Şimdi Ara

Assassin's creed hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Assassins creed 2, brotherhood ve revelations üçüne 60 lira verilir mi? her biri 20şer liradan?

• Neden verilmesin ? Credits deki isimleri görünce zaten verdiğin paraya değidiğini düşünüyorsun. En azından ben öyle düşünüyorum.
  • Deger bence zaten AC serisinin en iyi oyunlarinin 3ü onlar. Ac 3 ve 4 çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değer. 2 ve brotherhood çok güzel oyunlardı. revelationstada tower defence dışında güzel bir oyundu, oyundaki sarımsı atmosferi kaldırma patchini uygulamayı dene ayrıca güzel oluyor baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klitz -- 31 Ağustos 2014; 23:32:54 >
  • tanesi 10tlye düşürülür gibi geliyor bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight Artorias

Neden verilmesin ? Credits deki isimleri görünce zaten verdiğin paraya değidiğini düşünüyorsun. En azından ben öyle düşünüyorum.

Ya şurada şurada daha ucuz gibi yorumlar için konu açtım. Mesela brotherhood ve revelations tek kutuda 30 liraya buldum bimekste. Onun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

quote:

Neden verilmesin ? Credits deki isimleri görünce zaten verdiğin paraya değidiğini düşünüyorsun. En azından ben öyle düşünüyorum.

Ya şurada şurada daha ucuz gibi yorumlar için konu açtım. Mesela brotherhood ve revelations tek kutuda 30 liraya buldum bimekste. Onun gibi.

Öyle yerlere bakabilirsin tabikide ama ben oyunlarımı steam den alıyorum onun için böyle fiyat fiyat bakmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Öyle yerlere bakabilirsin tabikide ama ben oyunlarımı steam den alıyorum onun için böyle fiyat fiyat bakmıyorum

Baktım hocam 20 dolardı dolar çok pahalı.

Bu dediğim oyunlar +crysis 2 yaklaşık 77 liraya geliyo cartıyla curtuyla. crysisi de yükleyek ya güzel oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 31 Ağustos 2014; 23:39:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir oyun için normal fiyatı tabiki pahalı. 3 4 yıldır steam den alışveriş yapıyorum ama bu zamana kadar aldığım oyunun fiyatı 10 doları geçmedi. Hep indirimden aldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir oyun için normal fiyatı tabiki pahalı. 3 4 yıldır steam den alışveriş yapıyorum ama bu zamana kadar aldığım oyunun fiyatı 10 doları geçmedi. Hep indirimden aldım.

Ben de terrariayı 2 dolara aldım. Telefon versiyonu daha pahalı.

• verme single takıl. zorrent indir
  • Multi de mi oynanıyormuş ac?
  • quote:

Multi de mi oynanıyormuş ac?

brotherhood'da varmı bilmiyorum ama rv'da var. ilk iki oyunda yok zaten.
  • Aldım ya bimeksten crysis 2 yi de ekledim ne de olsa bizim memleketin oyunu. toplam 77.29 domaldım.

AC 2 mi brotherhood mu hatırlamıyorum internet kafede baya bir ilerlemiştim kanatla uçarken bir yerleri patlattım her yeri patlattım ama bugda kaldı ilerlemedi içime oturmuştu.
  • quote:

Aldım ya bimeksten crysis 2 yi de ekledim ne de olsa bizim memleketin oyunu. toplam 77.29 domaldım.

AC 2 mi brotherhood mu hatırlamıyorum internet kafede baya bir ilerlemiştim kanatla uçarken bir yerleri patlattım her yeri patlattım ama bugda kaldı ilerlemedi içime oturmuştu.

ac2 o kanatları leo da vinci yapıyor. efsanedir ac2. serinin en iyi oyunudur

• Assassins Creed tam arşivlik bir seri. Bence değer dostum.
  • AC oyunlarından sadece ilk oyununu çok az oynamıştım. Sonra da hiç oynamadım, oynamayı da düşünmüyorum.
  • verilir değer bence
  • Tor
    quote:

rent forever kanka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 1 Eylül 2014; 0:55:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickimden anlasilcagi uzere ac in faniyim. Sorunun cevabina gelirsek 60tl bence verilir. Ama crysis serisini pek begenmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.