Şimdi Ara

Assassin's Creed 4: Black Flag Bitirenler??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ingilizcem olmadığı için oyunun yüzde 30'unu falan anladım. Belki de o kadar bile anlamadım. Bitirenler hikayenin önemli noktalarını ve sonunu anlatabilir mi?

• moruk bak şimdi bildiğin üzere yine templerla kapışıyoruz.önemli noktalar sunlar o kristal kafatası insanların gözlerinden nerde olduklarını görmeye yarıyor ve tamamen fiziksel birşey onun haricinde o zamanın ünlü korsanları falan filan var ama bana sorarsan bu kafatası dalgası hariç oyunun önemli noktası sonundaki film.Amerikan devrimiyle ilgili oyunda başta oynadığımız Haytham aslında suan oynadıgımız edward'ın oglu.ama haytham bildiğin üzere templercı bana sorarsan babasının intikamı adına taklit yapıyor ama tabi bilemicem.veee bunun haricinde anlatabileceğim önemli gördüğüm normal şirkette saga sola giderken bizi yönlendirenler desmond'un tayfası ha desmond ölmedi mi öldü ama o kısa saclı kızla sarı oglan yaşıyormus adları aklıma gelmedi şimdi.bu oyunda öyle hikayeyi çok acıklayan birşey yoktu zaten ama sonraki oyunların alt yapısını hazırlamak adına hikayesi harika olmus.oynanıs ve oyun motoru zaten efsane her zaman şaşırtıyor.çoooook detaya inmedim bence önemli gördüğüm kısımları paylaştım sormak istersen yine sor bakarım buraya

• Az önce bitirdim. Ubisoft tarafından yepyeni bir efsane doğmuş. Umarım Edward'ın hikayesi devam eder,
    Caroline'la falan karşılaşırlar(Ölüp ölmediği kesin değildi en sonda)

Edward karakteri harika oluşturulmuş. Ezio'dan sonra bu karakter için imkansız gözükse bile bir Edward trilogy çok iyi giderdi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.