Arkadaşlar 30 codex pageyi topladım dünya haritasını falan tamamladum ondan sonra Romadan bir yerden başlattı beni Bi kaleye tırmanmam gerekiyor fakat bir türlü tırmanamıyorum Tek bir tırmanış yolu var tam tepeye ulaşacağım ama en son kısmı bir türlü çıkamıyor Oradan cumburlop gene suya Şu kaleye nasıl tırmanıldığını bilen var mı ???
Tüm Codex'leri Topladın ve Oyun Daha Bitmedi Öyle Mi??? O Kadar İlerlediysen Tırmanırken Zıplamayı Nasıl Öğrenemedin???
Bu Arada Tüm HAzineler de Tamamlandı, Geriye Bikaç Tüy Kaldı Artık Açarsam Bitiririm Onları da...
quote:
Orijinalden alıntı: Devil01
quote:
Orijinalden alıntı: sakura
Arkadaşlar 30 codex pageyi topladım dünya haritasını falan tamamladum ondan sonra Romadan bir yerden başlattı beni Bi kaleye tırmanmam gerekiyor fakat bir türlü tırmanamıyorum Tek bir tırmanış yolu var tam tepeye ulaşacağım ama en son kısmı bir türlü çıkamıyor Oradan cumburlop gene suya Şu kaleye nasıl tırmanıldığını bilen var mı ???
Tüm Codex'leri Topladın ve Oyun Daha Bitmedi Öyle Mi??? O Kadar İlerlediysen Tırmanırken Zıplamayı Nasıl Öğrenemedin???
Bu Arada Tüm HAzineler de Tamamlandı, Geriye Bikaç Tüy Kaldı Artık Açarsam Bitiririm Onları da...
Alıntıları Göster
uzun zıplamayı öğrenmen lazım hatun arkadaştan
quote:
Orijinalden alıntı: 12henry14
uzun zıplamayı öğrenmen lazım hatun arkadaştan
Alıntıları Göster
Bende 14 tane topladım ama yanlışla topmamışm galiba.Nasıl toplanıyor söyler misiniz? Haritadan mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ncanuyma
Bende 14 tane topladım ama yanlışla topmamışm galiba.Nasıl toplanıyor söyler misiniz? Haritadan mı?
Alıntıları Göster
Oyunu bitirdim müthiş bir son hazırlamışlar fakat sonra ne yapacağım :D oyunu kapatıp satıyım mı yoksa başka şeyler yapabilrmym şmdi
quote:
Orijinalden alıntı: LivinLaVida
Oyunu bitirdim müthiş bir son hazırlamışlar fakat sonra ne yapacağım :D oyunu kapatıp satıyım mı yoksa başka şeyler yapabilrmym şmdi
Alıntıları Göster
Hazır AC 2 konusu bulmuşken sorayım.
Eski bölümleri tekrar oynayamıyor muyuz? 1'de oynayabiliyorduk ama 2'de öyle bişey bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Doom
Hazır AC 2 konusu bulmuşken sorayım.
Eski bölümleri tekrar oynayamıyor muyuz? 1'de oynayabiliyorduk ama 2'de öyle bişey bulamadım.
Alıntıları Göster
Emin değilim ama DNA yazan yere gel oradan olabilir belki.
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Emin değilim ama DNA yazan yere gel oradan olabilir belki.
Alıntıları Göster
Yok hocam DNA'dan olmuyor. Sadece "Fly Swatter" adlı achievement kaldı. 5 puanlık bişey. Onu da alabilirsem 1000 olacak.
quote:
Yok hocam DNA'dan olmuyor. Sadece "Fly Swatter" adlı achievement kaldı. 5 puanlık bişey. Onu da alabilirsem 1000 olacak.
Alıntıları Göster
Forli diye bir şehir var oraya git kuzey doğu taraflarında orada bir kale var onun en üstüne çık orada geceleri aktif olan uçma görevleri var oradan yapabilirsin.
quote:
Forli diye bir şehir var oraya git kuzey doğu taraflarında orada bir kale var onun en üstüne çık orada geceleri aktif olan uçma görevleri var oradan yapabilirsin.
Alıntıları Göster
Malesef o görev Battle of Forli ek paketinde varmış hocam. Benim 5G kaldı öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: RIDANES
Aaa evt şimdi hatırladım mecbur Battle of Forli eklentisini satın almak zorundasınız neyse ki fiyatı baya ucuz 320 points cik
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Aaa evt şimdi hatırladım mecbur Battle of Forli eklentisini satın almak zorundasınız neyse ki fiyatı baya ucuz 320 points cik
O zaman kalsın.
quote:
quote:
quote:
O zaman kalsın.
Alıntıları Göster
Benim ach 995 de kalsa fıttırırdım valla 800 MS olsa bile alırdım.
quote:
Benim ach 995 de kalsa fıttırırdım valla 800 MS olsa bile alırdım.
Alıntıları Göster
herkese selamlar konu acılalı ve oyun cıkalı uzun süre oldu ama işlerimden dolayı daha yeni başına oturabildim :)
codex sorunum var da yardımlarınızı rica edeceğim..
29 adet codex page buldum 1 tane kaldı ama ne yaptıysam yok.. view pointleri actım, tek tek bütün şehirlerdeki(venice, tuscany, florence, romagna ve villanın bulundugu şehir ) bütün resimcilerden haritaları aldım, haritayı sadece codexleri gösterecek şekilde ayarladım;
ama maalesef son codex yok..
yapmadıgım denemedigim gezmedigim yer kalmadı..
bi çare bilen varsa Allah rızası için kafayı yemeden yardım :)
ilgilenen herkeze şimdiden teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: dincery
herkese selamlar konu acılalı ve oyun cıkalı uzun süre oldu ama işlerimden dolayı daha yeni başına oturabildim :)
29 adet codex page buldum 1 tane kaldı ama ne yaptıysam yok.. view pointleri actım, tek tek bütün şehirlerdeki(venice, tuscany, florence, romagna ve villanın bulundugu şehir ) bütün resimcilerden haritaları aldım, haritayı sadece codexleri gösterecek şekilde ayarladım;
Alıntıları Göster
Oyunun senaryo görevlerini komple bitir.
quote:
Alıntıları Göster
hemen deniyorum :)
quote:
hemen deniyorum :)
Alıntıları Göster
Oyun bitti 790G aldım Bu arada POP'un şu son çıkan oyunu varya ismini unuttum işte onda da ben bugda kaldım ilerleyemiyorum aşağı düştüm ölmem gerektiği yerde ölmedi ilerleyemiyorum her açtığımda aşağıdan başlıyor
quote:
tüm viewpointleri açmalısın.
quote:
bu tüm senaryo gorevleri dedikleriniz yarışmalar, assassin contratları ve mesaj iletme gorevleri mi ??
quote:
Orijinalden alıntı: onimushaa
quote:
tüm viewpointleri açmalısın.
onları da actım 73/73 viewpointler
tum codex ler iki sehirde toplanmis durumdaydi yanlis hatirlamiyorsam.biri venedik biri floransa olmasi lazim..
quote:
Orijinalden alıntı: fmforce
tum codex ler iki sehirde toplanmis durumdaydi yanlis hatirlamiyorsam.biri venedik biri floransa olmasi lazim..