Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
117.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karındeşen jackte helix parçası aldığında ekran kararıp geliyor yamadan önce karlılaşmamıştım bi ilgisi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teckh54 kullanıcısına yanıt
    güncellemeyi nasıl yaptınız banada yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedvedmami

aga bi yardım edin vallahi çıldırıcam. Tüm güncellemeleri yaptım, 1.5 güncellemesini yapıyorum en son crack de yapıyorum ama açılmıyor oyun. tıklıyorum arma çıkıyor orda kalıyor başka hiçbir şey yapmıyor. Yamayı atıyorum bu sefer arma bile çıkmıyor. Yamayı her güncellemeden sonra atıp tek tek denedim 1.5 olmayınca ama diğerlerinde de olmadı. Bu assasins creed in güncellemelerini her yaptığımda bir problemle karşılaşıyorum ya her oyununda abi çıldırıcam bi el atın.

pm attım
  • gurkan1296 G kullanıcısına yanıt
    aynı sorun ben de de var envanterde kapanıyor nasıl çözülecek ?
  • Dlcsiz orijinal oyun sahibi olup envanterden atma sorunu yaşayanlardan müsait olan varsa, bir güncelleme hazırladık ve test edebiliriz. Çalışırsa sitede yayınlayacağım.
  • Arkadaşlar. Oyuna sırasıyla 1.3 1.4 1.5 updatalerini yaptım. Gold Edition versiyonuna sahibim. İlk 2 görevde sıkıntı olmadı fakat Londraya girdiğimiz zamandan beri sürekli oyundan atıyor. Yamadan önce böyle bi sıkıntı yaşamamıştım. Yardımcı olabilirmisiniz.
  • oyunun gold edition sürümüne sahibim bende 1.5 güncellemeleri yaptım.Oyuna girerken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum giremiyorum.Yamayı kurmadan girdiğim de ise herhangi bir hata almıyorum.
  • Güncellemeleri nereden nasıl edinebilirim lütfen yardım
  • Oyunun codex sürümü mevcut.1.20 sürümün üzerine sırasıyla 1.30-1.40-1.50 updatelerini kurdum.Daha sonra yama+dlc paketini kurdum.Herhangi bir problem çıkmadı.

Emeğinize sağlık tekrardan.Çok teşekkürler.Gelecek projelerinizde Allah sabır,dayanma gücü versin.
  • Karındeşen Jackte fahişelere beklemesini söylediğimde oyundan attı

• dostum kaç gb olan versiyonu sendeki 40.50 GB olan Gold edition sürümü ve 35.79 GB lık düz codex sürümü var. Sorun sürümden kaynaklıysa 35 olan versiyonu indiriyim.
  • Envanterde oyundan atanlar ayarlarda ses bölmüne girin ses dilini değiştirin bende düzeldi
  • redtoblack kullanıcısına yanıt
    22 gb olan fitgirl sürümü indirin sorunsuz çalışıyor yama

• quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

22 gb olan fitgirl sürümü indirin sorunsuz çalışıyor yama

fitgirl versiyonu bütün updatede ve dlcyi içeriyor fakat boyutu düşük. Videolarda falan çözünürlük düşmesi veya kesinti varmı acaba. Yoksa iyi bi sıkıştırma yapmışlar.
    İlk indirdiğim zaman oyunun versiyonu 1.20 ve boyutu 45,9 gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

İlk indirdiğim zaman oyunun versiyonu 1.20 ve boyutu 45,9 gb.

internette bulabildiğim en büyük boyutu olan 40.50 gb gold edition sürümü. Kurulum dosyasına değilde setubunun boyutuna bakabilirmisiniz zahmet olmazsa.
  • arkadaşlar bende codex ac var data.pcforge dosyasını attıktan sonra oyuna girerken hata vermeye başladı neden olabilir ? acs exe çalısmayı durdurdu diyor
    Setup dosyası yok malesef. Updateli şekilde kurulu oyun. Tahminim normal hali 40.5 GB.

• quote:

Setup dosyası yok malesef. Updateli şekilde kurulu oyun. Tahminim normal hali 40.5 GB.

bendeki sürüm 40.5 gb olan sürüm updatelerle birlikte şuanki kurulu boyutu 62 gb ama oyundan atma sorunu var işte. Yukarıda arkadaşın söylediği fitgirl versiyonu 1.5 updatesini içeren sürüm. ama boyutu 24 gb videolarda falan kesinti olabilir şüphesine düştüm. Kararsızım hangisini indirsem. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: redtoblack

quote:

bendeki sürüm 40.5 gb olan sürüm updatelerle birlikte şuanki kurulu boyutu 62 gb ama oyundan atma sorunu var işte. Yukarıda arkadaşın söylediği fitgirl versiyonu 1.5 updatesini içeren sürüm. ama boyutu 24 gb videolarda falan kesinti olabilir şüphesine düştüm. Kararsızım hangisini indirsem. :)

40.5 gb olan gold edition sürümünü indirin.Tabiki siz bilirsiniz yinede.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.