Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 nin 1 e göre eksiklikleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Bir de ben armorların hepsini çıkarmak istiyorum mümkün mü oyunda? altairin armorunu aldım diğer armorlardan birini giydiğimde diğerleri boş kalır sandım ama birini aldığın zaman tüm seti giyiyor altairin aromurndan bir parça giydiğinde de tüm seti giyiyor acaba yok mudur tüm armorları çıkarmak oyunun ilk başındaki gibi?

edit: villadaki büyük kapıyı açabilen var mı ? uplay gerekli diyor açılması için hiç açabilen var mı?

Villada değil de kaledeki kapıyı mı diyorsun? Ben girdim oraya.

Hangi kale villa dediğim villanın olduğu yer yani montrige gibi bi adı vardı bu şehirde büyük bir kapı var uplay gerekli diyor oraya girdin mi?

• quote:

quote:

quote:

Bir de ben armorların hepsini çıkarmak istiyorum mümkün mü oyunda? altairin armorunu aldım diğer armorlardan birini giydiğimde diğerleri boş kalır sandım ama birini aldığın zaman tüm seti giyiyor altairin aromurndan bir parça giydiğinde de tüm seti giyiyor acaba yok mudur tüm armorları çıkarmak oyunun ilk başındaki gibi?

edit: villadaki büyük kapıyı açabilen var mı ? uplay gerekli diyor açılması için hiç açabilen var mı?

Hangi kale villa dediğim villanın olduğu yer yani montrige gibi bi adı vardı bu şehirde büyük bir kapı var uplay gerekli diyor oraya girdin mi?

Monterriggioni. Evet. Aile mezarlığı olarak geçiyor orası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Monterriggioni. Evet. Aile mezarlığı olarak geçiyor orası.

aha buldum uplayden mapi satın alıyoruz giriyorum şimdi kapıdan bakalım neymiş bir de throwing knife lı bir şeyler aldım ama ne işe yarıyor bilmiyorum bi bakalım

edit: pek bir şey yokmuş ama duvardaki yazıları okudum marco polonun soyundan geliyormuş auditore ailesi büyük büyük babasının hayatı duvarda yazanlar

bir de 20 tane throwing knife oldu uplayden onu satın alınca ve altair outfit aldım altair kostümünde oluyor

2.edit: terziye gidip knife belt upgurade yapıyormuşuz 25 tane oluyor en son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EF5D30D9 -- 11 Eylül 2010; 22:06:58 >

• Evet biliyorum aldım onların hepsini.
    Marco Polo da meşhur oldu, Uc2 Ac2...
  • Bir arkadasında yukarda soyledıgı gibi 1.oyunun atmosferi ve 2. oyunun yenilikleri özellikleri olan bir ac super olur...

Yine de Ac2 oynadıgım en güzel oyunlarda en üst sıralardadır...
  • Oyunu PC ye daha yeni aldım. Henüz oynamadım ama teşekkürler bilgiler için.
  • Bende 1. oyunu hic sevmemistim .Megerse 2. oyunu sevmeyen ne kadar cok kisi varmis
  • Bence 2 hertürlü 1`den güzel.
  • 1. oyunda yan görevler çok sıkıcıydı 2. de böyle bir problem yoktu ama bence combat sisteminde ufak tefek eksiklikler var assasins şöyle güzel tekme atsa ağzının ortasına yada eliyle adamın boynunu kırsa arkadan daha güzel olmazmıydı?
  • AC1'in verdiği o atmosferi o heycanı ben maalesef 2.ci oyunda alamadım. Ne biliyim misal 1'de Acre'yi ilk gördüğümüzde şöyle bir şehrin içine girdiğimizde resmen orada yaşıyormuşuz hissene kapılıyor, sanki o an o dönemi yaşamışız hissi veriyordu. Ben 2deki şehirlerde bu hissi alamadım. Ama yinede detaylar şehrin planı güzeldi. Sonuç olarak denizden AC çıksa oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Oyunu PC ye daha yeni aldım. Henüz oynamadım ama teşekkürler bilgiler için.

Valla hocam durum böyle ama kötü demiyorum tabi oyuna 1.sinden güzeldi ama bu eksiklikler çok göze batıyor büyük eksiklikler bunlar çünkü 1de iyi olan şey 2de yok bu yüzden eksiklik.

quote:

Orijinalden alıntı: Webs26

AC1'in verdiği o atmosferi o heycanı ben maalesef 2.ci oyunda alamadım. Ne biliyim misal 1'de Acre'yi ilk gördüğümüzde şöyle bir şehrin içine girdiğimizde resmen orada yaşıyormuşuz hissene kapılıyor, sanki o an o dönemi yaşamışız hissi veriyordu. Ben 2deki şehirlerde bu hissi alamadım. Ama yinede detaylar şehrin planı güzeldi. Sonuç olarak denizden AC çıksa oynarım

Evet aynen öyle 1.sinde bi şehre girdiğimiz zaman sesler felan da çoktu müzikler daha çoktu bi yerden zurna sesi geliyordu bi yerden öksürük sesi geliyordu kalabalığın sesi geliyordu orda bulunuyormuş hissine kapılıyordunuz hem de kulaklıkla hiç oynayan var mı bu Ac1i belki size de olmuştur oyunda öksürük sesi geldiğinde ben arkama bakmıştım biri mi var arkamda öksüren diye Ciddiyim bunu uydurmuyorum.

Ama 2.sinde yok kardeşim eksik bir şeyler yahu bi sessizlik var sanki bi durgunluk var şehrin içinde dolanırken. Dövüş sistemi fazla değişmemiş 1.sinde de aynı ama fazla rahatsız etmedi beni rahatsız eden dövüşlerde herkesin hareketlerinin aynı olmasıydı mesela oyunun sonununa yakın
    Papa olan baş düşmanımız
    ile dövüşürken adamın diğer askerleriyle hareketleri aynı nasıl aynı yaparlar anlamıyorum ki adam göbekli felan bir şey hadi diyelim çok iyi dövüşüyor bu adam bari dövüşmesini iyi yapın sadece canını çok yapmışlar vur vur ölmüyor sürekli korunmada kalıyor çok saçma sapan olmuş canı bittikçe de kaçıyor sonra kovalıyoruz bi daha dövüşüyoruz bi daha kaçıyor 1.sinde böyle hissettirmiyordu hazine bekleyen templarlarla dövüşürken hissettiriyordu onlar daha iyi dövüşüyordu gardımızı felan kırıyordu hareketleri değişikti ama 2.sinde bütün askerlerin hareketleri aynı, hele hele video girdiği zaman savaşan adamları gösteriyor bazen bizim adamlarımızla askerlerin savaşmasını çok oyuncak gibi duruyor askerler yav doğal değil siz de farketmişsinizdir.

Biraz fazla yazıyorum ama bu oyun çıkmadan önce neler neler bekliyordum çok büyük bi hayal kırıklığına uğradım ama oynanış olarak tırmanma olarak gerçekten aşmış 1.sinde de bunlar gıcıktı tepeden aşağıya adamın üstüne atlayamıyorduk ama 2.sinde oynanış gerçekten çok iyi.

http://www.youtube.com/watch?v=XLrcsEqY3N8

Hatta şöyle bi video çektim hiç size denk geldi mi bilmiyorum tırmanırken neye şahit oldum bakın

• quote:

Bir de şöyle bir şey belki siz de farketmişsinizdir dövüşler savaşlar felan aslında gayet kanlı canlı vahşi bir oyun hatta oyun 18+ için ama oynarken hiç öyle hissettirmiyor size de öyle geldi mi mesela kol bacak kopsa biraz etkilese bizi vahşiliği şiddetini hisettirse ama öyle değil disney filmleri gibi kılıç kalkan savaş felan var hatta kan da var ama böyle oovv kötü öldü diyemiyoruz

yav sizde oyun buldunuz kıllısını arıyosunuz daha nasıl vahşet olabilir? adamın kafatasına kılıcı sokuyor, sırtına sokuyor, göğüsüne hidden blade le saydırıyor, boğazını kesiyor ve şu an aklıma gelmiyen bir çok psikopat davranışlarda bulunuyor. daha nasıl olabilir ki? hele o kafatasına kılıç soktuğumuzda çıkan o ses bile insanın içini ürpertiyor.

ilk oyunu geçen hafta bitirdim. 3 gündürde ac2 yi oynuyorum. mükemmel bir oyun. 1. oyundan 10 kat daha güzel olmuş. ac1 i oynarken, bitsin diye kıvranırken, ac2 de oynadıkça oynayası geliyor insanın. tam bir başyapıt olmuş.

ac1 den bir diyalog: "Hırsızlık yapmanın cezası ölümdür." adam durmadan bunu söylüyordu.

• Ben ac 1 i fazla beğenmemiştim görevler kendini tekrar ediyordu baya ama ac 2 hoşuma gitti açıkçasıHele de italyan aksanlı ingilizce konuşmalar tadından yenmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomAmor -- 13 Eylül 2010; 0:38:00 >
  • AC1 çok tekdüzeydi ve oyalayıcı olabilmek için de birçok çakallıklarla oyun uzatılabildiği kadar uzatılmıştı,oldukça sıkıcıydı zaten 2.yi merak ettiğimden ilkini bitirdim yoksa biraz oynayıp silmiştim. Bence ikinci oyunu her yönden mükemmel olmuş müzikleri,hikayesi diyalogları çevre,daha hızlı hareketler kıyafet olayları. Bence ac1 hiç de zor değildi ac2'nin bazı görevleri tekrar tekrar oynamak zorunda kaldığımızı düşünürsek ac2 zorluk olarak da ilk oyundan önde grafiksel değişim de zaten var. Yani oyun her yönden ilkine fark atmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Eylül 2010; 2:15:22 >
  • AC1de Altair olduğu için dediğin gibi havası çok farklıydı Altair çok karizma bi adamdı ve çok soğukkanlı Hitman'ı andırıyodu benm gözümde AC2de ise Ezio karı kız düşkünü espritüel tarzda bi velet :D Aynı zamanda AC1 ve AC2 nin geçtiği zamanlar ve mekanlar açısından AC1 daha iyiydi diyebilirim ama AC1de de çok saçma hatalar vardı.
    İlk olarak Save Citizen görevlerinde vatandaşı kurtarmak için çatıdan yaklaşıyorum ve tepeden adamlara bakıyorum. Buraya kadar sorun yok ama F'ye basıp adamın birine kitlendiğim an nası oluyosa adamların hepsi beni farkedip vatandaşı bırakıp bana doğru koşmaya ya da taş atmaya başlıyorlar böyle bir şey nasıl mümkün olabilir?
    İkinci olarak mesela şu hastaneden kaçmaya çalışan bi gencin bacaklarını kırarak cezalandıran bi dallama doktor'a suikast görevinde adamla aynı odadayım adam hastalarla ilgileniyor etrafta askerlere dikkat çekmemek için Space'e basılı bir şekilde yürümekteyim sağdan soldan deliler bana vurunca Space'ten elimi çekmişim gibi algılıyor oyun ve askerler direk beni farkediyor. O deliler beni zaten kanser ettiler o da ayrı bi konu..
    Türklerin de üzerinde haç figürleri olan miğfer ve zırhlar giymesi ya da Altair'in yüzememesi gibi hatalar da mevcut tabi.. Onun dışında ben mesela ata biniş olayını ya da duvarlara binalara tırmanma olayını bu kadar gerçekçi yapabilen bir oyun daha görememiştim. Ya da bizim kalenin olduğu şehir dışındaki şehirlere giderken yolda beni gören herkesin direk öldürmeye çalışması da saçma geliyodu bana.. Ne var lan geçiyoruz işte babanın yolu mu :D AC serisindeki anlam veremediğim genel olay ise Suikasti gerçekleştirdikten sonra adamı yere yatırıp konuşması. O esnada diğer askerler saygı duruşuna mı geçiyo ? Ya da biz göremeden Altair "bi dakika bilader bişey konuşuyoruz" falan mı diyo :D

Oyunun geçtiği zaman ve mekan aynı zamanda kontrol ettiğimiz karakterin kişiliği bakımında AC1 kesinlikle favorimdir ama diğerlerindeki dövüş sahnelerini ve 10larca silah seçeneğini de unutmamak lazım ;)

• senle aynı fikirdeyim ac1 de adam karizma saray assasini ac2 de ezio ismide kötü altair bin basar hemde çok bug var adam istedini yapıo hemde ezio sokak çocuğu giyinme tarzıda o kadar güzel deil altairin zırhı die bir zırh var altairin zırhına zerre kadar benzemio ama acb yi beğeniyorum en azından hero gibi bişey olmuş ama altair karizmasına revelations ta gelecek onu biliom altair askerlerin sıkıştırdığı kişileri kurtarıp karizma alıyor ama ezio anca görev yapıo ayrıca herkez binalara tırmanıo kendine ait bir tırmanması yoooooğ revelations ta önce ezio sonra altair olacaz sabırsızlıkla bekliyorum 3 ay kaldı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.