Satılacağız muhabbetine o kadar çok AC oyunu duyurdular ki bunu ben Mobil veya Servis oyunu sanıyordum. Hikayesi ilgimi çekti, Mirage'dan kat kat daha iyi bir oyun olacaktır. |
Assassin's Creed: Codename Hexe {PC ANA KONU} (2. sayfa)

-
-
Cadı temalı, yaratık... AC markasını rezil ettiler iyice. AC diyince akla tüm oyun türleri gelsin istiyorlar heralde. AC racing, AC farming, AC soccer falan da çıkarsınlar tam olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
souls like olacağı kesin mi bu oyunun?
-
Fan teorisi. Kesin değil.
-
souls like olsa ve time saver satsalar efso komedi olmazmı ama
-
Timesaver işinde garip bir şekilde başarılı oldular, yaparlar mı yaparlar :D
-
Buralar da birkaç aya hareketlenmeye başlar artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shadows son RPG ekolünden dediler. Hexe ile ciddi anlamda bir değişim bekliyorum. Bakalım nasıl bir şey gelecek :D
-
Ben de her AC oyununda olduğu gibi bundan da bir değişim bekliyorum hocam ama bu umudum tükenmek üzere artık. Aynısının yeşili gelirse şaşırmam.
-
Değişimden kastımız Hud'ın ve karakterin koşmasının değişmesi vs felan usta zaten :D Gerisi banko aynı olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 21 Mart 2025; 15:3:59 > -
Süreyya hanım tarifesi olacak yani hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ÖZEL – Assassin's Creed Yol Haritası ve Hangi Oyunların Beklendiği Hakkında Daha Fazla Detay
– Başlangıçta Neo kod adıyla, Assassin's Creed Hexe (hala bir çalışma adı), Shadow'un desteği sona erdikten sonra yayınlanması planlanıyor. Shadow'un yaklaşık 2 yıllık DLC desteği olması planlanıyor ve Hexe'nin 1 yıllık DLC desteği olacak.
insider-gaming.com
Attention Required! | Cloudflarehttps://insider-gaming.com/exclusive-further-details-on-the-assassins-creed-roadmap-and-what-games-to-expect -
Assassin's Creed Hexe'nin iddia edilen komplosu
Assassin's Creed Hexe karanlık, ürkütücü bir tona sahip olacak. Cadı mahkemeleri sırasında cadı olarak idam edilen annesinin intikamını almak isteyen Elsa ile başlıyor.
-
Bu oyundan ümitliyim, konusu geçtiği ortam çok deşilmeyen ve ilginç karanlık bir dönem.
Bir zahmet oyunun mekanikleride değişir el atılır artık.
-
İnş ortaçağ olur ama çoğu kişi syndicate gibi bi dönemde geçeceğini söylüyor.
-
Ubisoft tarafında tek ümitli olduğum yapım şuan için bu. O da her hangi bir video-görüntü olmadığı için.
-
Hocam bethesda oyunlarında hapiste mahkum,veya asılmaya giden mahkum konsepti, ubisoft oyunlarında da intikam arayan kişi konsepti bitmeden umutlanmayın bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X