Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
667
Cevap
8
Favori
24.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyununu sevemedim ama Michael Fassbender için filmi izlenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksa da izlesek dediğim filmlerden.
  • The A-Team filminde de Lynch vardı O filmi izleyenler ne dediğimi anlar. Oyunda ki o havayı versinler de yeter. AC3'ten sonra ki oyunları oynamadım. Artık beni sıkmaya başladı. Belki oyunlara gönderme yaparlar. Günümüzde geçmesi daha güzel olur.
  • Filmde Leonardo Da Vinci'yi Robert Downey Jr. oynayacakmış.
    kaynak:http://www.merlininkazani.com/Assassins_Creed_filminden_bomba_haber-oyun_haber-76950p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 10 Eylül 2014; 23:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

Filmde Leonardo Da Vinci'yi Robert Downey Jr. oynayacakmış.
    kaynak:http://www.merlininkazani.com/Assassins_Creed_filminden_bomba_haber-oyun_haber-76950p1.html

Filmle ilgili umudum yok ama seçilen iki oyuncu da kaliteli oyuncular. Umarım güzel bi film seyrederiz.
  • quote:

Rönesans dönemini de işleyeceklerine göre Ezio'yu da görebilir miyiz filmde acaba?

Ek olarak Robert Downey Jr. gibi bir oyuncuyu da kadroda görmek; filmin, oyunun popülerliği üzerinden kazanç sağlama amaçlı bir film olacağına dair ön yargılarımı da yıktı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ANDREI kullanıcısına yanıt
    Leonardo olduğuna göre görmemiz lazım diye düşünüyorum hocam sadece hidden blade tasarımını geliştirdi olarak yaparlarsa bilemem tabi
  • quote:

Aklıma Tony Stark'ın Iron Man 1'de muhabirle yaptığı konuşma geldi.

Christine Everheart: You've been called the Da Vinci of our time. What do you say to that?

Tony Stark: Absolutely ridiculous. I don't paint.

• Film 2016'ya ertelendi. Söylentiye göre senaryo tekrar elden geçirilecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Film 2016'ya ertelendi. Söylentiye göre senaryo tekrar elden geçirilecekmiş.

Olumlu buldum. Alelade hazırlanmış bir yapıt izlemektense, biraz rötarlı izlemeyi tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

kesin osmanlı ile ilgili bir şeyler olacak filmde

Normaldir geçeceği zaman yahudilerin engizisyon mahkemeleri tarafından katledileceği döneme denk geliyormuş.
  • quote:

Çok iyi. O zaman karakterlerin yine oyunun içinden seçilme şansı doğuyor. Bu kararı niye aldılar acaba? Kesin birkaç AC hayranının işidir: lobicilik yapmışlardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi kaliteli yapsınlar da oyuna senaryo bakımından bağlı kalmasalarda olur
  • İnşallah oyundan farklı bi hikaye izlettirmek gibi saçma birşey yapmazlar.Bu arada herhalde ACI ile ACII bir filmde anlatılacak.
  • Seri falan olursa AC III ve ondan sonra çıkan oyunların hikayelerine hiç bulaşmazlar inşallah.
  • quote:

Seri falan olursa AC III ve ondan sonra çıkan oyunların hikayelerine hiç bulaşmazlar inşallah.

AC III'den sonra hikaye bitiyor zaten diğerleri hep para için yapılmış oyunlar. Aslında AC III'de berbattı ama hikaye devam ediyordu mecbur oynadık.
  • AC'den 1 film, AC2 serisinden de 2 adet uzun metrajlı filmler çıkarıp 3'leme yapabilirler aslında. Ya da sadece Ac2'den 3 film çıkarıp flashback'lerle ac1'den kesitler verip daha sonrasında da AC1 için ayrıca film çekilebilir. Ama 3'leme falan çok uzun bir süreye yayılacak proje olacağından AC hevesi sönebilir zamanla. O yüzden 3'leme dedim yoksa 4'leme daha iyi olurdu. Doğmamış bebeğe don biçiyoruz biz de napalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bildiğim kadarıyla filmin iptal edilme durumu da varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Bildiğim kadarıyla filmin iptal edilme durumu da varmış.

Saçma sapan bişey yapacaklarsa iptal etsinler zaten ama Fassbender , RDJ falan olunca umutlanıyor insan.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.