Şimdi Ara

Assassin's Creed IV Black Flag Special Edition aldım (Soru&Cevap)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirttiğim gibi bugün assassin's creed 4 aldım. special edition yani özel ada,kostüm,kılıç ve silah geliyor. kutu içeriği olarak özel eşyaların kodu,kullanım kılavuzu,hayatta kalma rehberi ve 3 diskli oyun çıktı. şu anda yükleniyor fakat bir yerde hata verdi 2 kere yeniden deneye tıkladım ve yüklemeye devam ediyor orjinal oyunda hiç bir sorun çıkmaz diye aldım ve bir an korktum gerçi sonuç olarak her türlü sorunuzu cevaplayacağım bu başlık altında. sorularınızı bekliyorum... not: oyun 22 gb gibi bir yer istiyor

• Sizdeki versionda bayan karakter ile oynanılan bir bölüm varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Sizdeki versionda bayan karakter ile oynanılan bir bölüm varmı ?

evet multiplayer bölümünde bayan karakter ile oynayabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yo_Sun -- 24 Kasım 2013; 19:30:36 >
  • Aveline DLC pc de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Aveline DLC pc de var.

paketin üzerinde özel versiyon yazıyor ayrıca dlc var fakat sizde kod varmı? gerçi ilk hafta fln alan herkes özel versiyonu satın almış oluyo eğer siz de aldıysanız benimle aynı durumdasınız
  • ss atabilirmisin figür falan varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: General00

ss atabilirmisin figür falan varsa

ne yazık ki pc için aldım yani figürlü verisyonu yok. fakat google da ararsanız edward ın 46 cm lik bir figürü olacaktı.

not: foto için link http://www.lazygamer.net/general-news/whats-in-the-aciv-limited-edition-box/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

quote:

Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim

rica ederim
  • Kardeşim aynı oyunu bende aldımda özel karakteri nasıl açabilirim bi el atar msın :) teşekkür ederim
  • Gold edition'dan farklı olarak neler var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandsomeOwl

Kardeşim aynı oyunu bende aldımda özel karakteri nasıl açabilirim bi el atar msın :) teşekkür ederim

oyun içinden kodu yazdım, aktive edilmiştir dedi fakat ilave içeriklerin hiçbiri gelmedi. uplay den aktifleştirmeye çalışınca da kod kullanıldı yazıyor. bence siz uplay den acticate code bölümğnden yapın, yoksa benim gibi mağdur olursunuz
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    sanırım bende mağdurum ancak bunun kesinlikle bir çözümü vardır bilmiyoruzdur
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    ben de special edition aldım, kodumu falan yazdım şuan oynuyorum, sende olduğu gibi bende de fazladan dlc kodu var, onu nereye yazmam gerekiyor, yine oyunun kendisini aktifleştirdiğim gibi uplay'a mi yazmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaLoNeDarK141

ben de special edition aldım, kodumu falan yazdım şuan oynuyorum, sende olduğu gibi bende de fazladan dlc kodu var, onu nereye yazmam gerekiyor, yine oyunun kendisini aktifleştirdiğim gibi uplay'a mi yazmalıyım?

evet.
  • quote:

quote:

evet.

teşekkür ederim
  • xaLoNeDarK141 X kullanıcısına yanıt
    merhaba az önce freedom cry'ı indirdim ve kurdum, freedom cry'ın içinde crack dosyası var, bu crack'ı yaparsam oyunumun orijinalliği bozulur mu?
  • quote:

merhaba az önce freedom cry'ı indirdim ve kurdum, freedom cry'ın içinde crack dosyası var, bu crack'ı yaparsam oyunumun orijinalliği bozulur mu?

sanırım bozulur fakat dlc paketlerini daha almadığım için bilgim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.