Şimdi Ara

Assassin's Creed 3 Donma sorunu yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
12.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece benmi yaşıyorum bu sorunu :( ilk bölümde donuyor :( oyun orjinal olmasına rağmen.

• Ana konu varken neden yeni bir konu açma gereği duydun ki ? orada da belirtsen yardımcı olurlardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Ana konu varken neden yeni bir konu açma gereği duydun ki ? orada da belirtsen yardımcı olurlardı..

ana konu linki verirmisin bulamadım da ben
  • kardeş ana konu değilde burda çözelim millet ana konuda bulamaz edemez ugraşamaz sorunumuzla çünkü ben bir sürü siteye yazdim kimse yardimci olmadi tinlamadi bile sorun directx 11 ile alakali benim ekran kartim directx 10 ama oyun kendisi destekliyor diyor oyunda full çözünürlük ve normal grafik ayarlarinda bir kasma donma olmuyor bellir belirsiz oyun hata veriyor hatanin adi d3d11.dll internetten indirdim o dosyayi belki benimki bozuktur diye bir işe yaramadi dirext yeniden yükledim yine ayni 2 farkli sürümün oyunun indirdim crackledim yine ayni sorun oyunda değil sorun bilgisayarda sanirsam ekran kartinda oyun desteklese bile galiba sıkıntı yaratiyor büyük ihtimal uptade olacka yada ekran karti üreticisi driver yayinliyacakki sorun çözüle başka bir fikir varsa aklinizda söyleyinde yapakda oynayak şu oyuınu aritk 5 gündür ugraşiyom lütfen yardimci olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra90

kardeş ana konu değilde burda çözelim millet ana konuda bulamaz edemez ugraşamaz sorunumuzla çünkü ben bir sürü siteye yazdim kimse yardimci olmadi tinlamadi bile sorun directx 11 ile alakali benim ekran kartim directx 10 ama oyun kendisi destekliyor diyor oyunda full çözünürlük ve normal grafik ayarlarinda bir kasma donma olmuyor bellir belirsiz oyun hata veriyor hatanin adi d3d11.dll internetten indirdim o dosyayi belki benimki bozuktur diye bir işe yaramadi dirext yeniden yükledim yine ayni 2 farkli sürümün oyunun indirdim crackledim yine ayni sorun oyunda değil sorun bilgisayarda sanirsam ekran kartinda oyun desteklese bile galiba sıkıntı yaratiyor büyük ihtimal uptade olacka yada ekran karti üreticisi driver yayinliyacakki sorun çözüle başka bir fikir varsa aklinizda söyleyinde yapakda oynayak şu oyuınu aritk 5 gündür ugraşiyom lütfen yardimci olun

Bende GTX 580 var merak etme :( Üstelik oyunum da orjinal ve Deluxe edition

• quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

quote:

Orijinalden alıntı: kobra90

kardeş ana konu değilde burda çözelim millet ana konuda bulamaz edemez ugraşamaz sorunumuzla çünkü ben bir sürü siteye yazdim kimse yardimci olmadi tinlamadi bile sorun directx 11 ile alakali benim ekran kartim directx 10 ama oyun kendisi destekliyor diyor oyunda full çözünürlük ve normal grafik ayarlarinda bir kasma donma olmuyor bellir belirsiz oyun hata veriyor hatanin adi d3d11.dll internetten indirdim o dosyayi belki benimki bozuktur diye bir işe yaramadi dirext yeniden yükledim yine ayni 2 farkli sürümün oyunun indirdim crackledim yine ayni sorun oyunda değil sorun bilgisayarda sanirsam ekran kartinda oyun desteklese bile galiba sıkıntı yaratiyor büyük ihtimal uptade olacka yada ekran karti üreticisi driver yayinliyacakki sorun çözüle başka bir fikir varsa aklinizda söyleyinde yapakda oynayak şu oyuınu aritk 5 gündür ugraşiyom lütfen yardimci olun

Bende GTX 580 var merak etme :( Üstelik oyunum da orjinal ve Deluxe edition

allah sahibine bağişlasin ne diyim :D orjinal oldugunu biliyorum açiklamişsinda o zaman işin rengi değişir sorun başka bir şeyde olmali eksik veya çakişan bir programda umarim arkadaşlar yardimci olurlar bize :D

• oyunda sorun olabilir gtx 580 saglam karttir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haydi oğlum DH bul bize bi çözüm
  • Arkadaslar ben soyle bir cozum buldum. oyunu kaldırdım yeniden yükledim. içine birşey atmadan oyunu açtım ve oyun güncelleme yaptı daha sonra gerekli malzemeleride içine attıktan sonra oyunu açtığımda sorun düzeldi... Umarım bi çözüm olur sizede iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanus_17 -- 6 Ocak 2013; 0:58:48 >
  • Eğer Boston'da yani şehire adım attığında donma oluyorsa bu geleneksel bir sorun birçok kişi çözüm bekliyor.Ama oyun başından beri bir sorun var diyorsan ekran kartın yada dx'in güncel olmayabilir.Yada kartın özelliklerinde yüksek performans'ı seçmemiş olabilirsin.
  • banada yardım edecek biri var mı ? ekran kartı güncellemesi dışında nasıl donma geçer çünkü benim ekran kartı güncellenince ekranda sorun oluyor ?
  • Oyunum orjinal olmasına rağmen bu ilk bölümde donma yaşıyorum. Sistemim gayet yeterli. Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedMotion

Oyunum orjinal olmasına rağmen bu ilk bölümde donma yaşıyorum. Sistemim gayet yeterli. Yardımcı olur musunuz?

Bu konuyu açalı cok oluyor. Ac3 oynamiyorum artik. Ama geçenlerde yine bu forumda ac serisinin, 4 çekirdekli islemcilerin bile sadece 1 çekirdegini kullandigi ortaya cikmisti. SLI yapmama ragmen ayni sorunu ac4 te de yasamistim. İsin rengi sonradan ortaya çıktı. Eski nesil konsollar baz alınarak çıkartılan bir oyunun mutlak sonu olarakta nitelendirilebilir bu olay.

Pc odaklı oyun olmadığı zaman böyle oluyor iste. Yok 60 fps de sabitleme falan gibi, bu tür, pc nin dogasında olmayan bir takım kısıtlamalarla karşı karşıya kalabiliyoruz.

Unity, pc odaklı çıkmasa da, en azından yeni nesil konsollar baz alınarak çıkıyor. Bu sevindirici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 10 Kasım 2014; 19:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben oyunu yeni yükledim orjinal oyunum ama yükledikten sonra oyun içinde takılmalar olmaya başladı ekran donması değil arkadaşlar mesela ilerlemek için W'ya basıyorum karakter ileri giderken takıla takıla gidiyor space veya başka bir tuşa basmam gerekiyor düzelmesi için ben sadece AC3'te böyle bir sorun var derken LOL'e girdim oyun içinde TAB'a bastığımda açılan oyuncu listesinin sürekli açılıp kapandığını gördüm dalgalanma yani CS-GO'da da aynı şekilde hem karakteri haraket ettirirken takılma hemde TAB sorunu vardı ve bu sorunlar AC3'ü yükledikten sonra oldu oyunu kaldırsam acaba düzelir mi yardımlarınız rica ediyorum.
  • hala çözüm çıkmadı mı ? oyun orjinal ama daha ilk oyun açılıp başlarken hareket edince oyun hata verip kapanıyor.yardımcı olabilecek bi arkadaş aranıyor
  • kanka sorun oyundaysa dosyaları doğrulamayı dene

• konu 7 yıl önce açılmış gerçi :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.