Şimdi Ara

Assassin's Creed Serisi | Anket (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Assassin's Creed Serisi | Anket

(En Son Oy Tarihi: 11.4.2020)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

Konuyu hortlatayım

Ankete Assassin's Creed: Unity™ eklerseniz güzel olur.

Eklenmiştir hocam. İlgi ve alakan için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymph()maniac

quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

Konuyu hortlatayım

Ankete Assassin's Creed: Unity™ eklerseniz güzel olur.

Eklenmiştir hocam. İlgi ve alakan için teşekkürler.

Assassin's Creed Rogue var birde.
  • Bu ac nin önceki serileri için özetini yazabilecek olan var mı? Spoiler serbest (Bakın önceki tüm seriler diyorum unity hariç.) spoiler adı altında anlaşılış şekilde ( bir kaç yerde okudum pek bir şey anlamadım çünkü hiç tarih bilmiyorum) kısa bir özetini geçebilecek varsa şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 17 Kasım 2014; 22:32:37 >
  • Kuon kullanıcısına yanıt
    Özet bile yeterince uzun, kısaca özetlenecek bir senaryo değil artık gelinen noktada. Sadece Ezio'nun hikayesi için bile 4 kitap mevcut; Assassin's Creed:The Secret Crusade, Renaissance, Brotherhood, Revelations.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

Bu ac nin önceki serileri için özetini yazabilecek olan var mı? Spoiler serbest (Bakın önceki tüm seriler diyorum unity hariç.) spoiler adı altında anlaşılış şekilde ( bir kaç yerde okudum pek bir şey anlamadım çünkü hiç tarih bilmiyorum) kısa bir özetini geçebilecek varsa şimdiden teşekkürler.

Vallaha hocam araştırın okuyun. Çok uzun zaten. AC III'ten sonrasının hikayeye pek katkısı yok. Ondan sonrasını okumasanda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Özet bile yeterince uzun, kısaca özetlenecek bir senaryo değil artık gelinen noktada. Sadece Ezio'nun hikayesi için bile 4 kitap mevcut; Assassin's Creed:The Secret Crusade, Renaissance, Brotherhood, Revelations.

Hocam bari hikayeyi anlatan bi link falan atın okuyayım. Yani bi kaç yerde okudum ama bu tarih konuları hep kafamı karıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

quote:

Bu ac nin önceki serileri için özetini yazabilecek olan var mı? Spoiler serbest (Bakın önceki tüm seriler diyorum unity hariç.) spoiler adı altında anlaşılış şekilde ( bir kaç yerde okudum pek bir şey anlamadım çünkü hiç tarih bilmiyorum) kısa bir özetini geçebilecek varsa şimdiden teşekkürler.

Vallaha hocam araştırın okuyun. Çok uzun zaten. AC III'ten sonrasının hikayeye pek katkısı yok. Ondan sonrasını okumasanda olur.

O halde size ilk oyundan spoiler adı altında anladığım kadarı ile anlatayım bakalım konun başını anlamış mıyım.

Şimdi ilk oyunda biz bir barmeniz ve kaçırılıyoruz hiçbir şeyden haberimiz yok amaç haçlıseferlerindeki atalarımıza ulaşmamız tabi bunu biz istemiyoruz bunu isteyen bu makineyi yapan bi şirket neyse makinaya bağlanıyoruz falan sonra altair denilen bi suiskatçıyı öldürüyoruz ve oyunun geri kalanını bu altairin gözünden oynuyoruz? Sonra altair olarak o zamanın (1700 ler) kurallarından bazılarını ihlal ettiğimizden rübbemizin düştüğünü falan görüyoruz sonra bu altair gücünü kazanmak için bu apple dedikleri artık makina mı her neyse onun peşinde olanların peşine düşer ve sonunda bu apple i birinin alıp kullandığını ve dünyayı yok etmek için kullanacağını öğrenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 17 Kasım 2014; 22:51:40 >

• quote:

quote:

quote:

O halde size ilk oyundan spoiler adı altında anladığım kadarı ile anlatayım bakalım konun başını anlamış mıyım.

Şimdi ilk oyunda biz bir barmeniz ve kaçırılıyoruz hiçbir şeyden haberimiz yok amaç haçlıseferlerindeki atalarımıza ulaşmamız tabi bunu biz istemiyoruz bunu isteyen bu makineyi yapan bi şirket neyse makinaya bağlanıyoruz falan sonra altair denilen bi suiskatçıyı öldürüyoruz ve oyunun geri kalanını bu altairin gözünden oynuyoruz? Sonra altair olarak o zamanın (1700 ler) kurallarından bazılarını ihlal ettiğimizden rübbemizin düştüğünü falan görüyoruz sonra bu altair gücünü kazanmak için bu apple dedikleri artık makina mı her neyse onun peşinde olanların peşine düşer ve sonunda bu apple i birinin alıp kullandığını ve dünyayı yok etmek için kullanacağını öğrenir?

Bir hikaye ancak bu kadar anlanamazdı...

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

quote:

quote:

quote:

Bir hikaye ancak bu kadar anlanamazdı...

: ) Biraz aydınlatsan.

Bu arada ben
    m hikaye de iyi gibi oyun mu yapsam.

• 3. oyunu ve son çıkan oyunu oynamadım,
    o yüzden AC2 ve AC Black Flag benim favorilerim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.