Şimdi Ara

Assassin's Creed Serisinin En İyi Oyunu Hangisi ve Nedenleri ? :) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
45.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serinin hiçbir oyununa kötü diyemeyiz. haksızlıktır. sana en çok hangisi hitap ediyor diye sorarsanız kesinlikle 1. oyundur. Haşhaşinler her zaman ilgimi çekmiştir. Bir anda kaliteli bir şekilde kendinizi içinde buluyorsunuz. daha ne olsun. hikaye,atmosfer açısından kesinlikle 1. oyun. hepsi harika hepsi güzel. böyle bir oyun oynamadan ölmek kötü olurdu :)
  • PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    Bence Brotherhood serinin en iyi oyunu nedenini bilmiyorum AC2 de harika ama işte öyle yani :D bir de bir arkadaş ac:B nin romada geçmesinden şikayet ediyordu ! Fakat oyunun özelliği buydu . Ezio ne diyordu The liberation of Roma has begun ! yani Roma nın kurtuluş mücadelesi başladı ! özelliği buydu işte kardeşliğimizi orada kurmak !
  • sıralamam

1. Assassin's Creed Brotherhood : haritası ve atmosferi çok iyiydi her adımda tarihe tanıklık eder gibi hissettim ve ilk oynadığım oyunuydu yeri başka
    2. Assassin's Creed II : süperdi zaten hikaye-atmosfer-şehirler
    3. Assassin's Creed Revelations : istanbul bir başka ve ezionun yaşlılığı çok iyiydi

4. Assassin's Creed III: rezalet zaten ayıyı yönetiyoruz oyunda

5. karayip korsanları : yok pardon yani Assassin's Creed black flag : adındaki assassin's creed silinirse güzel oyun çünkü suikastçilikle alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.m.y -- 11 Mayıs 2014; 14:13:33 >

• II>Brotherhood>BlackFlag
  • Ben sadece Black Flag'i oynadım. Sizlerin yanında fazla konuşmam abes kaçar... Ama bakıp bir araştırayım dedim hangi oyunu daha iyi serinin diye ilk baştan bütün oyunları oynamaya karar verdim. Herkese teşekkür verdiği bilgiler için...

Assassin's Creed Serisinin En İyi Oyunu Hangisi ve Nedenleri ? :)

• 2 en güzeliydi en kötüsüde bana göre senaryo olarak Black Flag.Assasins Creed 4 Black Flag olarak değilde Black Flag olarak çıksa daha iyi bir yerde olurdu.
  • Senaryo olarak en iyisi ac2dir. Oynanış ve zevk olarak ise en iyisi black flag. Ama senaryo olarak assassin creed ile alakası yok black flag'ın. Oynanış ve zevk Olarak en kötüsü ise ac1. En kötü senaryo ise ac3.
    Benim sıralamam;
    1. Ac 2
    2. Black flag
    3. Brotherhood = Revelations ( ikisi de eşit bence)
    4. Ac 3
    5. Ac 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gün önce ilk oyunu bitirdim Altair kendini iyi adamış olaya ; ilk oyundaki mekanlarda çok hoşuma gitti...
     Assassin's Creed Serisinin En İyi Oyunu Hangisi ve Nedenleri ? :)
  • AC2 en iyi sonra 3 ama Revelations da güzeldi birinci oyunu oynamadım altyazı yok diye
  • Black flag gemi savaslari esnasinda calan o muzikler hicbir oyunda o kadar heyecanlanmamistim(skyrimde ilk ejderhayla dovusurken haric)

• Seriyi iyice karıştırdım ben zaten Black Flag ile girmiştim seriye sonra İlk oyunu bitirdim saolsun 2. oyunu kitapevi daha getiremedi o yüzden Ac 3 ü bitirdim Ac3 çok farklı kendine bir kasaba kuruyorsun o kısım hoşuma gitti... Zanaatkarlar senin için itemler üretiyor.
    Şimdi 2. oyunu oynayıp Brotherhood ve Revelations'u da çıkarıcam aradan...
  • 2 en iyisi olmasına rağmen sıkıntıdan patladım oyun sırasında

• Assasins's Creed 2 'nin siparişini bugün verdim seri biraz çorba oldu karışık oynayınca ama :) hayırlısı artık...
  • İlk oyunda bölümün ana görevini açabilmek için gerekli sayıda (3-4 kadar) yan görev yapmak gerekiyor, bunlar çoğu zaman ana hikaye ile alakasız ve tekrar tekrar aynı şeyler. (dinleme, takip edip hırpalama, çalma/kapkaç gibi gibi...) Bu sıkıyor, yoksa mekanlar güzel, Masyaftaki ortam, o çağın atmosferi... Tabii suya düşünce ölmek kötü bir durumdu. Gelişim de kişiye bağlı değil, her bölümde bir tık artıyor can ve ekstra skiller öğreniyoruz.

İkincide atmosfer yine harika (floransa, venedik, san gimignano, monterriggioni, toskana bölgesi), rönesans dönemi, tarihi kişilikler, templar-assassin çekişmesi... Bu sefer yüzme biliyoruz. O bölümün baş düşmanını veya düşmanlarını öldürene kadar aradaki yan görevler konunun bir parçası, hikaye akıcı... Ezio nun gelişimi... Karakterin gücünü bireysel olarak arttırabilme, upgrade silahlar zırhlar alabilme...

Bence 2

• blagflag benim için mükemmeldi gemi deniz müzikler
    şu an unity de feci bi şehir var bakalım nasıl olacak
    ama genede ac1 seriye giriş olarak güzeldi

bide anlamdan oynamk çok kötü türkçe desteği şart
    animasyonlarını birleştirip tek clip türkçe alyazılı bi videosu varmı acaba?
  • Şahsen Assasins's Creed I den itibaren Muhteşem devam etti.Ta ki Assasin's Creed 3 e kadar 3 ten sonra oyun özgürlüğe vurdu.İlk 3 oyun hep Kötü Yönetimi Yok etmek ti.Sadece 3 biraz farklıydı orda gerçek bir hikaye anlatılıyordu.(Tabi Gerçekte Assasin Yoktu xD)
    Assasins's Creed 4 te ise Korsan olup kafana göre takılıyordun.Unity'de ise Bugları ve oynanıştaki Bozukluklar nedeniyle Hayal kırıklığı oldu.O Trailere böle oyun gelince çoğu kişi için berbat bir oyun oldu.Ubisoft Şuan Assasin's Creed Victory ile Bu yaptığı hatayı düzeltmeye ve mutsuz
    ettiği oyuncularını tekrar mutlu etmeye çalışıyor.
  • ac unity ve ac rogue listelerinize neden giremedi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni oyunlar çünkü.
  • Assasin's Creed 2 ve Floransa! güzel birliktelik...
  • Ac 1 tabiki.Ezio nun ustunde fazla durdular.Altair isimli Arap bir assasinin maceralari yerine Avrupa nin bagrindaki suikastciyi islemeyi tercih ettiler.
    Ama Altair bence iyi karakterdi.

Connor i begenenlere ise hicbirsey demiyorum.Seriye Connor karakteri ile baslamis nooblardir sadece...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.