Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.795
Cevap
6
Favori
563.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: 1atasoy

arkadaşlar arkadaşlar jarusalem şehrine giremiyorum öncedende yazanlar olmuş sorunu çözmenin bir yolu varsa yazarmısınız acil bekliyorum

arkadasım netın sınırsız ıse oyunun Repack sürümünü indir. olmadı jerusalem english fix diye bi arattır.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • ya millet ne diycem yaa bu oyun 2.2ghz işlemci,2gb ram,128 ekran kartıyla(830'a kadar çıkıyo) çalışırmı yaa.systemrequirement diye bi site vardı orda çalıştırır diyordu ama aldım çalışmıyo ne iş anlamadım.yüklüyom oyunun başını gösteriyo ama tam menü gelecek donuyo öyle...
  • arkadslar bu oynunu buyuk bır zevkle aldım kurdum..... acılıs demosunu ızledımm.profil olustrdum oyuna gırdımm ve kaarsıma beyaz karıncalı bı ekran cıktıı.. sadece konusmalr var ... daha sonra tutorial ekranındaysa sadece sıs var ne kendı adamımı gorebılıorum nede basska bıseyy.. save dosyası ındrıdm onu actımmm ondada sadece beyaz ekran var
    sistem ozellıklerım:
    2gb ram
    2.2. GHz işemci
    ati hd 2600 (1gb, 2b ram iel desteklı)
    bu sorun oyundan mı yoksa bnm dodadnımlardanmı kaynaklanıodur..... lütfen yardım

Orjinalden alıntı: heman_

1.2 ye yüksedli ilaç istio hala çıkmadımı şu ilaç

çıktı kardeş al

Assassin's Creed (ÇIKTI)

Orjinalden alıntı: heman_

bu baş ağrısı ilacı

var dostum c.racked exe si.ben indirdim kullanıyorum.
  • Beyler sistemimin özellikleri; amdx2 2.0ghz ,2 gb ram,ati hd2600 ekran kartım var..fakat assassin's creed i açmak için tıkladğımda windows programı çalışmayı durdurdu yazıyor ve açılmıyor yardımcı olabilirmsnz?

Orjinalden alıntı: Eternal_Knight

ya millet ne diycem yaa bu oyun 2.2ghz işlemci,2gb ram,128 ekran kartıyla(830'a kadar çıkıyo) çalışırmı yaa.systemrequirement diye bi site vardı orda çalıştırır diyordu ama aldım çalışmıyo ne iş anlamadım.yüklüyom oyunun başını gösteriyo ama tam menü gelecek donuyo öyle...

Ekran kartının modeli nedir?

İşlemcinin modeli nedir?

İşletim sistemi nedir ve güncellemeleri ne durumda?

Ekran kartının sürücüsü ve oyunun sürümü nedir?

Directx güncel mi? (Değilse 2008 Mart'ı kurun.)

Oyun ilk çıkan dandik dürümlerden mi, yoksa Repack veya orijinal mi?

Bunları cevaplayın lütfen.

Bu oyun 128 MB bellekli kartlarla çalışıyor, değil mi? Deneyen var mı? Oyunun sistem gereksinimi en düşük 256 MB şeklinde, o nedenle merak ettim.

Tabii ki, en düşük 256 dese de, 128'le pekâla çalışabilir. Fakat, çalışmayabilir de.

quote:

oyun herseyiyle mükemmel

Fakat, aşırı tekdüze olduğu için uzun sürede, ara vererek bitirilmesinde fayda olan bir oyun. Yoksa can sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 18 Mayıs 2008; 17:29:02 >

• 2 Hafta sonra inşallah oynamaya başlayacağım(Yeni mi aklına geldi demeyin,malum dersler.Öğrenci olmak zor...)
  • Oyunu az once bitirdim dogrusu oynadıgım en guzel oyunlardan birisiydi ancak bazı seyler yetersiz gibime geldi kan efektleri cok kotu neredeyse hic yok gibi adamı combo ile olduruyom karnına kılıc saplıyorum ne kan cıkıyo ne baska bisi gıcık oldugum yanıda var oyundaki dilenci ve yaslı kadınlara sinir oldum dilenci gecerken yumruk atıyor obaa gelde oldurme .. sonra eve tırmanıyom nine gelmis tas atıyo tamda askerlerden kacarken sonra onuda olduruyom Aslında oyun zevk alınacak gibi ama baan biraz kolay geldi 10 kisinin arasından cok rahat cikilabiliyor zaten combo bildikten sonra teke tekte olecegın adam yok .. bir de su bıcak atma dalgasını yapamadım bi türlü okcuların dibinece gidip hancerledim mecbur

ama oynadıgınıza deger oynayın derim

KISA Bİ EKLENTİ:

Ayrıca oyunda Türk karatkerlere yer verilmesi de hosuma giden bi özellik + türkce de konusuyorlar - Bu sefer kacırdık bir dahaki sefere daha dikkatli olun .. - kime olmek istiyosun (Mu ? öle bisi de diyodu ) daha bir kac laf daha vardı ama unuttum onları atmosfer +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 18 Mayıs 2008; 21:41:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

Oyunu az once bitirdim dogrusu oynadıgım en guzel oyunlardan birisiydi ancak bazı seyler yetersiz gibime geldi kan efektleri cok kotu neredeyse hic yok gibi adamı combo ile olduruyom karnına kılıc saplıyorum ne kan cıkıyo ne baska bisi gıcık oldugum yanıda var oyundaki dilenci ve yaslı kadınlara sinir oldum dilenci gecerken yumruk atıyor obaa gelde oldurme .. sonra eve tırmanıyom nine gelmis tas atıyo tamda askerlerden kacarken sonra onuda olduruyom Aslında oyun zevk alınacak gibi ama baan biraz kolay geldi 10 kisinin arasından cok rahat cikilabiliyor zaten combo bildikten sonra teke tekte olecegın adam yok .. bir de su bıcak atma dalgasını yapamadım bi türlü okcuların dibinece gidip hancerledim mecbur

ama oynadıgınıza deger oynayın derim

Sen oyunu full detay da oynamadın sanırsam çünkü kan efekti oyunda mevcut eğer ayarları kıstıysan görmemiş olabilirsin. Evet oyun kendini tekrar ediyor hep aynı şeyleri yapıyosun bu da insanı sıkabiliyor ama acayip bir cazibesi var kendini oynatıyo meret

• oyuna en az 6-7 kere başlamışımdır.Yeni ekran kartı gelsin yine başlayacam
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • hala bulamadım orj. ini yane garip bi oyun arkadaş ya kendine bağlıyo LOTR daki yüzük bile frodoyu kendine bu kdr bağlayamadı

Sen oyunu full detay da oynamadın sanırsam çünkü kan efekti oyunda mevcut eğer ayarları kıstıysan görmemiş olabilirsin. Evet oyun kendini tekrar ediyor hep aynı şeyleri yapıyosun bu da insanı sıkabiliyor ama acayip bir cazibesi var kendini oynatıyo meret

evet ya ayar kısmak zorunda kaldım yoksa oynayamacaktım sanırım ondan kan falan cıkmadı kısmama ragmen koy yollarında atla kosarken kasım

kasım kasıldı bilgisayar..

Orjinalden alıntı: Ph0ENiX

hala bulamadım orj. ini yane garip bi oyun arkadaş ya kendine bağlıyo LOTR daki yüzük bile frodoyu kendine bu kdr bağlayamadı

Oyunun orjinalini D&R veya Bimekslerde bulabilirsin. Tabi İstanbul için konuşuyorum...

Abartılı ve ayrıntılı bir kan efekti yok; ama küçük yaştaki oyuncuların da çok ilgi gösterdiği bir oyun olarak baktığımızda, kan efekti için yüksek düzeyde, bile denebilir. Fışkırma efekti, bence başlı başına önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 18 Mayıs 2008; 23:01:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

hala bulamadım orj. ini yane garip bi oyun arkadaş ya kendine bağlıyo LOTR daki yüzük bile frodoyu kendine bu kdr bağlayamadı

Oyunun orjinalini D&R veya Bimekslerde bulabilirsin. Tabi İstanbul için konuşuyorum...

valla o kdr D&R o kdr bimeks baktım yok hiçbirinde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

valla o kdr D&R o kdr bimeks baktım yok hiçbirinde

Valla 3 gün de tükenmiş olabilir diyecem ama zannetmiyorum

• En Çok Satılanlar Listesi - Pc Oyunları
    1. Assassin's Creed PC
    2. Simcity 4 Deluxe Edition PC
    3. Grand Theft Auto: San Andreas PC
    4. The Godfather PC
    5. Need For Speed: Carbon PC
    6. World Of Warcraft PC
    7. Sims 2 Kitchen And Bath İnterior Design Stuff PC
    8. The Lord Of The Rings The Battle for Middle-Earth PC
    9. WOW: Battlechest PC
    10. The Sims 2: Freetime PC

Sanırım bu liste herşeyi açıklıyor...

Not:Liste D&R ın web sitesinden alınmıştır...
  • oyunda save i bulamamıştım ilk seferde baştan tekrar oynadım arada bir save yaptı umarım yine baştan başlamaz oyun. neyse arkadaşlar 1.02 yaması bende oyunu hızlandırdı 2 gün önce sistemimde yavaş çalıştığını yazmıştım şu anda oynanabilir kıvama geldi 1024*768 de. tabi ki ayarların çoğu düşükte iken.

Assassin's Creed (ÇIKTI)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.