Şimdi Ara

Assassin's Creed - Altair's Chronicles (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Gerçekten yüklememle silmem bir oldu Ipod kullanıcısıyım o kadar grafiklerine abanacaklarına kontrollere ve Kare/Saniye'ye odaklansalardı

Valla ben iphone 2g 2.2 firmware kullanıyorum oyundaki fps değeri oldukça iyi, görüntü gayet akıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Gerçekten yüklememle silmem bir oldu Ipod kullanıcısıyım o kadar grafiklerine abanacaklarına kontrollere ve Kare/Saniye'ye odaklansalardı

Valla ben iphone 2g 2.2 firmware kullanıyorum oyundaki fps değeri oldukça iyi, görüntü gayet akıcı.

Ipod kullanıcılarına Allah sabır versin diyorum o zaman hele bide oyuna $10 veren olduysa Ipod kullanıcısı olarak ona 5 kişilik sabır versin...
    3D oyun yapınca iyi oyun yaptık sanıyorlar zaten oyun bug içinde yüzüyor buna kontroller ve FPS eklenince cinnet geçiriyor insan
    Oyun eğlenmek için ve bu oyun benim beynime kan sıçratıyorsa ben oynamam abi...

• quote:

Ipod kullanıcılarına Allah sabır versin diyorum o zaman hele bide oyuna $10 veren olduysa Ipod kullanıcısı olarak ona 5 kişilik sabır versin...
    3D oyun yapınca iyi oyun yaptık sanıyorlar zaten oyun bug içinde yüzüyor buna kontroller ve FPS eklenince cinnet geçiriyor insan
    Oyun eğlenmek için ve bu oyun benim beynime kan sıçratıyorsa ben oynamam abi...

Bende en az alttaki videodaki kadar akıcı şekilde oynanıyor, gerçi belki sen de bunu beğenmiyorsundur ama bana göre oyundaki fps gayet iyi.

http://www.youtube.com/watch?v=F_uyUi9H49s

• bence şahane oyun son dönemde çıkan en iyi oyun.açıkçası need for speed çıkmazsa bundan sonra 3.0 a kadar bundan güzel oyun beklemeyin
  • ya evet ne oldu o need for speed 'e de ? tanıtmışlardı bile oyunu ama hala yok ortada ..
  • Yakında çıkacak deniyor hala
  • quote:

quote:

dostum sen 2.2 de nası oynuorsun bu oyunu . 2.2.1 istiyor ya normalde bende şimdi bi tek bu oyun için geçmek istemiyorum 2.2.1 e bi anlatsan nerden indirdiğini bende ona göre yükleyeyim

• quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

dostum sen 2.2 de nası oynuorsun bu oyunu . 2.2.1 istiyor ya normalde bende şimdi bi tek bu oyun için geçmek istemiyorum 2.2.1 e bi anlatsan nerden indirdiğini bende ona göre yükleyeyim

Evet itunes'tan atmaya çalıştığında izin vermiyor ama ben 2.2.1 isteyen programları şu yöntemle atıyorum, hepsi sorunsuz çalışıyor. İndirdiğin ipa dosyasını winrar ile açarak içindeki payload klasörüne gir, orada .app uzantılı bir klasör olacak. Telefona ssh ile bağlanıp o .app uzantılı klasörü root dizinindeki applications klasörüne at, dosya izinlerini 755 yapıp ve telefonu respring yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 26 Nisan 2009; 15:36:31 >

• quote:

quote:

Katılıyorum, FPS yönünden sorun edilecek bir şey yok; görüntü gayet akıcı ve güzel. iPod Touch 2G & 2.2.1 ile oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 26 Nisan 2009; 19:52:52 >
  • 2.1 deyim ben hala... Tekrar o kadar uygulama yüklemek istemiyorum şimdi. Kayıtlı savelerim de var 2.1 de oyanayamayacak mıyız yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lee-on!

2.1 deyim ben hala... Tekrar o kadar uygulama yüklemek istemiyorum şimdi. Kayıtlı savelerim de var 2.1 de oyanayamayacak mıyız yani

Yukarıda 2.2.1 dışındaki versionlarda nasıl yüklenebileceğini yazdım.
  • Bende kurdum, kontroller ve oynanabilirlik tahminimden oldukça iyi çıktı. Güzel oyun yapmışlar.
  • arkadaslar bende int buldum indirdim kurdum(itunesden degil)ama oyun videoyu gösteriyo sonra atıyo bi yardım edebılırseniz sevinirim.version 2.2.1
  • iPod da oynadığım en iyi oyunlardan biri diyebilirim...
  • benim telefonum 2.2.1 ama oyuna girdikten sonra video bitiyo ve menüye atıyo var mı bunun başka bir yolu
  • Oyun bitti arkadaşlar gerçekten zevk alarak oynadım...
  • iphone un en tatmin edici oyunlarından biri olmuş
  • Her iPhone sahibinin oynaması gereken güzel bir oyun, ben şahsen bitirmesemde etrafa gösterince vay dedirttiriyor. Hero of Sparta'nın üzerine çokda şey koyamamış olması, hikayesinin zayıf olması kısıtlı ve tek düze oyun şekli biraz sıkıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • beğenmeyenleri anlayamadım daha ne bekliyorlar şahane oyun olmuş uzun hemde. bitişe az kaldı kıyamıyorum oynayamıyorum:)
  • Kasmasa daha güzel olacak ama gene de güzel bir oyun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.