Şimdi Ara

Assassin's Creed II Codex Page :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
34.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Assassin's Creed'de 30 tane Codex Page toplamamı istiyor.Fakat 23 tane topladım ve haritada gözüken başka Codex Page işareti yok 7 tane kaldı To Florance felan bütün şehirlere gittim baktım haritada yok.Kalan Codexleri biz kendimiz mi arayıp bulacağız oyunu oynayan veya bitiren arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Tüm şehirlerdeki tüm viewpointlere çık, bütün codex pageler haritada görünür olarak belirecektir
  • hocam viewpointleride yaptım ama gözükmüyor
  • Demek es geçtiğin şehir veya viewpoint var, view pointlerde kesin gözüküyor çünkü yeri.
  • Ben gördüğüm halde bulamıyorum ya. Nerde nasıl bulunuyor?
  • Ben Codex'lerin Hepsini Topladım + 7 Mezarı Deşip Altair'in Zırhını Aldım + Tüylerin Çoğunu Topladım + Hazinelerin %99.9 unu Topladım
    Fakat 1 Tanesini Haritada Görmeme Rağmen Alamıyorum...
    Amcasının Evinin Tam Arka Tarafında (Kuyunun İçi Değil) Soldaki Kulenin Dibinde...
    Bilen Varsa Bi Zahmet Söylesin...

Bu Arada Dostum Codex'lerin Çoğu Genelde Kapısında 2 veya Daha Fazla Nöbetçinin Beklediği Yerlerde Oluyor...
    Ben Hepsini Topladım...
    Sanırım Oyunu Daha Bitirmedin?
    Çünkü Tam Bittiğinde Son Codex Sayfasını Bulmuş Oluyor...
  • Hocam kesinlikle gözden kaçırıyorsundur.Bende oynadığımda son 4 taneyi bulamamıştım ve Senin gibi konu açmıştımAma baktım ki dikkatli bakmamışım haritaya ve Gitmediğim şehirler varmış..
    Sanırım oyunda , haritada nelerin gösterilmesini istiyorsun tarzında bir bölüm olacak..Ordan sadece ''codex page'' işaretlersen daha iyi bakabilirsin..Sadece ''Codex page''ler görünecektir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Assassin's Creed Shadows
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil01

Ben Codex'lerin Hepsini Topladım + 7 Mezarı Deşip Altair'in Zırhını Aldım + Tüylerin Çoğunu Topladım + Hazinelerin %99.9 unu Topladım
    Amcasının Evinin Tam Arka Tarafında (Kuyunun İçi Değil) Soldaki Kulenin Dibinde...

Bu Arada Dostum Codex'lerin Çoğu Genelde Kapısında 2 veya Daha Fazla Nöbetçinin Beklediği Yerlerde Oluyor...
    Ben Hepsini Topladım...

Nöbetçilerin beklediği yerlere girdim oradakileride topladım başka bir yere gidip geldiğinde bakıyorum açılmış ama nöbetçiler hala bekliyor yani hepsini yaptım gezdiğim yer kalmadı

Oda da kendi başıma 32 Ekran Tüplüde oynuyorumda Ondan görmemiş olabilirmiyim ki?

• quote:

Ben Codex'lerin Hepsini Topladım + 7 Mezarı Deşip Altair'in Zırhını Aldım + Tüylerin Çoğunu Topladım + Hazinelerin %99.9 unu Topladım

Şehrin dışına çıkıp etrafından dolaşıp hedefe gitmeyi deneyin. Yanlış hatırlamıyorsam mağara tarzı bir yerdeydi şehrin arkasındaki duvarların oralarda. Benimde oynarken en zor ve en son bulduğum kuyunun içindekiydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSideKinG

quote:

Ben Hepsini Topladım...

Nöbetçilerin beklediği yerlere girdim oradakileride topladım başka bir yere gidip geldiğinde bakıyorum açılmış ama nöbetçiler hala bekliyor yani hepsini yaptım gezdiğim yer kalmadı

Oda da kendi başıma 32 Ekran Tüplüde oynuyorumda Ondan görmemiş olabilirmiyim ki?

Ne yaptın hocam :D Tüplü'de yazılar bile okunmuyor :D

• bende bulamadım bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 9 Mayıs 2010; 20:39:17 >
  • quote:

Ben Hepsini Topladım...

amcanın evinin arkasındaki anıta benzer şeylere sealleri koymalısın. sealleride amcanın şehrinde gezinirsen bulursun. zaten küçük bir yer.
  • Dostum Sealler Dahil Herşey Tam...
    Full Restorasyonlu...
    Sadece Bikaç Tüy + 1 Hazine Kaldı...
    Dediğim Yer Sanırım Dış Taraftan Girilen Bir Yer Olsa Gerek, Çünkü Kuyu İçi ve Evin Alt Kısmından Dibine Kadar Gidiliyor Fakat Alınmıyor...
    Artık Bi Daha Açarsam Oyunu Bakarım...

Bu Arada "WestSideKinG" Dostum Amcanın Oğlu Var Ya Ona Para Vericen O Da Sana Köydeki Evleri Restore Edecek, Kuyunun İçi Falan Ondan Sonra Açılıyor Zaten...
    Bi de Kendi Çözümünü Söylemişsin "37Ekran TV" Zaten Ben 84 Ekran Tüplüde Oynarken Bile Yazılar Çözünürlükten Dolayı Çok Küçük Görünüyordu...
    Çok Şükür İyi Bi Monitörüm Oldu...
    Artık 37 yi Sen Düşün

• Bende bu codexlerde kaldım yaa daha 2. deyim ama onuda bulamıyorum yani yaprağın üstüne geliyorum ama bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSideKinG

Arkadaşlar Assassin's Creed'de 30 tane Codex Page toplamamı istiyor.Fakat 23 tane topladım ve haritada gözüken başka Codex Page işareti yok 7 tane kaldı To Florance felan bütün şehirlere gittim baktım haritada yok.Kalan Codexleri biz kendimiz mi arayıp bulacağız oyunu oynayan veya bitiren arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Tabi ki hangi 7 taneyi aradigini bilmedigimden direkt suraya git diyemiyorum ama sunlari uygularsan kalan 7 taneyi cok rahat bulacaksin:

1) eger viewpoint'lere cikmazsan hazineleri, codex page'leri vs. haritada gorununur yapamazsin. bu en onemlisi.
    2) codex page'lerin hicbiri gizli degil. yani viewpoint'den o bolgeyi gorunur yaptiysan hepsinin haritada belirmesi lazim.
    3) haritada gormene ragmen yanina geldiginde hala bulamiyorsan singirdama sesini dinlemeye calis. her sey (tuy, hazine, codex) yanina yaklasinca bi singirdama sesi veriyor. Bi de kartal gorusunu ac, onemli olan hersey bi duvarin arkasinda olmadigi surece kartal gorusunde farkli bi renkte (kirmizi ya da mavi) gorunecektir.
    4) Haritada isaretlenen birsuru sey ile aklin karissin istemiyorsan haritada gosterilecek seyleri kontrol etme secenegi var. Gosterilecek herseyi kapa, sonra sadece codex'leri goster secenegini sec. Ondan sonra eger haritada bisey gorunuyorsa o mutlaka codex'tir.
    5) Butun sehirlere gittiginden emin ol. Gezdigin bi sehirde kac adet viewpoint kaldigini HUD'dan goruyorsun ama hic ugramadigin bi sehirle ilgili viewpoint detayini HUD'dan goremiyorsun. hala hic gormedigin bi sehir varsa (simdi hatirlamiyorum ama cok kucuk bi yerleske vardi. forli olabilir) kalan 7 codex orada olabilir. Tum sehirlerin listesini surda gorebilirsin. TIKLA

kolay gesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcav -- 17 Mayıs 2010; 23:24:44 >

• Tuylerin hepsini bulacam takintisi olan varsa suraya bakabilir: TIKLA
  • Arkadaşlar 30 codex pageyi topladım

dünya haritasını falan tamamladum

ondan sonra Romadan bir yerden başlattı beni
    Bi kaleye tırmanmam gerekiyor fakat bir türlü tırmanamıyorum
    Tek bir tırmanış yolu var

tam tepeye ulaşacağım ama en son kısmı bir türlü çıkamıyor
    Oradan cumburlop gene suya

Şu kaleye nasıl tırmanıldığını bilen var mı ???

• Sa Bende Bir görevde Takılı Kaldım Paola Adlı bır Kadın Steal Görevı Yapmamı Istıyor yanı hırsızlık bu işi nasıl yaparım bılen varsa söylerse sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakantr86

Sa Bende Bir görevde Takılı Kaldım Paola Adlı bır Kadın Steal Görevı Yapmamı Istıyor yanı hırsızlık bu işi nasıl yaparım bılen varsa söylerse sevınırım

XBOX'ta oynamadım oyunu PC'de bitirdim. Adamların arkasından yürüken steal yazar sağ üstte o tuş hangisiyse ona basacaksın
  • 1000 G completed

@sakura

venedikte bir kıza yardım ettikten sonra uzun zıplamayı öğreniyorsun.
    ilk başlarda çıkmadığın kulelere de bu şekilde çıkabiliyorsun. ile zıplayıp sonrasında ile tutunacaksın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.