Şimdi Ara

Assassin's Creed Black Flag Resynced {PC ANA KONU} {Çıktı/2026} (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
11
Favori
15.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...10...18192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orijinal oyunu defalarca kez bitiren biri olarak;

+Yeni yan görevler ve bazı ufak açık dünya sekansları güzel olmuş.
    +Grafiklere diyecek laf yok Ubisoft’un en iyi (belki de tek iyi) yaptığı şey grafik ve optimizasyon.
    +Hikaye gidişatında ufak ama olumlu değişiklikler var ana görevlerin yeri değişmiş sanki. Bazı görevleri hatırladığımdan daha erken yaptım.

-Bu dövüş sistemini açıkçası ben pek de beğenmedim. Originsle başlayan bu yeni sistem, bilmiyorum o oyunlarda yeni hissettiriyordu ama Black Flag de açıkçası bu yapıyı beğenmedim çünkü orijinal oyunda seçtiğimiz her silahla Counter yapabiliyorduk. AC 3 ile getirmişlerdi bunu Black Flag’de de çok güzeldi. Mesela kılıçla counter başlatıp Rope dart ile, halatlı kanca ile, hidden blade ile, tabanca ile işte hangi silah seçiliyse onunla çeşitli Counter hareketleri yapabiliyorduk baya da genişti yelpaze yani. (AC 3’de ok ve yay da vardı)
    -Düşmanların silahlarını neden kullanamıyoruz? Orijinal oyunda öldürdüğüm adamın tüfeğini alıp mermisi bitene kadar harcıyordum bunda o da yok
    -Orijinaline sadık olması iyidir tabi ama oyundaki easter eggleri bile aynen korumuşsunuz be arkadaş bari biraz detaylandırın ne bileyim bir kaç şey ekleyin dövüş sistemini baştan aşağı yenilemeyi biliyorsunuz ama.
    -Ufak tefek bug ve glitchler var efendiler tenezzül edip patch yayınlarlarsa düzeltilmeyecek şeyler değil.

Bu Ubisoft’un şimdiki hali 2013 yılında Black Flag gibi bir oyun yapamazdı. Zaten o kadar üşengeç ve beceriksiz bir hale geldiler ki efsane olan Ezio üçlemesini değil Black Flag’i yenilediler çünkü Black Flag sadece grafiklerini cilalayıp oyuncuların önüne koysan bile her türlü tutacak bir oyun. Açık dünyası baya baya dolu 2. Oyunun böyle değildi 2026 yılında sadece AC2’nin grafiklerini geliştirip 3-5 yenilik eklersen o oyun tutmaz millet saatlerini gömeceği bomboş açık dünya aktivitesi istiyor. Adamlar sırf içini doldurmaya uğraşmayalım diye FarCry 7’yi 72 saat süre sınırıyla çıkarıyor bunu da farklı ve yeni bir şeymiş gibi pazarlarlar şimdi :D

Yine de her şeye rağmen orijinal oyunun hatrına ben bu oyunu full başarımla bitirir bir daha yüzüne bakmam

O Prince of persia Remake i adam gibi yapıp yayınlayamadın ya inşallah battığın günü görürüm Ubisoft. Ulan ne kadar heveslenmiştim bunun ardına Warrior Within remake gelir diye var ya…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 13 Temmuz 2026; 16:39:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Assassin's Creed Black Flag Resynced {PC ANA KONU} {Çıktı/2026}

Sırf manzaraları için oynanır bu oyun...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

mesajı görmek için tıklayın.

İrim kıyımlara çözüm amaçlıdır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinakkas -- 13 Temmuz 2026; 21:15:46 >

Assassin's Creed Black Flag Resynced {PC ANA KONU} {Çıktı/2026}

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Evet.

lg tr
    LG UltraGear™ 45 inç OLED Dual-Mode 5K2K Oyun Monitörü | 0.03ms (GtG), Zengin Bas (10Wx2), DisplayHDR True Black 400, DP 2.1 ve USB-C - 45GX950A-B | LG Türkiye
    https://www.lg.com/tr/monitor/oyun-monitorleri/45gx950a-b
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.