Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED SYNDICATE TÜRKÇE YAMA (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
32
Favori
116.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sait dostum baya geç olmaya başladı yani %10 luk kısmı 1 ayda rahat tamamlardınız.Daha sürecekse yüzde 90 ile yayınlayın gitsin
  • Dediğim gibi yavaşlamasının nedeni aynı anda başka resmi ve çok büyük projelerde de çalışıyor olması çevirmen arkadaşların. Onları da resmi duyurusu yapıldıktan sonra buradan paylaşırım, şu an duyurulmadığı için bir şey diyemiyorum.

Bu yamayı da Haziran ayı içinde yayınlamış oluruz, çok bir şey kalmadı.
  • e hani bittiydi ya nasıl iş şimdi bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciceviri

panpa yamayı şuanda 90lık haliyle paketleyip yayınlayın.Zaten biz oyunun ortalarına gelene kadar yama %100 olur.

• Çok boş konuşan insan var. AC 2 den beri bu arkadaşların yamasıyla oyunları bitirdim. Hiçbir zaman tamamlanmamış yarım olarak yama yayınlamadılar. Resmi çeviri kalitesinde iş yapıyorlar. Çeviri %100 bitince yama bittiğini sanan arkadaşlar bunun daha testleri kontrolleri var. İstediğiniz kadar yazın tüm iş bitmeden yayınlamazlar. Şurda hazirana ne kalmış biraz daha bekleyin. 2 ayda ingilizce kursuna giderim diyen arkadaşta bi zahmet gitsin. Öğrensin ingilizceyide hem o kurtulur hemde biz. Bu arada yama için teşekkürler kolay gelsin.
  • ne haziranı ya :( bari haziran'ın 1 falan olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Dediğim gibi yavaşlamasının nedeni aynı anda başka resmi ve çok büyük projelerde de çalışıyor olması çevirmen arkadaşların. Onları da resmi duyurusu yapıldıktan sonra buradan paylaşırım, şu an duyurulmadığı için bir şey diyemiyorum.

Bu yamayı da Haziran ayı içinde yayınlamış oluruz, çok bir şey kalmadı.

temmuzu bulmazsa tebrik edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: ffidan264

Arkadaşlar Assasin's Creed Syndicate türkçe yama 22 Temmuz 2016 Cuma günü çıkacaktır sabrınız için teşekkürler iyi forumlar !!!!!!

quote:

Orijinalden alıntı: ffidan264

Yama kesin çıkış tarihi 28 Haziran 2016 salı günüdür

Eğleniyor musun bari?

Kardeşim amacım eglenmek değil durumun bu kadar traji komik olduğunu yansitmak tabiki bir emek gösteriyosunuz buna saygım sonsuz fakat 2 ay boyunca % 90 ibaresi ile insanları ümitlendirmekte biraz yanlış. bu kadar aya ingilizce kursuna gitsem yamaya gerek kalmaz kendim anlardım işin espirisi bir yana gerçekteb gereğinden uzun süren bana göre başarısız bir projeydi insallah çeviriyi görünce düşüncelerim değişir inşallah eleştrilerime kırılmadın sağlıcakla

• Haziran ayı içerisinde yayınlanacak. İnşallah 29 Haziran değildir.
  • kolay gelsin.
    diğer yorumlara aldırma.
  • Yani bu ekip hiçbir ücret karşılığı almadan yaptı bu işi şu ana kadar.Yani ufak tefek belki yan gelirleri olmuştur.Fakat ben çevirmelerini takip ettiğimden dolayı bu diğerlerine göre baya uzun sürdü.Yoksa bu işi ücretsiz gönüllü olan arkadaşlara "Hadi be bi bitiremedin veya seni mi bekleyeceğiz" tarzında söylemler son derece yanlış.

Yapıp yapmamak onların elinde olduğu için saygı duymak lazım ama dediğim gibi şahsi eleştirim bu yamanın diğerlerinden çok daha uzun sürmesi(metinlerin yüzdesinin fazla olduğunu bildiğim halde).
  • her çeviri işinde olduğu gibi

BOŞ KONUŞANLAR vs SAVUNANLAR

LA bi susunda bekleyin işte.
  • ne zaman çıkıyor acaba ?
  • Tüm ekibe teşekkürler Allah razı olsun şimdiden :)
  • Hocam biten kısma Jack the Ripper da dahil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler düşünsenize tam ramazanın başladığı gün, oruç tutacağımız ilk gün çıkıyor yama... Efsane olmaz mıydı?? Said bey eğer bu yorumu okuyorsanız lütfen azıcık gayret gösterip eğer imkanınız varsa ramazanın başlangıcına yetiştirin. Bu sıcak yaz aylarında oruç tutarken dayanağımız zaman geçireceğimiz oyun bu olsun. Bu arada yaptığınız işi takdir ediyor heyecanla bekliyoruz.
  • Evet Ramazan da oynarız erken çıkarsa güzel olur.Kolay gelsin...
    Sabretmekten başka yapacağımız şey kolaylık dilemek olmalı...
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Said hoca'nın daha önceki mesajlarında çeviriye Jack the Ripper dahil demişti. Eminim dahildir.
  • Öyleyse çok iyi. Eyvallah usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeviri tamamlandı arkadaşlar. Teste geçtik.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.