Şimdi Ara

Assassin's Creed 2 nin 1 e göre eksiklikleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Bende 1. oyundan çok daha zevk almıştım. Hatta yakalayın şu kafiri diye bağıranları duyunca bayağa bir güldüğümü hatırlarım

Evet türkçe konuşmaları çok hoş olmuş bazı yerlerde saçma konuşuyorlardı ama genel olarak iyiydi

Dikkat edin! Kalabalığın arasına saklanmayı seviyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

quote:

Bende 1. oyundan çok daha zevk almıştım. Hatta yakalayın şu kafiri diye bağıranları duyunca bayağa bir güldüğümü hatırlarım

Evet türkçe konuşmaları çok hoş olmuş bazı yerlerde saçma konuşuyorlardı ama genel olarak iyiydi

Anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlamadım

Öyle diyordu ya guardlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anlamadım

Öyle diyordu ya guardlar.

Hee bende laf yedim felan sandım

• Gencay'ın söylediği nokta çok doğru, hidden blade aşırı güçlü. Kılıç daha dandik geliyordu bana, hidden blade ile dövüşüyordum ben.

Birinci maddeye kesinlikle katılıyorum, yav arkadaş suikast yaptık orada. Bir süre koşuyoruz, sonra kimse yok arkada. Suikastin büyüklüğüne göre kaçmak daha uzun sürmeli bence, askerler "An Assassin detected", "Assassin alert" modunda kovalamalı bizi baya bir.

2 ve 3'te çok doğru, düşmanların çoğu damda, bir de sürekli yüzünü görme olayın gizemini bozuyor kanımca. Assassin'imiz gidiyor Leonardo'ya, hep aynı animasyon, kapüşonu indirir, tık tık kapıyı çalar. Bu kadar sık suikastçinin yüzünü görmemek lazım, ilk oyun bu noktada daha gizemliydi.

Dövüş sistemi aşırı kolay. Suikastçiyiz biz, işimiz gizli halledip, kalabalık gördü mü uzak durmak lazım. Ancak Cüneyt Arkın modunda 10 kişinin arasına dalıp hidden blade ile hepsini haklayabiliyoruz, teker teker geliyorlar çünkü.

Ancak bunlar zorla bulduğumuz ufak eksiklikler diye düşünüyorum. İlk oyunla kıyaslanmayacak derecede güzel, uzun, sıkmayan, tekrar etmeyen bir hikayesi var AC II'nin, Ezio'nun Altair'e göre daha sıcak, içten görünmesi de cabası. İtalya, mekanlar da harika. Ezio karakterini mükemmel tutturdular bence, Brotherhood'dan sonra AC III'te yeni suikastçi nasıl olacak merak ediyorum.

Bunlar tabii ki ufak sayılacak eksiklikler, eksiği olmayan oyun yok gibidir zaten. Assassin's Creed II geçen yılın bence en iyi üç oyunundan biriydi. Hikayesi, sıkmaması, mekanları, İtalya ile bağladı beni kendine. İlk oyuna katlanamamış ben soluksuz oynadım AC II'yi, AC hayranı oldum çıktım mesela. Bir de oldum olası severim ben böyle gizli gizli iş halletmeyi oyunlarda, AC II olsun, Batman olsun, MGS'te falan, hoşuma gidiyor bu tarz. Brotherhood'un da SP'sinin müthiş olacağından şüphem yok, hem bu sefer işler karışıyor. MP'den umutsuzum ama o da güzel çıkarsa bir sürpriz olur bize.

Bu arada, Ezio, AC II'nin sonlarına doğru sakal makal yapınca hafiften Marco Borriello'yu andırıyor bence.

• quote:

Bir de şu var nası anlatabilirim bilmiyorum ama her şey çok basitleştirilmiş oyun çıkmadan önce da vinci nin assassinlerden olduğunu çok gizli süper şahane bi adam olduğunu assassinler için icat yaptığını felan hayal etmiştim ama çok konuşan komik bi aile dostu yapmışlar da vinciyi, özel olarak hidden blade e tabanca eklemek felan da büyük bi olay olur diye düşünmüştüm ama götürüyorsun codex page i alıyor da vinci oo another codex page how exiting diyor yapıveriyor çok basitleştirilmiş her şey.

Güzel tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Gencay'ın söylediği nokta çok doğru, hidden blade aşırı güçlü. Kılıç daha dandik geliyordu bana, hidden blade ile dövüşüyordum ben.

Birinci maddeye kesinlikle katılıyorum, yav arkadaş suikast yaptık orada. Bir süre koşuyoruz, sonra kimse yok arkada. Suikastin büyüklüğüne göre kaçmak daha uzun sürmeli bence, askerler "An Assassin detected", "Assassin alert" modunda kovalamalı bizi baya bir.

2 ve 3'te çok doğru, düşmanların çoğu damda, bir de sürekli yüzünü görme olayın gizemini bozuyor kanımca. Assassin'imiz gidiyor Leonardo'ya, hep aynı animasyon, kapüşonu indirir, tık tık kapıyı çalar. Bu kadar sık suikastçinin yüzünü görmemek lazım, ilk oyun bu noktada daha gizemliydi.

Dövüş sistemi aşırı kolay. Suikastçiyiz biz, işimiz gizli halledip, kalabalık gördü mü uzak durmak lazım. Ancak Cüneyt Arkın modunda 10 kişinin arasına dalıp hidden blade ile hepsini haklayabiliyoruz, teker teker geliyorlar çünkü.

Ancak bunlar zorla bulduğumuz ufak eksiklikler diye düşünüyorum. İlk oyunla kıyaslanmayacak derecede güzel, uzun, sıkmayan, tekrar etmeyen bir hikayesi var AC II'nin, Ezio'nun Altair'e göre daha sıcak, içten görünmesi de cabası. İtalya, mekanlar da harika. Ezio karakterini mükemmel tutturdular bence, Brotherhood'dan sonra AC III'te yeni suikastçi nasıl olacak merak ediyorum.

Bunlar tabii ki ufak sayılacak eksiklikler, eksiği olmayan oyun yok gibidir zaten. Assassin's Creed II geçen yılın bence en iyi üç oyunundan biriydi. Hikayesi, sıkmaması, mekanları, İtalya ile bağladı beni kendine. İlk oyuna katlanamamış ben soluksuz oynadım AC II'yi, AC hayranı oldum çıktım mesela. Bir de oldum olası severim ben böyle gizli gizli iş halletmeyi oyunlarda, AC II olsun, Batman olsun, MGS'te falan, hoşuma gidiyor bu tarz. Brotherhood'un da SP'sinin müthiş olacağından şüphem yok, hem bu sefer işler karışıyor. MP'den umutsuzum ama o da güzel çıkarsa bir sürpriz olur bize.

Bu arada, Ezio, AC II'nin sonlarına doğru sakal makal yapınca hafiften Marco Borriello'yu andırıyor bence.

Turquia burada olsa şunu söylerdi:
    Ezio Interli...

• quote:

quote:

quote:

Evet en güzel repliklerden biri bir görevde de eyesdrop mu ne bi banka oturup adam dinliyorduk son görevlerden biriydi (öldüreceğimiz adam limanda bi kemiye sığınan okçuydu) 2 asker konuşuyor işte şöyle böyle durumlardan söz ediyorlar sonra öldüreceğimiz adam geliyor ikisine bağırıyor napıyosunuz siz assassin şu an sizi dinliyor bile olabilir diye fırça atıyor bunlara orda insan kendini çok süper gizli dehşet bir assassin gibi hissediyor sonra gidince de diğer askerler iyice paranoya oldu bu felan diyor

quote:

Gencay'ın söylediği nokta çok doğru, hidden blade aşırı güçlü. Kılıç daha dandik geliyordu bana, hidden blade ile dövüşüyordum ben.

Hah işte bunu diyorum çanlar çalmalı herkes bizi aramalı

Hocam zorla bulunmuş eksiklikler değil bunlar yahu bunlar hissettiriyor eksikliği. Çok güzel bir oyun harkulade bir oyun ama sadece bunlar göze batıyor oynarken.

Son olarak 3.sünde de Ezio ile oynayacağız ama bizim bi takımımız olacak assassinlerden oluşan bence bu özellik çok güzel olacak

• adamlar agırlıgı bu oyuna verdiler...popu unuttular...
    dögüş sistemi ww gibi bagımsız degildi.. - yanı bu...
    diger yönden şahane herşeyi ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

adamlar agırlıgı bu oyuna verdiler...popu unuttular...

Evet PoP'u çok özlüyoruz. :(
    Dlc konusunda pislik yaptı Ubisoft ama yine de keşke 2. oyunu gelse cell shadein onun dövüş sistemi falan süperdi...

Bu arada oyunun en ilginç yönlerinden biri de şu, bu Assassin kıyafetini bizden başka giyen yok değil mi. Eee o zaman neden guardlar hala anlayamıyor bizim Assassin olduğumuzu? Buna iyi bir çözüm getiremezler büyük ihtimalle ama yine de ilginç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

adamlar agırlıgı bu oyuna verdiler...popu unuttular...

Evet PoP'u çok özlüyoruz. :(
    Dlc konusunda pislik yaptı Ubisoft ama yine de keşke 2. oyunu gelse cell shadein onun dövüş sistemi falan süperdi...

Bu arada oyunun en ilginç yönlerinden biri de şu, bu Assassin kıyafetini bizden başka giyen yok değil mi. Eee o zaman neden guardlar hala anlayamıyor bizim Assassin olduğumuzu? Buna iyi bir çözüm getiremezler büyük ihtimalle ama yine de ilginç.

Evet o da çok saçma bir şey birincisinde yine altairin kıyafeti diğer insanların kıyafetine benziyordu herkesin giyimi öyleydi halkın ve beyaz giyinen din adamları vardı en çok onlara benziyordu o mantıklıydı ama bu 2.sinde adamın önünde kocaman assassin simgesi var diğerlerinin giyiminden çok daha farklı belli olması lazım hadi onu geçtik göz ardı ettik de biraz zor olması lazımdı yahu biz assassiniz her şeyi gizliden gizliye yapmamız lazım bunda dal meydana hiç bi şey olmuyor askerlerin yanında dağa taşa tırmanamamamız lazımdı mesela tırmandığımız zaman askerlerin bize saldırması lazımdı ama işte yine ilk mesajda yazdığım bir maddeye geliyor hepsi dama çatıya tırmanıyor insanların sanki normal bir şeymiş gibi en kötü özelliği bu bence bu oyunun

Bir de DLC leri hiç oynamadım 2 tane varmış heralde oynamaya değer mi? Siz oynadınız mı nasıl?

Ekleme: Prince of persia yı ben de çok özlüyorum bambaşkaydı o oyunun atmosferi de, Forgetten Sands in oynanış videosunu izledim ama bozmuşlar sanki hiç beğenmedim sanki yavaş gibi hareketleri felan çok değişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EF5D30D9 -- 11 Eylül 2010; 12:47:39 >

• Bir de şöyle bir şey belki siz de farketmişsinizdir dövüşler savaşlar felan aslında gayet kanlı canlı vahşi bir oyun hatta oyun 18+ için ama oynarken hiç öyle hissettirmiyor size de öyle geldi mi mesela kol bacak kopsa biraz etkilese bizi vahşiliği şiddetini hisettirse ama öyle değil disney filmleri gibi kılıç kalkan savaş felan var hatta kan da var ama böyle oovv kötü öldü diyemiyoruz
  • quote:

Bir de şöyle bir şey belki siz de farketmişsinizdir dövüşler savaşlar felan aslında gayet kanlı canlı vahşi bir oyun hatta oyun 18+ için ama oynarken hiç öyle hissettirmiyor size de öyle geldi mi mesela kol bacak kopsa biraz etkilese bizi vahşiliği şiddetini hisettirse ama öyle değil disney filmleri gibi kılıç kalkan savaş felan var hatta kan da var ama böyle oovv kötü öldü diyemiyoruz

Ezio'nun hidden blade'lerle rakibe yumruk atarmışcasına karnına çalıştığı bir saldırı var, bıçakları hızlıca yumruk atar gibi sokup sokup çıkardığı. O cidden müthiş yalnız. Sen o konuya girince söyleyesim geldi.

• Bence combolar daha da geliştirilebilirdi
  • quote:

quote:

Bir de şöyle bir şey belki siz de farketmişsinizdir dövüşler savaşlar felan aslında gayet kanlı canlı vahşi bir oyun hatta oyun 18+ için ama oynarken hiç öyle hissettirmiyor size de öyle geldi mi mesela kol bacak kopsa biraz etkilese bizi vahşiliği şiddetini hisettirse ama öyle değil disney filmleri gibi kılıç kalkan savaş felan var hatta kan da var ama böyle oovv kötü öldü diyemiyoruz

Ezio'nun hidden blade'lerle rakibe yumruk atarmışcasına karnına çalıştığı bir saldırı var, bıçakları hızlıca yumruk atar gibi sokup sokup çıkardığı. O cidden müthiş yalnız. Sen o konuya girince söyleyesim geldi.

evet evet en sevdiğim hareket bu güzel gerçekten bir de mızrakla counter yaptığımızda yarıya kadar sokuyor mızrağı sonra bırakıyor adam geri düşüyor ve havada kalıyor sonra yavaş yavaş mızraktan aşağı doğru kayıyor o da iyi

• DLCler güzel bence. Uzun da baya 2 sequence var. Complete edition almıştım ben oradan oynadım.
  • Bir de ben armorların hepsini çıkarmak istiyorum mümkün mü oyunda? altairin armorunu aldım diğer armorlardan birini giydiğimde diğerleri boş kalır sandım ama birini aldığın zaman tüm seti giyiyor altairin aromurndan bir parça giydiğinde de tüm seti giyiyor acaba yok mudur tüm armorları çıkarmak oyunun ilk başındaki gibi?

edit: villadaki büyük kapıyı açabilen var mı ? uplay gerekli diyor açılması için hiç açabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EF5D30D9 -- 11 Eylül 2010; 18:32:48 >
  • ilk oyunun konusu tarihe daha paralel gidiyordu.. 2 sinin sonunu begenmedim matrixe bağlamışlar iyice
  • oyna geç
  • quote:

Bir de ben armorların hepsini çıkarmak istiyorum mümkün mü oyunda? altairin armorunu aldım diğer armorlardan birini giydiğimde diğerleri boş kalır sandım ama birini aldığın zaman tüm seti giyiyor altairin aromurndan bir parça giydiğinde de tüm seti giyiyor acaba yok mudur tüm armorları çıkarmak oyunun ilk başındaki gibi?

edit: villadaki büyük kapıyı açabilen var mı ? uplay gerekli diyor açılması için hiç açabilen var mı?

Villada değil de kaledeki kapıyı mı diyorsun? Ben girdim oraya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.