Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
31
Favori
117.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiGeRR Gx

Said bey keşke yamayı ''testte'' olarak güncellemeseydiniz. Hala %90 da kalsaydı, forum sayfasında da bu şekilde can sıkıcı konuşmalar olmazdı.Bana göre gerçekten çok sabırlı kişiliğiniz var onca hakarete rağmen yamayı yarım bırakmadınız.(Ben olsam bırakırdım çünkü bazılarında saygı yok)Anlaşılması gereken şu,bu iş gönüllü bir ekip tarafından yapılıyor.''Giderim İngilizce öğrenirim diyenler oldu'' gidin öğrenin.Şahsen ben İngilizce bilmiyorum ama nedense sabır edebiliyorum. ''Yama çok uzadı'' diyenler oldu her ay şu kadar şu kadar güncellenecek dendi mi? Hayır. 3 aydan uzun sürecek denildi. ''Yama %80 de bırakılacak diyenler oldu'' ne oldu? Hala devam ediyor. ''Yama çıktığında forumu bırakırım''diyenler oldu buyurun çıkın bitti bitecek.

Anlaşılması gereken ya da bazılarının anlaması gereken şu,bu yamayı yapanlar makine değil,her an ya da düzenli olarak yamayı aynı yüzde de güncelleyerek devam ettirmek zorunda hiç değil.Üzülerek belirtmek istiyorum ki,bu şekilde sabırsızca bir tutum ve davranış içine girerek insanlara hakaret ederek ve yamayı yapan insanları bu işten (istenmeden de olabilir) bezdirecek bir çaba içine girilirse ne gönüllü kimseler tarafından bir Türkçe yama yapılır ne de böyle bir çalışmaya bir daha el atılır.

Çıktığında 180 tl olan Assassin's Creed Syndicate oyun şuanda 100 tl gibi bir fiyata bulunabiliyor kim bilir daha uygun fiyata vardır belki,yamanın çıkmasını bekliyorum çıktığında oyunu temin edeceğim.Ha pahalı mı taksit denen bir şey var.Hala mı pahalı? Bu oyunu oynayabilmek için takribi 3000 tl lik bir bilgisayara sahip olmanız gerekir,kendinizi kandırmayın.Her oyunu lisanslı olarak satın alsaydınız oyunlara Türkçe dil desteği çoktan gelirdi.Bu konuşmamdan dolayı yamayı yapan ve Said beyi savunanlara kötü laflar söyleyenler bana nasıl bir cevap verecek merak içerisindeyim,verecek olursanız, saygı çerçevesinde verin lütfen.

Said bey bence bundan sonra (Türkçe Yama yapıp yapmamak sizin kararınız) yapacağınız yamalarda forum konusu olmamalı,siteden düzenli olarak güncellerseniz ne siz sıkılırsınız ne de projelerinize can sıkıcı laf edilir. Sabrınızdan dolayı tekrar teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Bu oyunun İngilizce seviyesi de zor yani oyunu oynarken uzun cümleleri anlayasıya oyunu kaçırabiliyorsunuz. Advanced English lazım bu oyunu iyi anlayabilmek için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HK-47

Metin testini bitirdik. Şu an metinleri oyuna geri gömmek ile uğraşıyoruz arkadaşlar. Bu oyun diğer oyunlardan daha uzun olduğu gibi teknik olarak da daha zor çıktı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: saidsrc

Metin testini bitirdik. Su an metinleri oyuna geri gömmek ile ugrasiyoruz arkadaslar. Bu oyun diger oyunlardan daha uzun oldugu gibi teknik olarak da daha zor çikti.

Kolay gelsin hiç sorun değil söz verdiğiniz gibi geri sayımın bitmesine daha 20 gün illaki o zamana kadar bitirirsiniz. Emeğinize sağlık kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiny Titan

En az 3 dendiyse kafadan bi 9 ay beklersiniz arkadaşlar benden söylemesi oyun çevirinin ne zaman bir yamasını beklemeye karar versem oyunu en az 8-9 ay geç oynadım benden söylemesi

Alıntıları Göster
    Testin bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.. Emeğinize sağlık kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: creed90

Testin bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.. Emeğinize sağlık kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    beklemedeyiz umarım en kısa sürede gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

beklemedeyiz umarım en kısa sürede gelir

Alıntıları Göster
    Ben bir Assassin's Creed severim ve serinin şu ana kadar ki bütün oyunlarını oynadım, bu sene seriye yeniden başlarken Skyrim'i Türkçe yamasıyla oynamamın oyun üzerindeki inanılmaz etkisini göz önünde bulundurarak tüm AC serisini tekrardan Türkçe oynamaya karar verdim. Şunu farkettim ki çeviriniz sayesinde oyunu daha bir keyifli halde oynuyorum, biliyorsunuz AC'nin en güzel yanı tarihi kişiler hakkında bilgi vermesi ve sayenizde bütün veritabanını okuyorum.

Şu anda da Syndicate'i aldım ve oyunun yamasını daha çıkarmamış olduğunuzu gördüm, isteksiz de olsa bir girip denemek istedim ama anladım ki sizin çevirilerinizle oynadıktan sonra İngilizce tekrar oynanmıyor. Oyun yüklü ama sırf sizin yamanızın çıkmasını bekliyorum. Bu ay içinde değil, 4 ay sonra da çıksa siz yama çıkarmadan oynamam yine bekletirim.

Bunları şu yüzden söylüyorum, aslında bu konuda yorum yapmayacaktım ama tutamadım, burada insanlar gerçekten sizin emeğinize saygısızlık yapıyorlar. Sanki onlara bir çeviri borcunuz varmış ya da maaşlı çalışanıymışsınız gibi yorum yapıyorlar.

Gördüğüm kadarıyla en çok "İnsanları ümitlendirmeyin!" yorumu var ama burada adam size hayal satmıyor, gönüllü olarak oyun çevirisi yapıyor. Madem o kadar ümitlenmek istemiyorsunuz oyunu doğal olarak İngilizce de oynayabilirsiniz. Oyunları satın alırken çevirmenlere mi sordunuz "biz bunu alıcaz çeviricekseniz" diye de adamın size borcu varmış gibi davranıyorsunuz.

Amacım burada tartışma büyütmek değil belki üslubundan bu şekilde anlaşılabilir, amacım bu adamlara heves bozucu yorumlar yapıp köstek olmak değil destek olunması gerektiğini belirtmek.

Test sürecinin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum ve sizi de tebrik ediyorum çeviri ekibi. İyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ngnrltkn

Ben bir Assassin's Creed severim ve serinin şu ana kadar ki bütün oyunlarını oynadım, bu sene seriye yeniden başlarken Skyrim'i Türkçe yamasıyla oynamamın oyun üzerindeki inanılmaz etkisini göz önünde bulundurarak tüm AC serisini tekrardan Türkçe oynamaya karar verdim. Şunu farkettim ki çeviriniz sayesinde oyunu daha bir keyifli halde oynuyorum, biliyorsunuz AC'nin en güzel yanı tarihi kişiler hakkında bilgi vermesi ve sayenizde bütün veritabanını okuyorum.

Şu anda da Syndicate'i aldım ve oyunun yamasını daha çıkarmamış olduğunuzu gördüm, isteksiz de olsa bir girip denemek istedim ama anladım ki sizin çevirilerinizle oynadıktan sonra İngilizce tekrar oynanmıyor. Oyun yüklü ama sırf sizin yamanızın çıkmasını bekliyorum. Bu ay içinde değil, 4 ay sonra da çıksa siz yama çıkarmadan oynamam yine bekletirim.

Bunları şu yüzden söylüyorum, aslında bu konuda yorum yapmayacaktım ama tutamadım, burada insanlar gerçekten sizin emeğinize saygısızlık yapıyorlar. Sanki onlara bir çeviri borcunuz varmış ya da maaşlı çalışanıymışsınız gibi yorum yapıyorlar.

Gördüğüm kadarıyla en çok "İnsanları ümitlendirmeyin!" yorumu var ama burada adam size hayal satmıyor, gönüllü olarak oyun çevirisi yapıyor. Madem o kadar ümitlenmek istemiyorsunuz oyunu doğal olarak İngilizce de oynayabilirsiniz. Oyunları satın alırken çevirmenlere mi sordunuz "biz bunu alıcaz çeviricekseniz" diye de adamın size borcu varmış gibi davranıyorsunuz.

Amacım burada tartışma büyütmek değil belki üslubundan bu şekilde anlaşılabilir, amacım bu adamlara heves bozucu yorumlar yapıp köstek olmak değil destek olunması gerektiğini belirtmek.

Test sürecinin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum ve sizi de tebrik ediyorum çeviri ekibi. İyi çalışmalar.

Alıntıları Göster
    ne zaman çıkar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiny Titan

En az 3 dendiyse kafadan bi 9 ay beklersiniz arkadaşlar benden söylemesi oyun çevirinin ne zaman bir yamasını beklemeye karar versem oyunu en az 8-9 ay geç oynadım benden söylemesi

Alıntıları Göster
    10 Haziran 2016 Saat 13:05 Hala çeviriyi bekliyorum ne zaman gelecek lütfen en kısa zamanda bitsin artık dayanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkbe

10 Haziran 2016 Saat 13:05 Hala çeviriyi bekliyorum ne zaman gelecek lütfen en kısa zamanda bitsin artık dayanamıyorum

Alıntıları Göster
    vay arkadaş sabırsızlıkta master yaptınız hee adam söylüyor işte en geç 30 haziranda bitecek diyor daha ne kadar net konuşabilir üstüne halen gereksiz yorumlar gelmiş (sanki piyasada oyun kalmadı oynayacak) bu kadar bekledik biraz daha bekleriz no sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: knightz

vay arkadaş sabırsızlıkta master yaptınız hee adam söylüyor işte en geç 30 haziranda bitecek diyor daha ne kadar net konuşabilir üstüne halen gereksiz yorumlar gelmiş (sanki piyasada oyun kalmadı oynayacak) bu kadar bekledik biraz daha bekleriz no sıkıntı

Alıntıları Göster
    kesinlikle gereksiz tipleri dikkate almayınız.sabırsızlıka bekliyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

kesinlikle gereksiz tipleri dikkate almayınız.sabırsızlıka bekliyoruz :)

Alıntıları Göster
    30 hazıran diyeli baya oldu tarih daha fazla netleşmiştir. 30 dan once olmazmı
  • geri gömme işi nasıl gidiyor kaptan.son durum nedir.
  • Said hocam test aşamasında ekran görüntüsü paylaşacağım demiştiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabaOruç

Said hocam test aşamasında ekran görüntüsü paylaşacağım demiştiniz.
    Henüz gömme işini bitiremedik. Bitince ekran görüntüsü paylaşacağım.
  • bilgi için teşekkürler.kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxx

bilgi için teşekkürler.kolay gelsin.
    Metinleri gömdük ve oyun içi teste başladık
    ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA

• Ooo ellerinize sağlık yakında yamayi da goruruz artik hakkiniz ödenmez gerçekten sizin sayenizde tüm seriyi türkçe oynama fırsatımız oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Geliyor gönlümün efendisi

• quote:

Hadi bakalım bekleyiş sürüyor .
  • quote:

Elinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarikat kur müridin olalım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.