20 fps hocam yani değişen bişey yok
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Gerçi orası da öyle. En iyisi Ubi dükkanı kapatsın. Biz en iyisi kendi mekanımıza geçelim renktaş.
  • Q9450 @3.80ghz/4 GB ram/GTX 780 lighting ile 1080p v-sync acik ayarlar high'te 40-60 FPS akici bi sekilde oynuyorum islemci feci sekilde darbogaz yapmasina ragmen .
    Milletin bu kadar isyan etmesini anliyamadim ,herhalde ben sansliyim.

video kalitesiz alel acele cektim idare edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 12 Kasım 2014; 3:50:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Q9450 @3.80ghz/4 GB ram/GTX 780 lighting ile 1080p v-sync acik ayarlar high'te 40-60 FPS akici bi sekilde oynuyorum islemci feci sekilde darbogaz yapmasina ragmen .
    Milletin bu kadar isyan etmesini anliyamadim ,herhalde ben sansliyim.

Aynen öyle,şanslısın hocam.:) Çok dengesiz oyun.Bir öyle çalışıyor bir böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 670m ekran kartı.
    i7 3630 qm var.
    çalıştırır mı?
    ayrıca torrente düşmüş müdür oyun?
  • WD den sonra insanlar kanmamalıydı aceleniz yok sonuçta para verip alıyorsunuz adamlar gene kazanıyor insanları kandırmaya devam wd de aynısını yaptılar klasik ubisoft umarım GTA 5 optimizasyon özürlü gelmez ondan da korkuyorum sonuçta pc ye konsol port oyunlarda sistemler çuvallıyor.

not :gta5 i rockstar yapıyor biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 12 Kasım 2014; 2:47:15 >

• Gerçek anlamda şimdiye kadar çıkmış olan tek yeni nesil oyun budur. Adamlar fotoğraf gerçekçiliğine ulaşmış neredeyse. Onun için sistem gereksinimlerini çok görmemek lazım. Zaten eski nesil donanım kullanan konsolların bu oyunu çalıştırması bile bir mucize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Gerçek anlamda şimdiye kadar çıkmış olan tek yeni nesil oyun budur. Adamlar fotoğraf gerçekçiliğine ulaşmış neredeyse. Onun için sistem gereksinimlerini çok görmemek lazım. Zaten eski nesil donanım kullanan konsolların bu oyunu çalıştırması bile bir mucize.

Yok artik.

Daha baslangic bu.
    Diyeceksin ki bu konsollar bunu nasil oynatiyor daha konsollarin ilk senesindeki oyuna bakarak mucize demen bi garip olmus.

Sanki bu konsollar gecmis nesili oynatsin diye cikti.

Uncharted 4 gelsinde o zaman gorecegim burayi.

• Oyunu oynama fırsatım oldu. Asus direct2top gtx 680 ile ortalam 35-40 fps ile oynuyorum ve herhangi bir crash ve aşırı bir fps düşüşü ile karşılaşmadım. Fakat dikkatimi çeken texture renderinglerde acayip sorun var . Gözünün önüde duvarlar şekilden sekle giriyor bu çok kotu olmus
  • Steam de sadece 1 kişi gördüm olumlu yorum yazan. Kimse tavsiye etmiyor ben de oyunu satın almayı düşünüyordum vazgeçtim
  • gtx 680 ile max ayarlarda 30+ fps alıyorum gayet iyi bence ayrıca vsync açtıktan sonrada render problemlerinin hepsi çözüldü. Neden bu kadar eleştri aldı anlamadım ben şu ana kadar aşırı bir sorun göremedim oyunda gayet akıcı oynuyorum.

Edit :Ayarların hepsini maxladım sadece msaa 2x diğerleri full max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inyourmind -- 12 Kasım 2014; 5:27:04 >

• 755m sli 900p medium oynatır mı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: inyourmind

gtx 680 ile max ayarlarda 30+ fps alıyorum gayet iyi bence ayrıca vsync açtıktan sonrada render problemlerinin hepsi çözüldü. Neden bu kadar eleştri aldı anlamadım ben şu ana kadar aşırı bir sorun göremedim oyunda gayet akıcı oynuyorum.

Edit :Ayarların hepsini maxladım sadece msaa 2x diğerleri full max.

Oynamak için 1.2.0 update'i bekliyorum, Tessellation eklenince daha güzel olacak çünkü. Forumda sağdan soldan toplama bilgiler ile yorum yapmak alışkanlıkdır, o yüzden önce kendim denerim. Şimdiye kadar hiçbir AC oyununda sorun yaşamadım, sistem oyuna uygunsa rahatça oynatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Kasım 2014; 7:55:30 >
  • 2 saattır oynuyorum. Oyunu oynamadan once baya bır saydırmıstım ama optımızasyon garıp bır sekılde bende ıyı sımdılık. nvıdıa yenı drıverını yukledım. 1080p butun ayarlar sonda. Bır tek golge hıgh cektım. (AA ms2) mınumum 30 fps alıyorum. Kalabalık olmayan sahnelerde 45 - 50 yı gordum. Tabı ılerleyen kısımlarda ne olur bılemem. Yalnız bır kac bug rastladım. Normalde buglara cok elestırı getırmem ama sınematıklerın bırınde adam adamın ıcınde dovusuyordu Tesellatıon ozellıgı ınanılmaz gorsellık sunuyor ama bu halde 10 fpsye dusurur oyunu Normalde 30 fps alan kısıler rahatsız olur ama bu oyunda sukredıyorum

• Oyunun hep teknik kısmı konuşulmuş; içerik, senaryo, mekanikler hakkında da yorumlar güzel olurdu.

• 3 adet gorsel

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Oyun sanat şaheseri olmuş.

1.2.0 update bir takım sorunları da gidermiş.

Fixed crash when accepting invitation in specific cases
    Added NVIDIA technologies descriptions in advanced graphics page
    Improved performance in cinematic on low HW configurations
    Fixed various Graphic issues
    Fixed various Input issues
    Fixed various Multi-GPU issues
    Fixed various UI issues
    Fixed various Uplay Invitations issues

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Kasım 2014; 8:51:41 >
  • Gtx770 ile deneyen olursa haberdar edebilir mi beni

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.