Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar da Teaser ola,beri gele.Bende yapardım bunları,koyun şöyle adam gibi bi gameplay
  • Kola dikkat;

Assassin's Creed: Revelations™

• Yeni haberim oldu. OFFFFFFFFFFFFFFFFFF
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Kola dikkat;

Hedef şaşırtmaca gibi.Hem yeni karakter diyorlar,hem Altair'e dem vuruyorlar...
  • @ANDREI

İkinci bir teorim daha var.Oda solda kalenin altındaki sular dalgalanmış şekilde, Hz.Musa'nın denizi yarmasıyla ilgili olabilir.Oyunu Yahudiliğe çekebilirler açıkcası.
  • Bu oyunu bekledigim kadar hiç bi oyunu beklemedim nerde oynuycaz aklımda durmadan
  •  Assassin's Creed: Revelations™

Yeni teori;

Apple of Eden Templer'ların eline geçti ve onun üzerinde araştırmalara başladılar, bizim ellerinden kaçmamız ve 2. Apple of eden (yada adı ne olursa )onu bulmamız gerek... o parçadaki resimdeki parça oluyor...
  • beyler brotherhood'da bunları göreniniz oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

Yeni teori;

Apple of Eden Templer'ların eline geçti ve onun üzerinde araştırmalara başladılar, bizim ellerinden kaçmamız ve 2. Apple of eden (yada adı ne olursa )onu bulmamız gerek... o parçadaki resimdeki parça oluyor...

Desmond tarafında öyle olabilir.Ben asıl Desmond animus'a girince geçmişte nereye gidicek onu merak ediyorum
  • İkinci deşifre geldi beyler abanın

http://www.beyazgazete.com/talha-turhal-assassin-s-creed-revelations-i-desifre-ediyoruz-2-yazi-y12040.html

Deşifrede gözüme çarpan bir düzeltme var.Halife yazıda

Bir diğer resim ise yamaçta duran bir kaleyi ve sol elini kaldırmış (not: Altair'de sağ elde hidden blade var) ve gizli bıçağını çekmiş kaleye doğru bakan bir şahıs gözüküyor. Assassin's Creed 2'de Altair'in codex'i sayesinde iki tane bıçağımız oluyordu. Öyleyse Altair'in ciddi anlamda codex'lerle uğraşmaya başladığı bir dönemi konu edinen bir oyun bekliyor bizi.

yazmış fakat Altair'in hidden blade'ide sol elindedir.Kafanız karışmasın yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 2 Mayıs 2011; 21:37:23 >
  • S image

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Mayıs 2011; 21:43:30 >
  • quote:

quote:

Yeni teori;

Desmond tarafında öyle olabilir.Ben asıl Desmond animus'a girince geçmişte nereye gidicek onu merak ediyorum

2. Apple of eden (yada adı ne olursa )onu bulmamız gerek

Animus ta bu kısmı gerçekleştiricez. Diğer oyunlarda olduğu gibi onu saklayan desmon'un bir başka atasıdır muhtemelen 11 ile 16. yy'lar arasında geçiceğine göre bu zaman diliminde gerçekleşen önemli olayları irdelememiz gerekiyor. Halife'nin yazdığı gibi kıbrıs, atina,istanbul, şam, beyrut, kahire şehirleri arasında gidip geliyorum bunlardan biri olur. BU oyunda kesinlik le osmanlı devleti olucak diye tahmin ediyorum. Yapımcılar ne kadar bu devleti soyutlamaya çalışırlarsa çalışsınlar bu dönemler arasında tarih sahnesinin her satırında osmanlının parmağı olmuştu...
  • @saşha

altair'in sol elindedir hidden blade

• quote:

quote:

quote:

Yeni teori;

2. Apple of eden (yada adı ne olursa )onu bulmamız gerek

Animus ta bu kısmı gerçekleştiricez. Diğer oyunlarda olduğu gibi onu saklayan desmon'un bir başka atasıdır muhtemelen

İşte bunu Desmond'ın tarafında gerçekleştirmiş oluyoruz.Animus'a girip yerini buluyorlar sadece asıl araştırma 2012'de geçiyor Hani yazımın altına yineleme yapmışsında dediğimi yanlış anlamış olabilirsin diye yazdım.
  • Teasera bakılırsa oyun Kıbrıs , Girit adası vs yani doğu roma da geçecek gibi gözüküyor.
  • Ben de tam osmanlı deşifre şeyini konuya bi yazıyım da cıkıyım diye girmiştim. Yarın elbet ben de bişeyler eklerim,malum okul var şimdilik yeter bu kadar umarım oyun anadoluda geçer [sm=evillol.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 3 Mayıs 2011; 0:15:09 >
  • Bu arada Brotherhood'da "Sequence 4 - Guardian of Forli" bölümünde %100 Sync için Kill Streak yapılması gerekiyor.En az 10 kere baştan oynadım,bırak 5'i 10 kişiyi öldürüyorum arka arkaya,kabul etmiyor.Ne biçim iş anlamadım,eksik birşey mi yapıyorum %100 yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Bu arada Brotherhood'da "Sequence 4 - Guardian of Forli" bölümünde %100 Sync için Kill Streak yapılması gerekiyor.En az 10 kere baştan oynadım,bırak 5'i 10 kişiyi öldürüyorum arka arkaya,kabul etmiyor.Ne biçim iş anlamadım,eksik birşey mi yapıyorum %100 yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun kalırım

Kill streak olayını biliyorsunuzdur birini herhangi bir combo ile öldürüp ardından hemen parlayan kişinin olduğu yön tuşuna basıp tek vuruşta öldürmek ardından diğerini ardından diğer parlayan kişiyi, doğru yapılınca oluyor ben bu şekilde %100 yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Bu arada Brotherhood'da "Sequence 4 - Guardian of Forli" bölümünde %100 Sync için Kill Streak yapılması gerekiyor.En az 10 kere baştan oynadım,bırak 5'i 10 kişiyi öldürüyorum arka arkaya,kabul etmiyor.Ne biçim iş anlamadım,eksik birşey mi yapıyorum %100 yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun kalırım

Kill streak olayını biliyorsunuzdur birini herhangi bir combo ile öldürüp ardından hemen parlayan kişinin olduğu yön tuşuna basıp tek vuruşta öldürmek ardından diğerini ardından diğer parlayan kişiyi, doğru yapılınca oluyor ben bu şekilde %100 yaptım.

80 saat oynamışım toplamda,bilmezsem artık döverler adamı hocamMercenaries Guild görevlerini tamamlamak adına sokakta defalarca yaptığım olayı görevde yapınca olmuyor.Bug oluştu sanırım bu kısımda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT
    quote:

80 saat oynamışım toplamda,bilmezsem artık döverler adamı hocamMercenaries Guild görevlerini tamamlamak adına sokakta defalarca yaptığım olayı görevde yapınca olmuyor.Bug oluştu sanırım bu kısımda

Bug olma ihtimalide var, benide sinir eden bir durum var çözemedim, zırh değiştiremiyorum son güncellemede yüklü ama.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.