Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (334. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oynun hiç pacthleri yokmu crack yapmadan önce pacthleri yapayım diyorum oyunun ortasında hata vermesin diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savaşzamanı

arkadaşlar oynun hiç pacthleri yokmu crack yapmadan önce pacthleri yapayım diyorum oyunun ortasında hata vermesin diye.

Assassin's Creed v1.02 Patch ini indir kur bu adresten o kadar

http://www.gamershell.com/download_25796.shtml

• Çok teşekkürler az kalsın dayanamayıp ilaç yapıyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaşzamanı -- 3 Ağustos 2008; 15:35:59 >
  • Daha yeni başladım sadece 1 saat oynayabiliom süper bişi.:D
  • görevler hep aynı ama olsun sıkıcı değil en azından.
    bide videolar çok uzun ve sıkıcı ama napalım takip edioz mecburuz
    konusu baya ilginç hafıza olayları falan geriye dönmeler flashbackler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 1 Ağustos 2008; 12:06:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

görevler hep aynı ama olsun sıkıcı değil en azından.

Oyun kendini devamlı tekrarlıyor dogru ama oyuncuyuda kesinlikle sıkmıyor tam tersi her seferinde iyice meraklanıp oyuna devam ediyorsunuz.Kendini tekrar etmesine ragmen sürükleyicilik on numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

görevler hep aynı ama olsun sıkıcı değil en azından.

Oyun kendini devamlı tekrarlıyor dogru ama oyuncuyuda kesinlikle sıkmıyor tam tersi her seferinde iyice meraklanıp oyuna devam ediyorsunuz.Kendini tekrar etmesine ragmen sürükleyicilik on numara

Evet ya diyorum ki bu sefer kimin beynine binicem ve sonra kaçarken kaç adam şişliycem diye.

• Rezil rüsva bi oyun 10 milyon baydım ona bile pişmanım
  • Arkadaşlar bu ne ya oyuna yeni başlamıştım. Biraz ilerledim beyaz bir ata bindim ilerledim grafikler karıştı geçer diye daha ilerledim gene aynı ne yapacam şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaşzamanı -- 2 Ağustos 2008; 15:01:39 >
  • quote:

[simage]Arkadaşlar bu ne ya oyuna yeni başlamıştım. Biraz ilerledim beyaz bir ata bindim ilerledim grafikler böyle oldu geçer diye daha ilerledim gene aynı ne yapacam şimdi.[/simage]

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting[simage][/simage]

• o sorun bendede var şehir dışına çıkınca oluyomş sanırm banada oldu oyundan soğdum herhalde ekran kartının driverini güncelleynce oluyomş bende denemedim sildm zaten oyunu dene istersen...
    quote:

Arkadaşlar bu ne ya oyuna yeni başlamıştım. Biraz ilerledim beyaz bir ata bindim ilerledim grafikler karıştı geçer diye daha ilerledim gene aynı ne yapacam şimdi.

• Nasıl yapcam.Ben bu oyunu silemem çok uğraştım onun için tam istediğim oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaşzamanı -- 2 Ağustos 2008; 17:03:19 >
  • Orjinalden alıntı: base

o sorun bendede var şehir dışına çıkınca oluyomş sanırm banada oldu oyundan soğdum herhalde ekran kartının driverini güncelleynce oluyomş bende denemedim sildm zaten oyunu dene istersen...

nasıl yapcam
  • Orjinalden alıntı: savaşzamanı

Orjinalden alıntı: base

o sorun bendede var şehir dışına çıkınca oluyomş sanırm banada oldu oyundan soğdum herhalde ekran kartının driverini güncelleynce oluyomş bende denemedim sildm zaten oyunu dene istersen...

nasıl yapcam

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Buradan ekran kartı tipini seçiceksin özelliklerini vs , search diyeceksin indirip kur öyle dene büyük ihtimal çözülür

Ama bence şimdiden bırak olan kotana(varsa) olur berbat bir oyun ilk başlarda güsel geliyo ama çok sıkılıyosun 1-2 asassşnate den sonra her şey aynı

• arkadaşlar benım sorunum oyuna gırınce reklamlar sırasında ve oyunun ana menusunde ekranın bembeyaz olması oyuna gıremıyorum bıle ynı

Ekran kartım Asus X550 128bıt 256mb 1gb da ram sıstem dolayımı yoksa baska bı sorun mu var :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@Ni

arkadaşlar benım sorunum oyuna gırınce reklamlar sırasında ve oyunun ana menusunde ekranın bembeyaz olması oyuna gıremıyorum bıle ynı

Ekran kartım Asus X550 128bıt 256mb 1gb da ram sıstem dolayımı yoksa baska bı sorun mu var :S

kardes yanılmıyorsam sorunun shader model3 destegi ile calısmasından kaynaklanıyor..x550 de shader 2 destegi var diye biliyorum
  • Ya benim ekran kartım ati radeon x1550 en güncel sürücüsünü nerden indirebilirim bilmiyorum google a yazdım birşey ama çok değişik şeyler çıktı ve sadece XP sürümünü gördüm benim pc vista :) Şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar install seçeneği çıkmıyor yardım lütfen
  • quote:

Ya benim ekran kartım ati radeon x1550 en güncel sürücüsünü nerden indirebilirim bilmiyorum google a yazdım birşey ama çok değişik şeyler çıktı ve sadece XP sürümünü gördüm benim pc vista :) Şimdiden teşekkürler.

Kardeşim biraz araştır google a yazdım diyosun google a yazınca direk ati'nin sitesinw gidiyo buyur driver da burdan ekran kartına göre seç

http://ati.amd.com/support/driver.html

• Selam arkadaşlar;

Ben kral richardın yanındaki william diye birisine süikast yapma görevi aldım. Kalenin için adamın yanına kadar geliyorum ancak hemen beni farkediyor ve bağırmaya başlıyor. İçerisi 10-15 adamla doluyor bu yüzden öldüremiyorum. Bunun daha kolay bir yolu varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.