Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (327. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sucukekmek23

büyük adam arkadaşım ekran kartının 3D denilen bi özelliği war bu özellik tanıtım cdsinin içindedir kesinlikle bi yapmaya çalış olmazsa ekran kratını yukselt bnde resimdeki hata harry potterde olmuştu eekran kartı aldım sorunsuz oynadım tahminimce ekrankartı 128 mb bide ark görew gelmio dedi aga sen o toturiali boşwer çık ordan dağ reesmi war sol alttaki radarda oraya git at bin yukarı doru çık görevin haritada belli olacak ama mesafe görünmeyecek o noktalardan birini seç ve ona doru ilerle gördüğün kulelerin tepesine çıkacaksın onu anlarsın ztn anlatıo oyun kendi kolay gele..

Bende bu hata yok zaten.@AaroNn arkadaşımızın bu hatayla karşılaşıyor.

• bn 7.1 ev sinaması ses sistemi ile oynuom seside koklüyom ekranda 22 inc çok gercekci oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Orjinalden alıntı: AaroNn

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Ya bu oyunu yukledim yine bu hatayla karsilastim, ata bindigim ilk bolumde goruntuye bakin, bi tek bende mi oluyor bu? Baska bi siteden indirdigimdede vardi bu hata, onu sildim sonra baska bir siteden sorunsuz denilen oyunu indirdim ayni hatayi yine verdi.

Ne yapabilirim, szide boyle birsye oluyor mu? Yardimci olabilirmisiniz?

Arkadaşın bilgisayarında oyunu baya oynamıştım.Ancak böyle bir hatayla bir an bile karşılaşmadık.Sisteminin özelliklerini söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz...Ama aklıma ilk gelen çözüm;ekran kartının driverını güncellersen geçebilir.

core2duo 1.87 GHz, 1gb ram, 250 gb hdd, Asus X1600 Pro 512mb ekran karti.

guncellemeyi nasil yapacagim? Adres verirmisin tam link?

• cd si yokmu ekran kartının ordan yukle internetten bulman zor olur
  • yüklü zaten, update diyor herhalde arkadas?
  • quote:

quote:

quote:

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Ya bu oyunu yukledim yine bu hatayla karsilastim, ata bindigim ilk bolumde goruntuye bakin, bi tek bende mi oluyor bu? Baska bi siteden indirdigimdede vardi bu hata, onu sildim sonra baska bir siteden sorunsuz denilen oyunu indirdim ayni hatayi yine verdi.

Arkadaşın bilgisayarında oyunu baya oynamıştım.Ancak böyle bir hatayla bir an bile karşılaşmadık.Sisteminin özelliklerini söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz...Ama aklıma ilk gelen çözüm;ekran kartının driverını güncellersen geçebilir.

İşletim sistemin nedir?(Vista ise 32 bit mi yoksa 64 bit mi olduğunuda belirtirsen sevinirim)

Ancak pek düzeleceğini zannetmiyorum.X1600pro eski bir kart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 13 Temmuz 2008; 18:01:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Assassin's Creed (ÇIKTI)

İşletim sistemin nedir?(Vista ise 32 bit mi yoksa 64 bit mi olduğunuda belirtirsen sevinirim)

Ancak pek düzeleceğini zannetmiyorum.X1600pro eski bir kart...

XP Pro sp3. Niye düzelmez yav :S Iyi bi ekran karti olmasi lazim, cogu oyunu rahatlikla aciyor..

• updateye gerek yok yani bn daha hiç nvidia update yapmadım sürüm 2005 te ama çatır çatır oynuomekran kartı kaç mb??
  • quote:

XP Pro sp3. Niye düzelmez yav :S Iyi bi ekran karti olmasi lazim, cogu oyunu rahatlikla aciyor..

Neyse ya kafaya takmaya gerek yok...

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

Senin için buldum linki.Bir güncelle bakalım.Hatalar kalkabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucukekmek23

updateye gerek yok yani bn daha hiç nvidia update yapmadım sürüm 2005 te ama çatır çatır oynuomekran kartı kaç mb??

Ati driverlarla,nvidia driverlar arasında bir sürü fark var.Ati'nin driverları oyun içinde karşılaşılan hataları oldukca azaltıyor.Nvidialarda pek fazla bir hata olmadığı için driverları güncelleyince sadece performans artışı görülüyor.
  • Arkadaşlar bugün başladım ama bir sorunum var. 1 - 2 saat oynadım oyun kapandı. Hata raporu yolla fln cikti. Sonra oyuna girmeye çalıştım direk olarak kapatıldı diyor. Nasıl çözebilirim?
  • quote:

quote:

Neyse ya kafaya takmaya gerek yok...

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

Senin için buldum linki.Bir güncelle bakalım.Hatalar kalkabilir.

sagolasin simdi indiriyorum

quote:

Display Driver 14.7MB 8.6 June 18, 2008 Display Driver Only

bunu indiriyoprum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AaroNn -- 13 Temmuz 2008; 19:18:10 >

• kardes cok sagol, sayende oynayabiliyorum eyv :)
  • quote:

kardes cok sagol, sayende oynayabiliyorum eyv :)

Önemli değil,her zaman yardımda bulunuruz.
  • arkadaşlar ben burda takıldım kaldım nası gecıcem burayı ya
     Assassin's Creed (ÇIKTI)

arkdaslar burda combo dıyor ama yapamıyorum nası yapcam ?
  • space'e bas arka arkaya mouse'un sol tusuna bas, o sekilde atliyosun.
  • Benim donma ve atmalar şöyle:

1)Hiçbir hata vermeden masaüstüne dönüyorç(2-3 kere oldu.)
    2)Assassin's Creed bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor diyor.(3-4 kere oldu)
    3)Suikast görevlerindeki adamları öldürünce parlak bir ortamda adamla konuşma yaptığımız yerde donuyor.(8-9 kere oldu.)

• arkadaşlar ben masyafa gittim oradaydı görev oraya geldim görev mörev çıkmadı allah rızası için şu msnmi ekleyin de bi konuşalım oyigit1907@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_edi

arkadaşlar ben burda takıldım kaldım nası gecıcem burayı ya
    arkdaslar burda combo dıyor ama yapamıyorum nası yapcam ?

adamı grablayıp yere at 2 kere sol mause tamamdır :D
  • quote:

space'e bas arka arkaya mouse'un sol tusuna bas, o sekilde atliyosun.

bu cevap benım sorunum ıcın mı
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.