Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (384. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler black editions aktif etmeyi bilen varsa özelden ulaşabilir mi?

Bakın ne buldum Desmond Miles
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

Zaten Lucy bir arkadaş vermişti ama ben gine koyim burayada
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

Demek ki tüm karakterler böyle bu oyunda.

altair yada ezio için bu herifi niye kullanmadılar filmde fragmanda trialerda filan
    halbuki en uygun karakter

• bu oyun hayatımda oynadığım en iyi 20 rpg ye girer garanti :D ama size the witcher ı önerebilirim oyun kurgusunu siz belirlersiniz :D
  • VİGİLANTES ne işe yarıyor 3 tane adam askerlere geldiğinde onlara bağırıyorlar üstünde 4 tane birleşik kare şekline benzeyen bir işaret var ?
  • hırsız grubunu nasıl kullanıyoruzz, o grubla nereyi soyacaz bilgiis olan varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkocak

hırsız grubunu nasıl kullanıyoruzz, o grubla nereyi soyacaz bilgiis olan varmı ??

Yanlış yere sormuşsun dostum bu konu 1. oyun için.
  • Ben oyunu yeni yükledim ama bi sorun var dili rusça sanırım v 1.02 yüklememe rağmen ingilizce olmadı menülerden de çeviremiyorum menü dilini ingilizceye ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

Ben oyunu yeni yükledim ama bi sorun var dili rusça sanırım v 1.02 yüklememe rağmen ingilizce olmadı menülerden de çeviremiyorum menü dilini ingilizceye ne yapmam lazım?

İngilizce Setup kullanarak yüklemen gerek,yapacak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo-sam

ya arkadaşlar assassin's creed oyununda memory block 2 de bir yere geliyorum atla içeriye geçinci otomatik olarak oyun bni atıyo yani en başdan başlatıyo ne yapmalıyım yeni yer için acil yardım beklşiyorum

sen oyunun düzgün kurulumlu olmayanını oynuyorsun sanırım. oyun orijinal değil galiba orijinalini alabilirsin 12 lira filan şuan onda bu sorunu yaşamazsın.
  • beyler şimdi assassin's creed 1 de memory block 3de ninja kıyafetli adamların başını öldürdüm ,memory block 3bitti 4e geçti 4de başında laboratuara gıdıyoz sonra masyafın yanında doğuyoruz sonra şehirden çıkıyoruz ama nereye gıtcemızı söylemiyor 3 şehride dolaştım assasin bareulara gıttım napıcamı bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

beyler şimdi assassin's creed 1 de memory block 3de ninja kıyafetli adamların başını öldürdüm ,memory block 3bitti 4e geçti 4de başında laboratuara gıdıyoz sonra masyafın yanında doğuyoruz sonra şehirden çıkıyoruz ama nereye gıtcemızı söylemiyor 3 şehride dolaştım assasin bareulara gıttım napıcamı bulamadım?

??? beyler bı yardım etsenız
  • assasin's creed 2'yi bitirdim, sizce buna mı başlayayım yoksa brotherhood'a mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

assasin's creed 2'yi bitirdim, sizce buna mı başlayayım yoksa brotherhood'a mı?

1 biraz sıkıcı gelebilir tekrar eden görevler felan
  • Arkadaşlar Assasin's Creed 1'i yükledim fakat Director's Cut versiyonu mmu değil mi nasıl anlayabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 25 Ağustos 2011; 18:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :blaCk:

Arkadaşlar, ben Memory Block 2'deyim ama Damascus denen yere bir türlü geçemedim. Ondan önce ata binip ilerliyorum, sonra şu (memory sanırım) boşluğun olduğu alana geliyorum. Bekliyorum bekliyorum ama yeni bölüm açılmıyor. Bunun herhangi bir çözümü var mı? Pm'den ulaşırsanız sevinirim.

Bana sorsana bana neden sormuyon
  • şu serinin türkçe yaması yada hikaye yi filan anlatacak şekilde tam çözümlü incelemesi filan var mı?hikayeyi anlamak için tekrar oynamayı düşünüyorum da?
  • Assassin's Creed 1 iniyor çok geç başladım seriye ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Assassin's Creed 1 iniyor çok geç başladım seriye ama olsun

hiç pişman olmicaksin bi baştaki antreman kısmı sıkıyo orayi geçtikten sonra atmosfer falan hersey super oyun surekli kendini tekrar ediyo gorevler falan diyor bazi arkadaslar ama o sehrin icinde dolasmak bile guzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

hiç pişman olmicaksin bi baştaki antreman kısmı sıkıyo orayi geçtikten sonra atmosfer falan hersey super oyun surekli kendini tekrar ediyo gorevler falan diyor bazi arkadaslar ama o sehrin icinde dolasmak bile guzel :)

İndirmesi çok sorun oluyo 30 küsür part var
  • quote:

quote:

quote:

alldebrid kullan bro tek tek ugrasma 2 gün bedava pre veriyo üye olursan

• quote:

quote:

quote:

ben torrent'dan indirdim.. 6.5 gb'lık dosya 2 saatte indi.. oyunu kurdum, antrenman bölümünü geçtim. şu an şehirdeyim.. atmosfer muazzam

• 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.