Şimdi Ara

Assassin's Creed 3 mü?Hitman Absolution mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki oyun arasında bir tercih veremedim iki oyunuda aynı fiyata buldum.2'sini alma imkanım malesef yok.Birisini sonra alabilirim ancak.Sizce hangisini aliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun kararı işin hikayesine göre verilir. Assasin's Creed'in eski versiyonlarını oynadın ve hikayesini biliyor musun? Eğer biliyorsan AC3 zaten konunun devamı ben olsam AC3'ü alırdım. Ama Hitman'in bir hikayesi var mı, eski oyunlarıyla bağlantılı gidiyor mu bilmiyorum. Öyle bile olsa sen oynadın mı eski oyunlarını ve hikayeye hakim misin? Eğer hakimsen her ikisini de oynadıysan bu durumda tercih yapma konusunda ikisi de eşit olacak. Benim tercihim AC3 olurdu atmosferi açısından. Ama Hitman hayranları da mutlaka olacaktır.
    Intel i9 14900K @ 6Ghz | Asus Dark Hero Z790 Anakart | Zotac RTX 5090 Solid OC | 64 GB Corsair Vengeance 6000 MHZ Ram | 2 TB M2 Samsung 980 Pro + 2 TB M2 Kingston + 4 TB M2 Kingston | DeepCool LT720 360mm Sıvı Soğutucu | Phanteks Evolve X Kasa | NZXT 1200 PSU | Razer Blackshark V2 Pro Headset | Connexion3D Mouse | Asus Strix Scope 96 Klavye
  • ben olsam AC III alırdım

Assasin's Creed 3 diyorum. Ama karar senin. Karar vermeden önce internetten videoları incele ve son olarak kararı ver.

Aynen katılıyorum !

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Ben kesinlikle Hitman 3 diyorum bir AC fanı olarak.. Hitman daha zorlu ve görevleri daha güzel.. Tek oyunu Blood Money'i oynamıştım çok hoşuma gitti. Onda suikastçilik daha üst düzeyde ve yakalanma gibi bir lüksün yok ancak AC'de 1-2 takip etme görevi hariç kaos ortamı yaratsan da aynı kapıya çıkıyor. Tabi AC open world bir oynanışa sahip Hitman'in yeni oyunu öyle mi bilemiyorum. Yani burada tamamen senin tercihlerine kalmış. Eğer gizlilik ve suikaste önem veriyorsan Hitman.. Macera, çeşitlilik, open world oynanış tarzı, daha akrobatik, görsel şölen sunan, daha fazla efekt olan bir oyun istiyorsan da Assassin's Creed III seçmelisin.. Karar vermeden önce yine gameplay videolarına bak tabii.. Bu arada AC'nin çok geniş bir hikayesi var ve bu oyunda hikaye doruk noktasında eğer hikayesini de takip ediyorsan kararını vermiş sayılırsın.

Hitman 3 ?? 5 değil miyid o
    Soruya gelirsek ben olsam Hitmani alırım hem Türkçe dil desteğide mevcut

Origin ID:Powergs19

Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/

• quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Bunun kararı işin hikayesine göre verilir. Assasin's Creed'in eski versiyonlarını oynadın ve hikayesini biliyor musun? Eğer biliyorsan AC3 zaten konunun devamı ben olsam AC3'ü alırdım. Ama Hitman'in bir hikayesi var mı, eski oyunlarıyla bağlantılı gidiyor mu bilmiyorum. Öyle bile olsa sen oynadın mı eski oyunlarını ve hikayeye hakim misin? Eğer hakimsen her ikisini de oynadıysan bu durumda tercih yapma konusunda ikisi de eşit olacak. Benim tercihim AC3 olurdu atmosferi açısından. Ama Hitman hayranları da mutlaka olacaktır.

1 ve 2 hariç öbür oyunlarını oynadım(Brotherhood ve Revelations)Hitman'ı ilk kez bu sene duydum.Önceden hiç bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 12 Kasım 2012; 18:53:17 >
  • Assassin's Creed III için o tanıtımlarda kullandıkları videolarda bulunan savaş atmosferinden eser yok her şeyi tadımlık yapıp geçiştirmişler olayları ve beklediğim gibi bir oyun çıkmadı malesef. Oyunun sonuna kadar ingilizlerle ne zaman arenaya çıkıp savaşacaz diye bekledim, sonra bir baktım oyun bitti

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

quote:

Ben kesinlikle Hitman 3 diyorum bir AC fanı olarak.. Hitman daha zorlu ve görevleri daha güzel.. Tek oyunu Blood Money'i oynamıştım çok hoşuma gitti. Onda suikastçilik daha üst düzeyde ve yakalanma gibi bir lüksün yok ancak AC'de 1-2 takip etme görevi hariç kaos ortamı yaratsan da aynı kapıya çıkıyor. Tabi AC open world bir oynanışa sahip Hitman'in yeni oyunu öyle mi bilemiyorum. Yani burada tamamen senin tercihlerine kalmış. Eğer gizlilik ve suikaste önem veriyorsan Hitman.. Macera, çeşitlilik, open world oynanış tarzı, daha akrobatik, görsel şölen sunan, daha fazla efekt olan bir oyun istiyorsan da Assassin's Creed III seçmelisin.. Karar vermeden önce yine gameplay videolarına bak tabii.. Bu arada AC'nin çok geniş bir hikayesi var ve bu oyunda hikaye doruk noktasında eğer hikayesini de takip ediyorsan kararını vermiş sayılırsın.

Hitman 3 ?? 5 değil miyid o
    Soruya gelirsek ben olsam Hitmani alırım hem Türkçe dil desteğide mevcut

AC 3 ile karıştırmışım.. Yazdıklarımda bir sorun mu teşkil ediyor bu yanlışlık?

Hayır

Origin ID:Powergs19

Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198049333597/

• AC 3 içerik olarak daha genişmiş okuduğum kadarıyla, bu yüzden eğer saat olarak paramın karşılığını versin diyorsan AC3, nispeten kısa da olsa gerçek bir stealth oyunu oynamak istiyorum diyorsan Hitman derim ben. Üstelik Hitman'in Contracts olayıyla baya bir içerik genişletme imkanı var gibi.

Ama yok ben bir tanesini alıcam diyorsan AC3 kesinlikle çok kaliteli bir oyun.
  • Üstad şimdi bana göre şöyle assasins creed 2007 den beri neredeyse senede bir çıkmakta en son hitman oyunu yanlışım varsa affola 2006 da çıkmıştı ve efsane bir oyundu ama malesef herkeze hitap etmiyordu özellikle belli bir kesim oyunu maxpayne edası ile oynuyordu..Hitman oyunlarını en zor seviyede bitirmek cidden bilek ister çünki internetteki walkthroughlarda bile 2 dakikada bitiren de var yarım saatte bir bölümü gecmeye ugraşan da var yani oyunun çehresi assasins creed'e göre tamamen farklı ve suikast elementleri çok çok farklıdır. Tamam manaya bakıldığında ikiside assasin ikiside profosyonel suikastci özellikle assasins creed!in hikayesi bir coğu oyunu al aşşagı eder.Ama şunuda unutmayalımki hitman oyunundaki çesitli suikast teknikleride malesef ki bir cok oyunda yoktur. kısaca assasins creed'de konuyu ve hikayeyi direk oynarsınız. Htman'de ise belli bir hikaye içersinde işleyisi farklı yollarla çeşitli bir şekilde kendiniz biçimlendirir ve yaratırsınız diyebilirim. Eski oyunlarını oynayanlar bilirler. özellikle blood money!de öldürdügünüz suikast şekline göre gazetelerde manşet olurdunuz olaylar vs yazılar değişirdi yani ikiside assasin olmasına ragmen ikisinide birbirine karıştırmamalısınız bence.. ama ikiside mutlaka oynanmalı. Yanlız benim gönlüm Hitman oyunundan yana çünki seneler oldu oynamayalı yani assasins creed biraz bekleyebilir kardeşim saygılar ve iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 13 Kasım 2012; 17:56:32 >

• senenin en guzel iki oyunu 1 gun arayla cikiyo:D birini al bence gunde 5-6 saat oynama 1 saat oyna 1 haftaya bitir ondan sonra digerini al o bitene kadar ayni anda oynadinmi zaten biseye benzemez hangisinin nce oldugu onemli diil nasi olsa ikisinide oynayip bitircen :)

Come, Come again ! Whatever you are... Whether you are infidel, idolater or fireworshipper. Whether you have broken your vows of repentance a hundred times This is not the gate of despair, This is the gate of hope. Come, come again...

How many lives will you take to save one ?
  • arkadaşım assasin's creed 3 ü bilmiyorum ama revelation ı sabah başladım 8 de scenerio mod öğlen 5 civarı bıtmişti ama hitman blood Money adam akıllı oynadığıma rağmen 1-2 hafta sürmüştü ama bu seriler hakkında bir fikrim yok eğer 2 haftada bir falan oyun alan kişiysen ilk assasins creed al
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.