Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
31
Favori
117.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu da buraya bırakalım.https://www.youtube.com/watch?v=gfJVoF5ko1Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 12 Mayıs 2016; 20:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Bunu da buraya bırakalım.https://www.youtube.com/watch?v=gfJVoF5ko1Y

Hocam onu izledik de yamanın son durumuyla ilgili bizimle paylaşacağın birşeyler var mı?

• fragmanı izleyip gaza geliyorum girip bitiricem oyunu şimdi :D emeğiniz için bekliyorum :P
  • ne zaman çıkıyor bilgi istiyoruz ?
  • Kolay gelsin.
  • çıkmıyor mu hala ?
  • Yüzdelik dilimin içine kontrol aşaması dahil mi? Yoksa %100 olduktan sonra kontrol mü edilecek?
    Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne durumdayız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarizmatikTR

Hocam ne durumdayız ?

cevap ne zaman gelir bilmiyorum da yoğun bir ay olacak demişti o kadar yoğun ki cevap yazmaya vakti yok sanırım. bu gidişle Temmuz'a kadar da çıkacağını sanmıyorum. Hergün boşuna bakıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _FaTalErroR_ -- 16 Mayıs 2016; 21:34:02 >
  • Soruları hızlıca cevaplayayım.

Çevirinin tamamlanmasına çok az kaldı.

Yüzdelik dilime test dahil değil.

Her zaman olduğu gibi önce metin üstünde kontrol sonra oyun içinde kontrol yapacağız. Test aşamasında burada bolca ekran görüntüsü de paylaşırız.

Bu projenin çok büyük olmasıyla birlikte bu kadar uzun sürmesinin bir başka sebebi de ekipteki arkadaşların aynı zamanda resmi çeviriler yapması. Bunları da zamanı gelince açıklayacağız. Açıklanmış olanları görmek için 23studios.org adresine gidip portfolio bölümünü ziyaret edebilirsiniz. Bu projeyle eş zamanlı olarak Uncharted 4 ve Total War Warhammer resmi çevirilerinde görev alanlar oldu. Bunlar gibi başka resmi projeler de var ama henüz duyurulmadığı için paylaşamıyorum. Duyurulunca zaten onların da çeviri ekibinde bu ekipteki neredeyse herkesin var olduğunu görürsünüz.

Geçtiğimiz aylar boyunca üstünde çalıştığımız ve size ulaştırdığımız tek çeviri bu değil yani, bunun bilinmesini isterim.

• Merakımdan soruyorum resmi çevirelere battlefieldin son çıkacak oyunuda dahilmi.Bu oyunuda sizin çevireceğinizi düşünüyorum.

• Said hocam yamayı merakla beklediğimi belirtmek isterim yama orjinal oyunda herhangi bir sıkıntı çıkartma şansı varmı ? Hesap ban yemez umarım. :)
    Bu arada şu özeldeki mesajlara cevap verebilirsen sevineceğim 26 gün önce yazdığım mesaja bakmamışsınız halen yoğunsunuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 17 Mayıs 2016; 21:37:36 >
  • İleriki zamanlada ac.identy çevirisi yapmayıda düşünüyonuzmu.

• ne oldu bu çeviri işi ya
  • çıksın artık please ?
  • Arkadaşlar Assasin's Creed Syndicate türkçe yama 22 Temmuz 2016 Cuma günü çıkacaktır sabrınız için teşekkürler iyi forumlar !!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffidan264

Arkadaşlar Assasin's Creed Syndicate türkçe yama 22 Temmuz 2016 Cuma günü çıkacaktır sabrınız için teşekkürler iyi forumlar !!!!!!

quote:

Yama kesin çıkış tarihi 28 Haziran 2016 salı günüdür

Eğleniyor musun bari?
  • Adamlar çıkarmak zorunda bile değilken bize resmi Türkçe altyazı kalitesinde bir altyazı sunuyor destek olacağınıza köstek oluyorsunuz takmadığınızı biliyorum Said bey böyle söz sarf edenleri ama biraz motive etmek amacıyla bundan sonraki sözleri söylüyorum siz takmayın ve bildiğinizi okuyun ben sizin kadar bir AC hayranı Türk görmedim cidden sırf bu oyun için İtalya'ya gittiniz oyunun geçtiği yerleri görmek için Facebook profilinizde gördüm vel-hasıl kelam sizsiz(çevirileriniz olmadan) bir AC oyunu tuzsuz yemeğe benzer en azından benim için öyle hatta şöyle söyliyim AC:Brotherhood'taki ''Türk kahvesi'' çevirisini gördüğümde çok mutlu olmuştum ki İngilizce versiyonunu oyunun oynadığımda anlamamıştım fakat sonra TR yama ile oynayınca ne kadar mutlu olduğumu anlatamam bir oyunu kendi ana dilinde (altyazılı olarak) görmek insana haz veriyor çok teşekkür ederim şahsım adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterKing-25 -- 21 Mayıs 2016; 15:52:53 >

• Bu millet salak valla şu işin çeyreğini yapamazlar sonra da buraya gelip laf ederler...

• quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Arkadaşlar Assasin's Creed Syndicate türkçe yama 22 Temmuz 2016 Cuma günü çıkacaktır sabrınız için teşekkürler iyi forumlar !!!!!!

quote:

Yama kesin çıkış tarihi 28 Haziran 2016 salı günüdür

Eğleniyor musun bari?

Eğlence Bir kenarada Hani Şu tarihte yada şu tarihler arası çıkacak diyebilseydiniz harika olurdu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.