Şimdi Ara

Assassin's Creed II Ubisoft Game Laucher:Error Code 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zorrent olarak indirdim oyunu,ilacını yaptım ama bu hatayı veriyor denemediğim yol kalmadı son çare olarak buraya yazıyorum.Bu da hatanın ss'si

Assassin's Creed II Ubisoft Game Laucher:Error Code 2

• Hatalı Cr*ck ki illegal paylaşım yasak olduğundan açıklama yapamıyorum.Nette biraz araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Hatalı Cr*ck ki illegal paylaşım yasak olduğundan açıklama yapamıyorum.Nette biraz araştır.

Her tarafa baktım ya pm atsan olmaz mı ? Lütfen oyunu oynayabiliyordum eskiden salak gibi sildim de şimdi çok canım çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959295B3B -- 1 Ekim 2011; 21:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Hatalı Cr*ck ki illegal paylaşım yasak olduğundan açıklama yapamıyorum.Nette biraz araştır.

Her tarafa baktım ya pm atsan olmaz mı ? Lütfen oyunu oynayabiliyordum eskiden salak gibi sildim de şimdi çok canım çekiyor

PM'den de yasak fakat şurada üstü kapalı geçilmiş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22650530/mpage_88/f_/key_//tm.htm#msglink_53114222

• Hımm o çözümü bende gördüm ama bende ubisoft game launcher yok,setupuda kurulmuyor başka bir hata alıyorum.Neyse silebilirsiniz konuyu oyunu sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

Hımm o çözümü bende gördüm ama bende ubisoft game launcher yok,setupuda kurulmuyor başka bir hata alıyorum.Neyse silebilirsiniz konuyu oyunu sildim.

Assassin's Creed oyunları internet bağlantısı ve server'a bağlanmayı gerektiren yapımlardır.Oyun orijinal değilse eğer kullandığın Cr*ck sanal bir server oluşturup oyuna girmeni sağlar ki bu işlem Ubisoft Game Launcher üzerinde oynamalarla gerçekleşir.Fakat henüz daha Ubisoft Game Launcher bulunamadığına göre senin indirdiğin Setup da hatalı muhtemelen.Konunun silinmesine gerek yok,benzer hatayı alan arkadaş için bilgi alma amaçlı kalabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Assassin's Creed 2 Multiplayer ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.