Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations™ (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
14
Favori
402.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SKIDROW için ; Ubisoft Game Launcher Çalışmayı Durdurdu Hatası Alanlar

Klasördeki bütün dosyaları Assassin's Creed Revelations klasörüne kopyala yapıştır yapın sonda bütün hepsini seçerek sağ tıklayın ve salt okunur karesini boş bırakın ve bunu tüm klasörler için uygula komutu verin daha sonra oyunu ACRSP ' den sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditore_

Ayarları ne kadar kısarsam kısayım oyun 30 FPS'yi bile aşmıyor.Önceki oyunlarda hiç böyle değildi.Çoğu yerde 15-20 FPS olduğu bile oluyor.ATI olduğundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama benim yaşadığımı yaşayan veya çözümünü bilen yazarsa çok makbule geçer.

Aynı sıkıntı bende de mevcut.Kartım da ATI değil GTX260.Bazı arkadaşlar optimizasyonu överken bazıları kötü diyor ki ben de kötü diyenler arasındayım.Bi sorun var sanki,çünkü ayarları Max da yapsam Min de yapsam FPS değişmiyor.

Sorunu çözdüm şu an FULL ayar 80-90 FPS alıyorum.Optimize gerçekten önceki oyunlara göre çok iyi.Çözüm ise Driverları güncellemek ve en önemlisi Driver'ı kurduğun yerin doğru olduğundan emin olmak.Oyuna gelirsek oyun gerçekten harika.Bu senenin en iyi oyunlarından biri diyebilirim.Önceki oyunlara göre baya gelişme var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Ati de sorun yaşan var mı?150 fps den anlık 30 fps ye kadar düşebiliyor patch yada driver beklemek şart oldu

ATI'de sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Assassin's Creed: Revelations™

ezio namaza giderken

Kıyafeti değiştirmişsin hemen.Orijinali hoşuma gidiyor benim.Oyun sonuna kadar değiştirmem

Evet değiştiriyorum sürekli öyle daha güzel Tabi orijinal daha bir güzel o ayrı
  • HD5870 var bende ayar en düşük en yüksek farketmiyor 150 200 fps den direk 30 fps ye düşüyor.Driver 11.11a yüklü en son çıkan oydu.
  • Vay arkadaş oyun çıkmış. Şu figürle beraber gelecek olan pakette durum nedir? Orjinal almayı düşünüyordum o figür yüzünden ama ses seda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_alpha

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jr_alpha

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sapikcan

aslında spoiler falan diil konuyla bi alakası yok ama ne olur ne olmaz alam laf yemiyem

daha oynamak nasip olmadı ama izlediğim videolarda o çocuğu diye bağıranları bile duydum

Onu duymadım henüz fakat "P.çler" diye bağıran teyzeyi gördüm

Ayasofya'dan gece manzarası:

Assassin's Creed: Revelations™

ekran kararıyor dış sesler gelio ama efektler gelmiyor görev yöneticisinden çıkıyorum oyundan varmı bi bilgin dostum?_

Muhtemelen kullandığın Cr**k hatalı.Sistem yetersizliği ya da ısınma gibi bir durum var mı?Ekran kartını güncellemende de fayda var.

crack herkesin kullandığı crack skidrowdan başka crack varmı bilmiyorum ekran kartı son driver yüklü şimdi bide beta çıkmış onla denicem ama pcden kaynaklı olduğunu zannetmiyorum.
    oynuyorum normal şekilde 10 dk sonra felan ekran kararıyor herhangi bi kitlenme felan hiç bişey yok.

overclok stabil olmayınca yapıyo sen de stabil mi
  • Ati kartımla hiç bir sıkıntı olmadan stabil aa açık değilken full ayarlarda 30 fps alıyorum
    HD3870
  • hocam bide crack yapmadan calıştır bende açıldı oyun cracksiz.nası işse artık driver1,bu 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

HD5870 var bende ayar en düşük en yüksek farketmiyor 150 200 fps den direk 30 fps ye düşüyor.Driver 11.11a yüklü en son çıkan oydu.

aynen gtx480 var bendede 90 100 fps'den 30'a düşüyor sinirleniyorum
  • Assassins.Creed.Revelations-SKIDROW

bunu indirince üstüne birşey kurmaya gerek yok değil mi ?Birde 7.89 gb çok iyi olmuş o neydi öyle ya arkham city 16 gb la noire 14 rage 13 falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

bunu indirince üstüne birşey kurmaya gerek yok değil mi ?Birde 7.89 gb çok iyi olmuş o neydi öyle ya arkham city 16 gb la noire 14 rage 13 falan.

Gerek yok,herşey içinde
    Alıntıda sildiğim kısmı mesajından silersen,problem yaşamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 24 Kasım 2011; 22:06:29 >
  • Herkes korsancı.
  • Hele şükür yaptım. Benim gibi oyunu tepki vermeyen arkadaşlar; oyunu kaldırın komple. Program files'taki ubisoft klasörünü komple silin. Sonra C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher klasörünü de komple silin. Sonra oyunu tekrar yükleyin, ilaçın kutusundaki tüm dosyaları direk malum yere yapıştırın. Sonra Assassin's creed revelations klasörüne sağ tıklayıp salt okunur tikini kaldırın tamam diyin. Sonra ACRSP.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
  • Arkadaş 2011 İstanbulunda bu kadar çok yabancı dil bilen insan yok yav. Bir süre sonra sıkıldım şehirden Türkçe kelime duymak çok nadir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

Herkes korsancı.

Evet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Ayarları ne kadar kısarsam kısayım oyun 30 FPS'yi bile aşmıyor.Önceki oyunlarda hiç böyle değildi.Çoğu yerde 15-20 FPS olduğu bile oluyor.ATI olduğundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama benim yaşadığımı yaşayan veya çözümünü bilen yazarsa çok makbule geçer.

Aynı sıkıntı bende de mevcut.Kartım da ATI değil GTX260.Bazı arkadaşlar optimizasyonu överken bazıları kötü diyor ki ben de kötü diyenler arasındayım.Bi sorun var sanki,çünkü ayarları Max da yapsam Min de yapsam FPS değişmiyor.

Sorunu çözdüm şu an FULL ayar 80-90 FPS alıyorum.Optimize gerçekten önceki oyunlara göre çok iyi.Çözüm ise Driverları güncellemek ve en önemlisi Driver'ı kurduğun yerin doğru olduğundan emin olmak.Oyuna gelirsek oyun gerçekten harika.Bu senenin en iyi oyunlarından biri diyebilirim.Önceki oyunlara göre baya gelişme var.

Driverı doğru yere yüklemekten kastın nedir hocam? Bende de seninkiyle aynı problem var FPS 30 u geçmiyor. Çözüm nedir tam olarak?
  • foruma acilen oyun kurulum ve ayarlar seklinde bolum acilmali..yeni cikan her oyunda sikintilarin daha fazla oldugu bi gercek.yoneticiler nerdesiniz
    ben goreve talibim
  • o değil de optimize çok iyi bende. E2180, 9600GT var 1920x1080 - mediumda oynuyorum düşünün yani.

bi tek desmond'un olduğu yerler kasıyor, diğer yerlerde 0 kasma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 24 Kasım 2011; 22:31:13 >
  • Size önerim Ishak Pasha armorunu direk açın İstanbul'a geldiğiniz gibi. Yapmanız gereken bir kitap dükkanından Ishak Pasha Memoir Pages haritasını almak ve haritadaki 10 Ishak Pasha kağıdını bulmak. Sonra Ayasofya'ya girip bulmacalar sonrası zırhı alıyorsunuz. En güçlü zırh galiba.
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.