Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
31
Favori
117.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gömme işi bitmiş kardeşim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Bir haber daha vereyim. Yamanın ilk versiyonuna DLCler dahil olmayacak fakat teknik olarak DLCleri çevirmek mümkün, bu yüzden ana oyunu çıkardıktan sonra The Last Maharaja ve Jack The Ripper DLClerinin de Türkçe yamasını yapacağız.

DLC'lerin dahil olacağını sanıyordum. Hayırlısıyla yama bi çıksın da dlc'ler önemli değil kolay gelsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tiny Titan

En az 3 dendiyse kafadan bi 9 ay beklersiniz arkadaşlar benden söylemesi oyun çevirinin ne zaman bir yamasını beklemeye karar versem oyunu en az 8-9 ay geç oynadım benden söylemesi

Bizi pek tanimadiginiz belli oluyor:)

Bu arada evet teknik olarak mumkun olursa DLCleri de dahil edecegiz.

6 ayla iki tarafında dediği olmamış oldu.
  • Geliyor. Geliyor. Geliyor. The Witcher 3 bittikten sonra epey boşlukta kaldık hocam, bekliyoruz heyecanla:)
  • oyun içi teste geçtiklerine göre çok az kaldı.
  • SAİD HOCAM TEKNİK OLARAK MÜMKÜN OLURSA BÜTÜN DLCLERİ DAHİL EDECEĞİNİZİ SÖYLEMİŞTİNİZ.BU MÜMKÜN OLDUMU ?
  • bugün çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

bugün çıkar mı ?

Var mi böyle bir olasılık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

bugün çıkar mı ?

Var mi böyle bir olasılık

Yok en net tarih said hocanın paylaştığı geri sayımda
  • Hocam test ettiğiniz sürümü beta olarak erken yayınlama şansınız yok mu?
    Eğer öyle bişey olursa iyi olur hem bizde geri bildirim yaparız :D
    Yoksa ne zaman tamamlanır testler tahmini bir süre var mı?
    Kolay gelsin. Şimdiden teşekkürler
  • Yama crackli oyunlarda da sorunsuz çalışır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Saproxy M kullanıcısına yanıt
    Diğer Yamalar gibi olur kanka uyumludur sıkıntı yok :D
  • 2 ay önce indirmeme rağmen hala oynamıyorum oyunu. Sırf yamayı beklediğimden :)
  • Hocam çoğu kişi sordu ama cevap vermediniz herhangi bir update yapmamız gerekiyor mu ?
  • Yama bu zamana kadar hep oyunun son surumu ile uyumlu oldu, yine öyle olacak. İlk sayfalarda söylemişti said usta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dikkat etmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Yama bu zamana kadar hep oyunun son surumu ile uyumlu oldu, yine öyle olacak. İlk sayfalarda söylemişti said usta.

v1.5 mi v1.4 mü bende şuan v1.4 kurulu yeterli olur heralde.
  • Oyunun son sürümü 1.5 o yüzden 1.5 uyumlu olacak. Daha eski sürümlerde çalışabilir de çalışmayabilir de test etmediğim için garantisini veremem. Biz orijinal oyunda test ediyoruz. Korsanın 1.5 sürümü çıktıysa muhtemelen onda da çalışır.

Test için çektiğimiz oyunun Türkçe yamalı ilk bir saatini içeren videoyu da paylaşayım. Aslında kendi aramızda kullanmak için çektik ama sizle paylaşmakta da bir sakınca olacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 15 Haziran 2016; 16:27:48 >

• quote:

Oyunun son sürümü 1.5 o yüzden 1.5 uyumlu olacak. Daha eski sürümlerde çalışabilir de çalışmayabilir de test etmediğim için garantisini veremem. Biz orijinal oyunda test ediyoruz. Korsanın 1.5 sürümü çıktıysa muhtemelen onda da çalışır.

Test için çektiğimiz oyunun Türkçe yamalı ilk bir saatini içeren videoyu da paylaşayım. Aslında kendi aramızda kullanmak için çektik ama sizle paylaşmakta da bir sakınca olacağını düşünmüyorum.

vay be çok iyi ne zaman çıkıyor ?

• emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Son sürüm 1.5, oyun korsansa patch indirmen lazım.

Önceki sürümlerde çalışacağını pek sanmıyorum Revelations yaması için de patch indirmek gerekiyordu.

Edit: Said hocam cevap vermiş yeni fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 15 Haziran 2016; 23:17:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.