Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serinin 3 oyununu da çok beğenerek oynadım. Merakla beklediğim oyunlar arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler yeni oyundaki gizim ile ilgili iyi bir yazı buldum bakın sizde

http://www.beyazgazete.com/talha-turhal-assassin-s-creed-revelations-i-desifre-ediyoruz-yazi-y12016.html

üste bakın biraz hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

Facebook'a düşen daha sonra çekilen videodaki rakamlar tarih belirtiyormuş;

http://www.beyazgazete.com/talha-turhal-assassin-s-creed-revelations-i-desifre-ediyoruz-yazi-y12016.html

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

YİNE OYUNDA 6 TANE MEZAR BULUNACAK BUNLAR YEREBATAN SARNICINDA,KIZ KULESİNDE,GALATA KULESİNDE,TOPKAPI SARAYINDA, TOPKAPI SURLARINDA VE HALİÇTE BULUNAN ANAHTARLARI ALINCA

FATİHİN İSTANBULU FETHİNDE ÜSTÜNDEKİ ZIRHINI ALACAĞIZ

Assassin's Creed: Revelations™

NASIL ????

Hacım hemde fıstık gibi olur bu fikir.
  • Tüm görevleri yapmış biri varsa save dosyasını atabilirse sevinirim ?
  • Beyler böyle mesajları Assassin's Creed III'ün konusuna değilde ac brotherhood'un konusuna atarsanız daha iyi olur. Bu konu daha çok teoriler, yeni oyundan ipuçları için açılmış bir konu.

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Tüm görevleri yapmış biri varsa save dosyasını atabilirse sevinirim ?

Bu arada 1 mayıs oldu hani açıklama

Bi arkadaşda açıklama 1 Mayısda oluyor diye oyun Rusyada geçebilir demişti
  • Yeni oyunun İstanbul'da geçebilecek olması büyük heyecan uyandırıyor. Deli manyak olur. :D Ama resmi bilgi görmeden ihtimal vermem. Pek olası gelmiyor bana. Bir kere İstanbul bildiğim kadarıyla orta çağın en büyük şehirlerinden biri. Brotherhood'daki Roma'dan da büyük diye biliyorum yanlışsa düzeltin. Nasıl ayarlayacaklar oyunda bunu. Ayrıca Haşhaşinlerle bir ilişkisi yok İstanbul'un. İlk oyundaki Masyaf ve 2. oyundaki İtalya tarihsel olarak Haşhaşinlerin bulunduğu yerlerdi.

Bir de yeni karakter olur bence. Altair'den bir oyun daha çıkmaz, herşeyi çözdü herşeyi buldu adam daha ne yapsın.

Uzakdoğuda bir oyun bekliyorum. Ama tabi oyunun geçeceği şehirlerin mimarisinin de oyuna uyması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

YİNE OYUNDA 6 TANE MEZAR BULUNACAK BUNLAR YEREBATAN SARNICINDA,KIZ KULESİNDE,GALATA KULESİNDE,TOPKAPI SARAYINDA, TOPKAPI SURLARINDA VE HALİÇTE BULUNAN ANAHTARLARI ALINCA

FATİHİN İSTANBULU FETHİNDE ÜSTÜNDEKİ ZIRHINI ALACAĞIZ

NASIL ????

Öyle birşey olsa serinin en iyi oyunu olurdu bence , bunu bir türk olarak değil nesnel olarak söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 1 Mayıs 2011; 15:26:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Bu arada Brotherhood'da Courtesans Guild'i de tamamladım,ödül olarak Maria's Dagger verdi .Thiefs Guildin ödülü La Volpe's Bite ve Mercenaries Guildin ödülü Bartolomeo's Axe pek güzel tasarlanmış olmasalarda Maria's Dagger için uğraşmaya değermiş

Assassin's Guild'i yapmadın galiba, Sword of Altair'i veriyor

Sword of Altair'i yazmaya gerek yok,düz kılıç.Hiç özenmemişler

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Saçma sapan mesajlar atmayın alakasız konulara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 1 Mayıs 2011; 16:38:35 >
  • Reveal %40 olmuş durumda, bakalım %100 olunca nasıl birşey açığa çıkacak. Arkadaşlar sizde twitter ya da facebook'ta paylaşarak yardım edebilirsiniz.

http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Reveal %40 olmuş durumda, bakalım %100 olunca nasıl birşey açığa çıkacak. Arkadaşlar sizde twitter ya da facebook'ta paylaşarak yardım edebilirsiniz.

Facebook kullanmadığımdan soruyorum;sayaç kaç oldu acaba hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Reveal %40 olmuş durumda, bakalım %100 olunca nasıl birşey açığa çıkacak. Arkadaşlar sizde twitter ya da facebook'ta paylaşarak yardım edebilirsiniz.

Facebook kullanmadığımdan soruyorum;sayaç kaç oldu acaba hocam?

%40
  • Kişi sayısı olarak sormuştum

• quote:

Kişi sayısı olarak sormuştum

Kişi sayısı olarak gözükmüyor, sadece yüzde olarak.
  • %100 için 25 bin kişi yada 50 bin kişi gerekiyor, Ubi forumlarında 1-2 kişi konuşuyordu bu konu hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

%100 için 25 bin kişi yada 50 bin kişi gerekiyor, Ubi forumlarında 1-2 kişi konuşuyordu bu konu hakkında.

quote:

Daha şimdiden yaklaşık 1.6 milyon beğeneni olan Assassin's Creed sayfası için, daha kaç kişiye ihtiyaç duyduklarını ve tabi ki de ilk teaser'ı merakla bekliyoruz.

Böyle bir yazı dolaşıyor internette de o yüzden merak ettim.Bana da uçuk gelmişti bu rakam.
  • Bencede uçuk, birde Ubisoft açıklaması için 13 Mayıs diyorlar Bekle bekle nereye kadar ya
  • bence Altair'in oğlunu oynayalım.Oyunun son sahnesinde de Ezio doğsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

bence Altair'in oğlunu oynayalım.Oyunun son sahnesinde de Ezio doğsun

ezio'nun babasını atladın
  • Yeni reval yayınlandı.

• Bu videolardan anlaması zor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.