Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videolardan gözüktüğü kadarı ile dövüş sistemi gene sıkıntılı gibi, umarım yanıltır.
  • Diğer oyunları gibi 70 tl' den çıksa alınır. Steamden almayin bence kış indirimlerinde 40 dolara düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

genemi creed yeter ulan yeter

aga oynama istemiyorsan, zorla veren yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Aralın önsipariş fiyatı ne olacak çok merak ediyorum eğer sapıtmazlarsa orijinal olarak almayı düşünüyorum.

Ben de merakla bekliyorum fiyatı bakalım uçacak kaçacak mı yine...
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    her sene aynı oyun kusucam yani geçen asassins creed 3 aldım çok ruhsuz geldi asassins creed 2 nin verdiği rahatlığı bu oyunların 1 i vermiyor batırdılar seriyi ısıtılıp ısıtılıp para makinesine döndü oyun bir desmond vardı
    onuda bitirdiler 4 te fırst person konuşamayan ruhsuz bir adamı koymuşlar karkater dizaynları kötü kötü adamlar resmen kötü diye bağırıyor biz korsanmıyız assassins mi belli değil sonra o oyunları abuksubuk fiyata satıyorlar her sene aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Aralın önsipariş fiyatı ne olacak çok merak ediyorum eğer sapıtmazlarsa orijinal olarak almayı düşünüyorum.

Ben de merakla bekliyorum fiyatı bakalım uçacak kaçacak mı yine...

İçimden bir his uçacak diyor çünkü Aral nedense PC oyunlarındada sapıttı. Cod: Advanced War'ın onsipariş fiyatı 190 TL.
  • quote:

her sene aynı oyun kusucam yani geçen asassins creed 3 aldım çok ruhsuz geldi asassins creed 2 nin verdiği rahatlığı bu oyunların 1 i vermiyor batırdılar seriyi ısıtılıp ısıtılıp para makinesine döndü oyun bir desmond vardı
    onuda bitirdiler 4 te fırst person konuşamayan ruhsuz bir adamı koymuşlar karkater dizaynları kötü kötü adamlar resmen kötü diye bağırıyor biz korsanmıyız assassins mi belli değil sonra o oyunları abuksubuk fiyata satıyorlar her sene aynı

bak bu konu icin hakli sin. zaten bende sevmedim son 2ki oyunu ama Unity ile muhtemeden Ezio kadar iyi Arno geliyor :). Bakalim ne *** cikacak.

• Valla fiyat cok ucuk olursa ben farcry 4 e niyetlenebilirim önsipariş için . onu da bekliyorum bir yandan. hayırlısı artık.
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    şu arnoya bakıcaz nasıl olucak edward gibi olmaz umarım ezio konseptinemi dönücekler acaba
  • WD ve ac4 ten sonra ubiye para kazandırmam
  • quote:

şu arnoya bakıcaz nasıl olucak edward gibi olmaz umarım ezio konseptinemi dönücekler acaba

AC3 de edward kenway yani veledin babasi cok iyi idi, adamin stili vardi. o veled oyunu bozdu. sonra Edward Kenway'in dedesi Black Flag da cikti oyun*** oldu :). Simdi Arno geliyor, insallah Ezio tarzi olur.
  • bide "unity" diyor belki tüm geçmiş karakterlerle oynatır . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

AC3 de edward kenway yani veledin babasi cok iyi idi, adamin stili vardi. o veled oyunu bozdu. sonra Edward Kenway'in dedesi Black Flag da cikti oyun*** oldu :). Simdi Arno geliyor, insallah Ezio tarzi olur.

AC3teki velet dediğin kişi Connor Kenway oluyor, babası Edward dediğinse Haytham Kenway. Black Flag'te Edward Kenway'in dedesi dediğin, aslında Edward Kenway. AC3teki Connor'ın dedesi. Senin söyleyişinle 3ü de Edward Kenway oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Her gördüğün kapşonluya Edward demişsin sen de

• quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

quote:

quote:

AC3teki velet dediğin kişi Connor Kenway oluyor, babası Edward dediğinse Haytham Kenway. Black Flag'te Edward Kenway'in dedesi dediğin, aslında Edward Kenway. AC3teki Connor'ın dedesi. Senin söyleyişinle 3ü de Edward Kenway oldu.

tamam yaw biras karistirdim ben :)

• çıksın ben her türlü oynarım ac serisi zevkli oluyor
  • Assassin's Creed: Unity Çok Kalabalık Olacak

Assassin's Creed serisindeki insanların kalabalık seviyesi hat safhaya ulaşacak. Fransız devrimini konu alan direnişçilerin bol olduğu Assassin's Creed Unity'de, 30.000 adet karakteri tek bir bölüme sığdıracaklar. Oyunun yeni nesildeki en büyük performanslarından biri de bu olacak. Ayrıca Karakter kişileştirme özellikleri de diğer Assassin's Creed serisine göre artacak.

www.bolumsonucanavari.com
    Assassin's Creed: Unity Çok Kalabalık Olacak
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Unity_Cok_Kalabalik_Olacak-64872.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 8 Ağustos 2014; 2:57:21 >

• Ya güzel gibi görünüyor. Hoş her oyunun traileri oyuna göre çok daha muhteşem oluyor zaten. İnşallah güzel olur da verilecek paraya değer. Co-op olayını da dört gözle bekliyorum. Tam gizli gizli giderken bir rus yanından koşa koşa geçerek olayları mahvedecek mi bakalım
  • quote:

Assassin's Creed serisindeki insanların kalabalık seviyesi hat safhaya ulaşacak. Fransız devrimini konu alan direnişçilerin bol olduğu Assassin's Creed Unity'de, 30.000 adet karakteri tek bir bölüme sığdıracaklar. Oyunun yeni nesildeki en büyük performanslarından biri de bu olacak. Ayrıca Karakter kişileştirme özellikleri de diğer Assassin's Creed serisine göre artacak.

www.bolumsonucanavari.com
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Unity_Cok_Kalabalik_Olacak-64872.htm

WD yeni ekran kartı aldıracak bir oyundu. Şimdi bunda da karakter sayısı devasa boyutlarda olmuş, yine yeni ekran kartı aldıracaklar. Ha, ben yeni bir oyun için ekran kartı almam; ama alacak insan sayısı epey var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Steamde ön sipariş açılmış. 59.99$
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.