Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (384. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü6 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
553.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler black editions aktif etmeyi bilen varsa özelden ulaşabilir mi?

Bakın ne buldum Desmond Miles
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

Zaten Lucy bir arkadaş vermişti ama ben gine koyim burayada
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

Demek ki tüm karakterler böyle bu oyunda.

altair yada ezio için bu herifi niye kullanmadılar filmde fragmanda trialerda filan
    halbuki en uygun karakter

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

oyun gerçekten güzel ss ler iyiye benziyo bide sistem özellikleri yazsa daha da sevinecem

Alıntıları Göster
    bu oyun hayatımda oynadığım en iyi 20 rpg ye girer garanti :D ama size the witcher ı önerebilirim oyun kurgusunu siz belirlersiniz :D

Orijinalden alıntı: MJKA

quote:

Orjinalden alıntı: dennzi
    Arkadaşım ben zaten combo killi counter kill dodge hepsini öğrendim memory 6 dayım Yeni bi savas özelliği olarak DEFENSE BREAK yüklendi bizim elemana Tutorial kısmında da alıştırmasını yapıyorum daha doğrusu yapamıyorum .Press (düğme0)right after a step to break your's enemy defense
    yazıyor ama ben bi türlü yapamadım

Dostum sanırım senin yapmaya çalıştığın şey defans.Yapman gereken sağ tuş basılıyken adam sana vurduğu anda space'e basarsan düşmanın vuruşundan zıplayarak yada çekilerek kaçabiliyorsun.Tam o sırada saldırdığında hasar almadan düşmanı etkisiz hale getirebilirsin.Güzel bir özellik son kısımlarda çok kullanmıştım.

Alıntıları Göster
    VİGİLANTES ne işe yarıyor 3 tane adam askerlere geldiğinde onlara bağırıyorlar üstünde 4 tane birleşik kare şekline benzeyen bir işaret var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

quote:

Orijinalden alıntı: Kalendar

quote:

Arkadaşlar bu oyunu 2 sefer bilgisayara kurdum, ikisindede oyunu bitirmeden kaldırdım. Öncelikle sistemim iyi, oyunun içindeki bölümlerde hiç kasmıyor ama, o en baştaki training bölümünde, işte nasıl saklanılır, nasıl gözüne kestirilir, nasıl farketmeden gidilir falan, o kısımların eğitiminde hareketler falan çok ağır, yavaş çekim gibi böyle, oyunun kendisimi öyle yavaş, yoksa bendemi sorun vardı? Çok yavaş olduğu için ve o kısımları geçemediğim için kaldırdım.

Aradan bikaç ay geçti, ikinci kez kurdum, training bölümü gene çok ağır bi şekilde katlandım ve o zaman bikaç bölüm oynadım ama pek sarmadı nedense ilk bölümler, sonra yine bişeye kafam bozuldu tekrar kaldırdım. Şimdi oyunun 2. si çıktı. Bu birinci oyunu şöyle baştan sona güzelce oynayıp ikinci bölüme geçsemmi acaba? İlerleyen bölümler falan güzelmi, farklı deneyimler yaşarmıyım? Tavsiye ediyormusunuz?

Çok teşekkür ederim vereceğiniz cevaplar için.

Kimse bana cevap vermediğine göre, herkes oyunun oyunun ikincisiyle meşgul sanırım.

Şahsen bende o şekil bir sorun olmadı. Sende de olmaması lazım. Bir sistemde oyun oynamak için gerekli yazılımlar kurulu mu?
    Bunlar; güncel ekran kartı driverı, directX, C++ 2005 gibi küçük araçlardır.

Eğer orayı geçersen oynamanı tavsiye ederim. Çünkü 2. oyuna bir temelin olsun. Konu olarak değil. Oyunu oynama açısından. Ve bir oyuna eleştiri yapman için eğer seriyse, önceki oyunlarını da oynaman gerekir. Ki oyunda artı bir gelişme yapılmışsa yapımcı tarafından, bu değişikler hoşuna gitsin. Kısacası oyna iyi olur. Fakat çok şey bekleme. Sadece görevleri yap geç. Çünkü oyun kendini daha fazla tekrar eder amelelik görevlerini yaparsan. Bu yüzden de sıkılırsın.

Alıntıları Göster
    hırsız grubunu nasıl kullanıyoruzz, o grubla nereyi soyacaz bilgiis olan varmı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: umitkocak

hırsız grubunu nasıl kullanıyoruzz, o grubla nereyi soyacaz bilgiis olan varmı ??

Yanlış yere sormuşsun dostum bu konu 1. oyun için.

quote:

quote:

Arkadaşlar bu oyunu 2 sefer bilgisayara kurdum, ikisindede oyunu bitirmeden kaldırdım. Öncelikle sistemim iyi, oyunun içindeki bölümlerde hiç kasmıyor ama, o en baştaki training bölümünde, işte nasıl saklanılır, nasıl gözüne kestirilir, nasıl farketmeden gidilir falan, o kısımların eğitiminde hareketler falan çok ağır, yavaş çekim gibi böyle, oyunun kendisimi öyle yavaş, yoksa bendemi sorun vardı? Çok yavaş olduğu için ve o kısımları geçemediğim için kaldırdım.

Aradan bikaç ay geçti, ikinci kez kurdum, training bölümü gene çok ağır bi şekilde katlandım ve o zaman bikaç bölüm oynadım ama pek sarmadı nedense ilk bölümler, sonra yine bişeye kafam bozuldu tekrar kaldırdım. Şimdi oyunun 2. si çıktı. Bu birinci oyunu şöyle baştan sona güzelce oynayıp ikinci bölüme geçsemmi acaba? İlerleyen bölümler falan güzelmi, farklı deneyimler yaşarmıyım? Tavsiye ediyormusunuz?

Kimse bana cevap vermediğine göre, herkes oyunun oyunun ikincisiyle meşgul sanırım.

Şahsen bende o şekil bir sorun olmadı. Sende de olmaması lazım. Bir sistemde oyun oynamak için gerekli yazılımlar kurulu mu?

Eğer orayı geçersen oynamanı tavsiye ederim. Çünkü 2. oyuna bir temelin olsun. Konu olarak değil. Oyunu oynama açısından. Ve bir oyuna eleştiri yapman için eğer seriyse, önceki oyunlarını da oynaman gerekir. Ki oyunda artı bir gelişme yapılmışsa yapımcı tarafından, bu değişikler hoşuna gitsin. Kısacası oyna iyi olur. Fakat çok şey bekleme. Sadece görevleri yap geç. Çünkü oyun kendini daha fazla tekrar eder amelelik görevlerini yaparsan. Bu yüzden de sıkılırsın.

Alıntıları Göster
    Ben oyunu yeni yükledim ama bi sorun var dili rusça sanırım v 1.02 yüklememe rağmen ingilizce olmadı menülerden de çeviremiyorum menü dilini ingilizceye ne yapmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

Ben oyunu yeni yükledim ama bi sorun var dili rusça sanırım v 1.02 yüklememe rağmen ingilizce olmadı menülerden de çeviremiyorum menü dilini ingilizceye ne yapmam lazım?

İngilizce Setup kullanarak yüklemen gerek,yapacak bişey yok

We´ll be ready when the curtain might fall...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo-sam

ya arkadaşlar assassin's creed oyununda memory block 2 de bir yere geliyorum atla içeriye geçinci otomatik olarak oyun bni atıyo yani en başdan başlatıyo ne yapmalıyım yeni yer için acil yardım beklşiyorum

sen oyunun düzgün kurulumlu olmayanını oynuyorsun sanırım. oyun orijinal değil galiba orijinalini alabilirsin 12 lira filan şuan onda bu sorunu yaşamazsın.

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Orijinalden alıntı: frodo-sam

ya arkadaşlar assassin's creed oyununda memory block 2 de bir yere geliyorum atla içeriye geçinci otomatik olarak oyun bni atıyo yani en başdan başlatıyo ne yapmalıyım yeni yer için acil yardım beklşiyorum

sen oyunun düzgün kurulumlu olmayanını oynuyorsun sanırım. oyun orijinal değil galiba orijinalini alabilirsin 12 lira filan şuan onda bu sorunu yaşamazsın.

Alıntıları Göster
    beyler şimdi assassin's creed 1 de memory block 3de ninja kıyafetli adamların başını öldürdüm ,memory block 3bitti 4e geçti 4de başında laboratuara gıdıyoz sonra masyafın yanında doğuyoruz sonra şehirden çıkıyoruz ama nereye gıtcemızı söylemiyor 3 şehride dolaştım assasin bareulara gıttım napıcamı bulamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

beyler şimdi assassin's creed 1 de memory block 3de ninja kıyafetli adamların başını öldürdüm ,memory block 3bitti 4e geçti 4de başında laboratuara gıdıyoz sonra masyafın yanında doğuyoruz sonra şehirden çıkıyoruz ama nereye gıtcemızı söylemiyor 3 şehride dolaştım assasin bareulara gıttım napıcamı bulamadım?

??? beyler bı yardım etsenız
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    assasin's creed 2'yi bitirdim, sizce buna mı başlayayım yoksa brotherhood'a mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

1 biraz sıkıcı gelebilir tekrar eden görevler felan

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

1 biraz sıkıcı gelebilir tekrar eden görevler felan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Assasin's Creed 1'i yükledim fakat Director's Cut versiyonu mmu değil mi nasıl anlayabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 25 Ağustos 2011; 18:32:41 >

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: :blaCk:

Arkadaşlar, ben Memory Block 2'deyim ama Damascus denen yere bir türlü geçemedim. Ondan önce ata binip ilerliyorum, sonra şu (memory sanırım) boşluğun olduğu alana geliyorum. Bekliyorum bekliyorum ama yeni bölüm açılmıyor. Bunun herhangi bir çözümü var mı? Pm'den ulaşırsanız sevinirim.

Bana sorsana bana neden sormuyon

Orijinalden alıntı: :hKn:

quote:

Orijinalden alıntı: :blaCk:

Arkadaşlar, ben Memory Block 2'deyim ama Damascus denen yere bir türlü geçemedim. Ondan önce ata binip ilerliyorum, sonra şu (memory sanırım) boşluğun olduğu alana geliyorum. Bekliyorum bekliyorum ama yeni bölüm açılmıyor. Bunun herhangi bir çözümü var mı? Pm'den ulaşırsanız sevinirim.

Bana sorsana bana neden sormuyon

Alıntıları Göster
    şu serinin türkçe yaması yada hikaye yi filan anlatacak şekilde tam çözümlü incelemesi filan var mı?hikayeyi anlamak için tekrar oynamayı düşünüyorum da?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

şu serinin türkçe yaması yada hikaye yi filan anlatacak şekilde tam çözümlü incelemesi filan var mı?hikayeyi anlamak için tekrar oynamayı düşünüyorum da?

Alıntıları Göster
    Assassin's Creed 1 iniyor çok geç başladım seriye ama olsun

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

hiç pişman olmicaksin bi baştaki antreman kısmı sıkıyo orayi geçtikten sonra atmosfer falan hersey super oyun surekli kendini tekrar ediyo gorevler falan diyor bazi arkadaslar ama o sehrin icinde dolasmak bile guzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

hiç pişman olmicaksin bi baştaki antreman kısmı sıkıyo orayi geçtikten sonra atmosfer falan hersey super oyun surekli kendini tekrar ediyo gorevler falan diyor bazi arkadaslar ama o sehrin icinde dolasmak bile guzel :)

İndirmesi çok sorun oluyo 30 küsür part var

quote:

quote:

alldebrid kullan bro tek tek ugrasma 2 gün bedava pre veriyo üye olursan

• quote:

quote:

quote:

ben torrent'dan indirdim.. 6.5 gb'lık dosya 2 saatte indi.. oyunu kurdum, antrenman bölümünü geçtim. şu an şehirdeyim.. atmosfer muazzam

• 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.