Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED BLACK FLAG GRAFİK PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Assassin's Creed Black flag ta şu resimdeki grafik hatası ile karşı karşıyayım. ne yaptıysam çözemedim.

Tek Gpu ile hiç problem olmazken sli yaptığımda bu hatayı almaktayım. Bunun haricinde oyunun akıcılığında hiçbir problem yok.
    physx ayarları high 4x aa ve herşey maksimumda problemsiz oynayabiliyorum. ancak bu grafik hatası çok rahatsız edici.
    bilen duyan varsa yardımını bekliyorum.

ASSASSIN'S CREED BLACK FLAG GRAFİK PROBLEMİ ASSASSIN'S CREED BLACK FLAG GRAFİK PROBLEMİ ASSASSIN'S CREED BLACK FLAG GRAFİK PROBLEMİ

• Ben bi sorun göremdeim telefonla çekip eklermisiniz çünkü programla çekmişsiniz fotoyu belli olmaz
  • canskru kullanıcısına yanıt
    sorun nedir hoca ?
  • Oyun orjinal mi ?
  • sorun adamların yüzündeki iz gibi olan çizgiler. normalde çok kaliteli bir su efekti var. tek gpu da denediğim için biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer-Z

Oyun orjinal mi ?

ga
    evet oyun orjinaldir. genelde orijinal oynuyorum zaten oyunları.
  • Adamlarin surati ne hale gelmis, cin carpmisa donmusler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • : ) sadece yağmur efektinde böyle görünüyor. anlamadımki.
  • SLI yaptığınız ürünler aynı markanın ürünleri mi?
    Clock ayarlarını eşitleyebilirsiniz SloverClock yapıp bir de öyle deneyin derim.
  • Tek kartla problem olmuyorsa ankartın pci expreslerinde sıkıntı olabilir slı ile ilgili,bence komple garantiye gönderin kartları ,yada ankaradaysanız gelin bendeki 780 slı la değiştirip test edelim sistemleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

Tek kartla problem olmuyorsa ankartın pci expreslerinde sıkıntı olabilir slı ile ilgili,bence komple garantiye gönderin kartları ,yada ankaradaysanız gelin bendeki 780 slı la değiştirip test edelim sistemleri

anakartın pci expresinde problem olduğunu sanmıyorum. sadece yağmur yağdığında oluşan bir şey sonuçta bu. anakartta problem olsa ya sli i hiç görmez ya da performans kaybı olur. canavar gibi performans alıyorum. crysiste falan hiç bir hata almıyorum. benim derdim sli ile bu hatanın arasındaki bağlantı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

SLI yaptığınız ürünler aynı markanın ürünleri mi?
    Clock ayarlarını eşitleyebilirsiniz SloverClock yapıp bir de öyle deneyin derim.

aynı marka ürünleridir.
    nasıl yapacağım acaba bu sloverclock olayını
  • Bi daha dusundum de, basit bir kaplama hatasi olabilir. Oyunun yeni versiyonu cikmis olabilir bi guncelleme yapin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canskru

quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

SLI yaptığınız ürünler aynı markanın ürünleri mi?

aynı marka ürünleridir.
    nasıl yapacağım acaba bu sloverclock olayını

eğer clock hızları aynıysa yapmana gerek yok. GPU tweak programından saat hızlarını düşürebilirsin.
  • Oyunun ayarından kaynaklanıyordur büyük ihtimal. Donanımsal bir sorun yok. Ayarları kurcala bulursun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

Bi daha dusundum de, basit bir kaplama hatasi olabilir. Oyunun yeni versiyonu cikmis olabilir bi guncelleme yapin

Tek kart ile böyle bir hata olmadığını belirtmiş arkadaş.
  • Arkadaşlar nvidia inspector ile her bir gpu yu 100 mhz kadar düşürdüm. sonuç yine aynı. aynı görevi oynadım yine o kaplamalarla karşılaşıyorum.
    Gpu hızları herşeyi aynı. boost hızları da aynı.

oyun orjinal ve en güncel sürüm yüklü. zaten steam kendisi update ediyor.

oyunun tüm ayarlarını en minimuma düşürerek te denedim yine aynı sonuç.

hayatımda çift gpu hatasını bir kere yaptım bi iki sene gider bu böyle sonra aynı hatayı tekrar yapmıcam.

nefret ettim gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canskru -- 28 Ocak 2014; 23:42:16 >
  • canskru kullanıcısına yanıt
    Ne diyim hocam garip bir sorunla karşılaşmışsın. Allah sabır ve kolaylık versin. Multi monitor kullanmadıkça tek kartla takılın derim. Günümüzdeki kartlar çok güçlü ;)
  • Garip bir sorun sli ylardan bazen bazı oyunlarda problemler oluyor inş ben yaşamam
  • valla yaşarsın kardeş. hiç bulaşma derim sana ben. herşeyi problem. tek olsun iki üç efekt eksik olsun. 4x aa olmasın fxaa olsun. çok pişmanım ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.