Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
117.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dandik seri için ne kadar da çok çaba…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunum orjinal olmasına rağmen envanter silahlar diyince atıyor atması sorun değilde silahları nasıl değişicez o sorun yapabilen birisi varsa mesaj atarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Buna bu haftasonu ayrıntılı olarak bakıp geri dönüş yapacağım. Şu an bildiğim kadarıyla bu problemi dlcleri olan orijinal oyunlar için kesin olarak çözmüştük. Siz de dlc almayı düşünüyorsanız alınca bu problem çözülecektir ama dlcsiz olanların da rahatça oynayabilmesi için tabii ki bir geliştirme yapacağız. Yapıcı geri dönüşleriniz için teşekkürler.

Hocam daha yamayı indirip kurma fırsatım olmadı da bende season pass var (oyun orijinal) ama ona last maharaja ve dreadful crimes dahil değil yanlış bilmiyorsam, şu an internet erişimim olmadığı için pc'den bakamıyorum. Bi sorun çıkartır mı yoksa last maharaja'yı alsam daha mı iyi olur. Zaten 15 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam.

Edit: Şimdi baktım da yanlış hatırlıyormuşum hocam dahilmiş, sıkıntı yok eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 1 Temmuz 2016; 11:40:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pershophone

Oyunum orjinal olmasına rağmen envanter silahlar diyince atıyor atması sorun değilde silahları nasıl değişicez o sorun yapabilen birisi varsa mesaj atarsa sevinirim

Bu sorunu bu haftasonu ele alacağız. Silah değiştirmek zorunluysa orijinal dosya ile oyuna girip değişikliği yapıp tekrar yama dosyasını koyabilirsiniz. Bu sorunun kesin çözümü var, sadece dlcsiz oyuna uygulamada eksiklik olmuş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Oyunum orjinal olmasına rağmen envanter silahlar diyince atıyor atması sorun değilde silahları nasıl değişicez o sorun yapabilen birisi varsa mesaj atarsa sevinirim

Bu sorunu bu haftasonu ele alacağız. Silah değiştirmek zorunluysa orijinal dosya ile oyuna girip değişikliği yapıp tekrar yama dosyasını koyabilirsiniz. Bu sorunun kesin çözümü var, sadece dlcsiz oyuna uygulamada eksiklik olmuş sanırım.

Cevabın için teşekkürler haftasonunu bekliyor olacağım.

• oyuna tam başlarken kapat hatası veriyor
  • Bir sorum daha olacak Said hocam hangi DLCyi almamı önerirsiniz yani ana dlc hangisi yamayla ilgili bilgi verir misiniz ?
  • quote:

Bir sorum daha olacak Said hocam hangi DLCyi almamı önerirsiniz yani ana dlc hangisi yamayla ilgili bilgi verir misiniz ?

Öncelikli olarak The Last Maharaja alınmalı. Diğerlerinin belli bir sırası yok yama açısından. The Last Maharaja ile ana oyun metinlerinde değişiklikler oluyor çünkü. Geri kalanı kendi başına bir oyun gibi. Ayrı ayrı almaya çalışmak yerine Season Pass alınsa daha rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 1 Temmuz 2016; 14:23:26 >
  • Edit : cevap verilmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerreT -- 1 Temmuz 2016; 14:10:30 >
  • Beklemek sıkıntı değil de korsanla uğraşmak istemiyorum. Nereden alsam hesaplı gelir önereceğiniz yer var mıdır ?
  • FerreT kullanıcısına yanıt
    Bende oyun var ekran kartı aldığımda gelen kodla aktive ettim DLC lazım sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1296

quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

quote:

Orijinalden alıntı: MİTROGLU

kardeş aynı sorunu bende yasıyorum said abi lutfen bi yardım et oyunu hangi siteden nasıl guncelleyebiliriz beyler bir yardım lutfen

bu arada elinize sağlık birde kullanabilsek

Oyun orjinalmi

Orjinal DLC bulunmamaktadır.

Silahlar Tıkladıgımda oyundan atıyor.

Orjinal oyunu 1.5 e güncelleyip tüm dlcleri kurarsan sorun çözülür

• https://www.g2a.com/assassin-s-creed-syndicate-season-pass-dlc-uplay-cd-key-global.html

Şu olması gerek kardeşim daha ucuzu varmı bilmiyorum..Tüm DLCler mevcut
  • FerreT kullanıcısına yanıt
    İlgin için teşekkür ederim hocam bakacağım
  • hocam merhabalar oyunum orijinal dnr dan aldım ama oyuna girince logoçıkıyor oyuna girmiyor nasıl çözebilirim ? daha yamayı indirmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğrencidiz

hocam merhabalar oyunum orijinal dnr dan aldım ama oyuna girince logoçıkıyor oyuna girmiyor nasıl çözebilirim ? daha yamayı indirmedim

Güvenlik duvarı engelliyor olabilir denetim masası güvenlikten bir uygulama ya izin ver seçeneğinden acs uygulamasına izin ver

• Oyunum korsan. Update 1.5 e kadar indirip günvelledim. Rupert ferrisi öldürme görevindeyim daha. Menü nün yarısı falan çevrilmemiş. Altyazılar düzgün. Sebebi nedir acaba ? Oyun içinde eğil zıpla yazıları ingilizce bide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1man1

Oyunum korsan. Update 1.5 e kadar indirip günvelledim. Rupert ferrisi öldürme görevindeyim daha. Menü nün yarısı falan çevrilmemiş. Altyazılar düzgün. Sebebi nedir acaba ? Oyun içinde eğil zıpla yazıları ingilizce bide.

Dlclere sahip olanlar için (korsanda otomatik olarak var zaten) ek bir dosya daha var. Onu yüklememişsiniz.
  • Oyunda bay geren bıçak verdikten sonra atıyor ne yapmam lazım
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.