Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
117.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok hocam izin veriyor zaten otomatik olarak izin verili yer işaretlenmiş kontrol ettim hemde gduvarı kapalı internetten araştırınca hdd yerinde ssd diye yükleyince oluyormuş bildiğim kadarıyla bnde ssd yok ssd olmadan oyunu açan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detrow

Oyunda bay geren bıçak verdikten sonra atıyor ne yapmam lazım
    Bu mesaja eklenen görseller:

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA

DLClere sahip misiniz?

• Arkadaşlar envarterde oyundan atanlar için dili değiştirirseniz oyundan atmıyor geçici çözüm olarak kullanabilirsiniz :D
  • Valla sadece karındeşen jack dlcsi var diğerleri yok
  • arkadaşlar bu logo açılıp oyuna girmeme olayını nasıl çözebilirim
  • Sitedeki DLC için olan dosyayı da attım ama sonuç yine bu.
    https://postimg.org/image/9q3ndnuiv/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1man1 -- 1 Temmuz 2016; 17:00:41 >
  • >Çok afedersiniz benim bi sorum olacaktı yardım ederseniz çok sevinecem. oyunu güncelleme yapamıyorum nasıl yapıldıgına dair biraz araştırma yaptım ama hiç bir cevap bualamadım. yaklaşık olarak 6 aydan beri oyunun türkçesini bekliyorum şimdide güncelleme yapamıyorum. oyunum codex fotmatında. lütfen yardım edin :(
  • Elinize sağlık çok uzun zamandır bekliyordum. Yama Türkçe oldu ama hata veriyor malesef. Orjinal dosya doğrulaması istiyor. Ayrıca Ekran kartım yanacak sandım. Grafikler birbirine girdi inanılmaz derecede dağıldı görüntü, yama olmadan önce böyle olmamıştı. Ubisoft üzerinden oynuyorum oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senolyy1 -- 1 Temmuz 2016; 17:04:08 >
  • Beyler envanter eşya alacağınız zaman oyunun dilini değiştirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamayı baya bi denedim. Dizi 5 in sonlarına kadar geldim. Güzel olmuş ellerinize sağlık. Altyazılar da bir kaç hata vardı imla hatası vb gibi ama hızlı geçtiğinden bir türlü resim alamadım. Dlc'ler ve 1.5 sürüm var bende oyundan atma açılmama gibi sıkıntılar yok.
  • öncelikle elinize saglık yama güzel durumda
    oyunum orjinal upaly üzerinden oynuyorum sadece sılahlar kısmına girince oyun atmaktadır bu sorunu sanırım haftasonu ele alıcakmısınız şimdiden kolay gelsin
  • Said başkaannnnn envanter çözümü buldum oyunu Başka dil yapınca giriyor alt yazılar Türkçe kalıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perseus4EveR kullanıcısına yanıt
    hocam oyununuz orijinal mi ssd ye jkurmanıza rağmen çalıstımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1man1

Sitedeki DLC için olan dosyayı da attım ama sonuç yine bu.
    https://postimg.org/image/9q3ndnuiv/

Ana klasörün ve dlc_20 klasörünün SS'ini alabilir miyim?
  • Tamam çözdüm sorunu. Ben dlc si olanlar için olan dosyayı direk ana klasöre atmışım dalgınlıkla dlc_20 ye atmamışım. Siz yazınca gördüm. İlgilendiğin için teşekkür ederim. Yama için de teşekkürler elleriniz dert görmesin.
  • öğrencidiz Ö kullanıcısına yanıt
    grafik sürücünü güncelle bnde 1.5 patch yaptığımda yaşamıştım
  • ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA
    Henüz daha diğer DLC lere bakmadım fakat Last Maharajanın altyazıları İngilizce adamları sorgulayınca İngilizcenize kalıyor. Ayrıca oyunum CODEX sürüm tüm DLC leri teker teker sırayla yükledim sıkıntı yok. Dreadfull Crime (ya da her neyse) Yine İngilizce mi ve Karındeşen Jack? Yamayı atmadan önce kopyalancak dosyaların orjinalinin yedeğini alın nolur nolmaz.

• Denk geldikçe atmaya çalışırım küçük hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus4EveR -- 1 Temmuz 2016; 17:51:11 >
  • oyuna girmek için enter a bastığım an atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: STELLHUMAN

Henüz daha diğer DLC lere bakmadım fakat Last Maharajanın altyazıları İngilizce adamları sorgulayınca İngilizcenize kalıyor. Ayrıca oyunum CODEX sürüm tüm DLC leri teker teker sırayla yükledim sıkıntı yok. Dreadfull Crime (ya da her neyse) Yine İngilizce mi ve Karındeşen Jack? Yamayı atmadan önce kopyalancak dosyaların orjinalinin yedeğini alın nolur nolmaz.

Henüz hiçbir dlc tam olarak çevrilmedi ama ana oyunda eksik yok.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.