Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereksiz yere kasıntı yaşayanlar birde bunu denesinler
     Assassin's Creed: Revelations™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 24 Kasım 2011; 22:50:59 >
  • Oyunda Ezan Okunuyor Gerçekten Süper.Tek sorun Türkçe dublaj çıkmaması çok yazık oldu :(
  • Bari Türkçe altyazı olsaydı ya. Dublaj tamam da, altyazı çok zor bir şey değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Bari Türkçe altyazı olsaydı ya. Dublaj tamam da, altyazı çok zor bir şey değildi.

Aynen alt yazı çok zor bi şey değildi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

quote:

Bari Türkçe altyazı olsaydı ya. Dublaj tamam da, altyazı çok zor bir şey değildi.

Aynen alt yazı çok zor bi şey değildi....

Adamlar satış rakamına göre iş yapıyor malesef
  • Romada geçen oyuna italyanca dublaj koyuyorlarda Burda Atalarımızın miras bıraktıgı şehir üzerinden hertürlü primi kazanıyorlarda bir Dublaj yapmak çokmu zordu.Kesinlikle kınıyorum Ubiyi.
  • Save dosyaları nerde oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Save dosyaları nerde oyunun?

x/program files / ubisoft/ orbit / 40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 24 Kasım 2011; 23:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

o değil de optimize çok iyi bende. E2180, 9600GT var 1920x1080 - mediumda oynuyorum düşünün yani.

bi tek desmond'un olduğu yerler kasıyor, diğer yerlerde 0 kasma.

intel core2 quad cpu q8200 2,33ghz 3gb ram nvidia geforce 9400 gt nasıl çalıştırır bi fikriniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditore_

quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditore_

Ayarları ne kadar kısarsam kısayım oyun 30 FPS'yi bile aşmıyor.Önceki oyunlarda hiç böyle değildi.Çoğu yerde 15-20 FPS olduğu bile oluyor.ATI olduğundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama benim yaşadığımı yaşayan veya çözümünü bilen yazarsa çok makbule geçer.

Aynı sıkıntı bende de mevcut.Kartım da ATI değil GTX260.Bazı arkadaşlar optimizasyonu överken bazıları kötü diyor ki ben de kötü diyenler arasındayım.Bi sorun var sanki,çünkü ayarları Max da yapsam Min de yapsam FPS değişmiyor.

Sorunu çözdüm şu an FULL ayar 80-90 FPS alıyorum.Optimize gerçekten önceki oyunlara göre çok iyi.Çözüm ise Driverları güncellemek ve en önemlisi Driver'ı kurduğun yerin doğru olduğundan emin olmak.Oyuna gelirsek oyun gerçekten harika.Bu senenin en iyi oyunlarından biri diyebilirim.Önceki oyunlara göre baya gelişme var.

Driver'ı kurduğun yerin doğru olduğundan emin olmak

Bu ne demek ben alamadım???
  • MetpoForget;

Hocam bırak dublajı altyazı yapmaya tenezzül etmemişler.
    Tamamen İstanbulda geçen bir oyun yapıyorsun ama orada yaşayan halkın harbi dilini altyazı yapmıyorsun. Türkiyede satış beklemeseler bile, utanır da yapar insan.
    En azından altyazı olsaydı eminim Türkiyede daha fazla satardı. İngilizce bilmeyen adam, anlamayacağı oyunda gidip de para verir mi?
  • Oyun çok etkileyici olmuş. Senaryo umarım kısa değildir.
  • quote:

MetpoForget;

Hocam bırak dublajı altyazı yapmaya tenezzül etmemişler.
    Tamamen İstanbulda geçen bir oyun yapıyorsun ama orada yaşayan halkın harbi dilini altyazı yapmıyorsun. Türkiyede satış beklemeseler bile, utanır da yapar insan.
    En azından altyazı olsaydı eminim Türkiyede daha fazla satardı. İngilizce bilmeyen adam, anlamayacağı oyunda gidip de para verir mi?

ve oyunun altyazı dosyaları flnda açılmıyor malesef bizimkiler yapmak isteseler dahi :S
  • carter7415;

Oynarız hocam, her zamanki gibi İngilizce oynarız ne yapalım.
  • Skyrim'in optimizasyonu bu oyundan kat ve kat daha iyi bence. Skyrim'de minimum 60 fps alırken ACR'de 30'u geçemiyorum maalesef.
  • Arkadaşlar oyun xp'de çalışıyor dimi ?
    Malum yerlerden edindim oyunu yükledim küreği yaptım, orbit dosyasınıda kopyaladım fakat oyuna girerken direk .exe hatası veriyor neden olabilir ?
  • Arkadaşlar galatanın en tepesinden istanbula bir bakış ve galatanın görünümü...

Valla oyunu oynuyorum ama oyun bitecek diye 1-2 görev bitirip çıkıyorum hemen...Biraz para birikse de şehrin hazinelerini gösteren bayrak tüy gibi gösteren haritaları alıp onları toplasam çok iyi olacak yoksa oyun bitecek böyle bu hızla gidersem...
  • Arkadşalar oyundan bi video çekicem ama ezan sesini duyamadım ezan okunsun öyle bir video çekicem ve tabi birde görev yapıp şöyle 8-9 dk. bi video...
  • Bu sesler neden bu derece sorunlu yahu:?
  • arkadaslar at arabasi muhabbeti olan yeri nasil gectiniz bilgi vercek olan var mi :D delirtti beni
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.